Poradna duly
Jana Čurdová
@Renca5500 píše:
Holky, na ten screening se objednáváte ke svému gynekologovi, nebo jsou nějaká specializovaná pracoviště?
Já jdu na specializované, v Brně je to třeba Prenatal.
@Miranda1 píše:
@Malvína86 kdy jdeš na další ko? Já až 15.9. Ale to uteče jak voda.. Ten čas letí, už jsem 8+4.
Jé já jdu taky 15.9. ![]()
@Renca5500 píše:
Holky, na ten screening se objednáváte ke svému gynekologovi, nebo jsou nějaká specializovaná pracoviště?
Já se chystám se na to na prohlídce informovat co a jak a kdy a kam
Tak uvidíme…
Taky se v těch screeningách ještě tak nevyznám. Ale co jsem zatím pochopila tak jsou všude v okolí v krajských městech ty placené na 90% vad. A jestli mi udělá i moje Dr nějaký zdarma menšího rozsahu to nevím..? Ale vše se jistě včas dozvíme. ![]()
@Miranda1 Zdarma je tripple test, dělá se na 16.TT, ale je dost nepřesný, proto už se dělá minimálně.. Ten screening se navíc dělá o 4 týdny dřív, takže pokud není miminko v pořádku, je nutný méně invazivní zákrok.. Pojišťovna na něj přispívá 500,– (alespoň VZP)
@štěpánka11 tak to je super.. VZP šetří
Ale v Gen¨netu v LBC, ted stojí 500,–
Mají nějakou akci ![]()
@Malvína86 A na to mě objedná doktor a řekne mi, kam mám na něj jít a nebo se objednám sama kam chci? Chodím na gyndu do Turnova, ale nevím, jestli to přímo on dělá ![]()
@Anet94 Poví Ti.. Pokud to dělá i on, tak Ti to nabídne, jinak Ti napíše doporučení a je na Tobě, kam se objednáš.. Zeptej se, až tam půjdeš..
@Miranda1 Ahoj, mě doktorka napsala žádanku na screening k Apolináři, už jsem se rovnou objednala a jdu 5.10., koukala jsem na recenze a dobrý
ale vlastní zkušenost zatím nemám… a ani nevím jestli se to tam platí nebo ne..
@Malvína86 také mi je stále zle už aby byl 12 tt to mi nevolnosti vymizí, teda doufám ![]()
@Eliza2 A prd ranní.. mám celodenní..
Nechutenství, pak hlad a chuť, ale když něco cítím, je mi zase strašně.. Zatím nezvracím, ale to asi přijde ![]()
Dobré ráno holky, já vás hrozně lituju.. mě bylo zle za celou dobu těhu dva-tři dny a od té doby krása… Nedokážu si představit že by mi tak bylo celou dobu ![]()