Poradna duly
Jana Čurdová
@Ginuš další boj už nebude, snažili jsme se půl roku a nešlo to a pak jsme to vzdali a povedlo se i když už jme měli v plánu něco jiného. A můj věk už stejně není stavěný na další dítko je mi 40 a už mám 5 dětí, takže to beru tak že příroda to zařídila sama. Je všemocná.
@Eliza2 tak to gratuluji k 5ti dětem.. Ano, někdy to příroda zařídí za nás.. Tak Ti přeji ať jsi brzy v pořádku a hlavně ať Tě štěstím a láskou naplňují děti co máš a Tvůj chlap ![]()
@Eliza2 Moc držím palce, ať se s tím rychle vyrovnáš, moc na Tebe myslím, byla jsem v podobné situaci před týdnem, chápu Tě, bolí to. 5 dětí je super, to už bohužel nestihnu ![]()
@Eliza2 píše:
@Ginuš další boj už nebude, snažili jsme se půl roku a nešlo to a pak jsme to vzdali a povedlo se i když už jme měli v plánu něco jiného. A můj věk už stejně není stavěný na další dítko je mi 40 a už mám 5 dětí, takže to beru tak že příroda to zařídila sama. Je všemocná.
bereš to rozumně, to se musí nechat
tak hodně zdraví zbylým pěti dětem!
Ahoj holky, asi už to některá někdy viděla, já jsem tuhle kratochvilnou metodu našla dneska.
Sedí vám to některé?
Pardon, jestli tady s tím spamuju.
@Ladeka Hmm, u syna si to bohužel nepamatuji, ale teď jsem měla obě miminka vlevo
Uvidíme ![]()
@Ladeka no tak já měla na poslední utz kontrole mimíško tak nějak spíše uprostřed… tak to jsem zvědavá co to bude
![]()
Ahojky, tak jsem se vrátila z utz kvůli screeningu a miminko už má 4 centimetry:)
Na druhou část jdu za tři týdny, dřív nebylo místo…
Jinak jak je to s tou skupinou? Žádala jsem o vstup a nic
Co jinak holky, kdy přijdou nějake ko? Me je zase dneška na umření a to mám den volna, který travin v posteli.
@Ginuš stále jen lezis a chlap musí vše obstarávat? ![]()
@Miranda1 já mám KO ve středu…minule 6+5 nebylo ještě srdíčko…tohle bude 9+5 tak snad už bude ten utz ukázkový. ![]()
@verulicek my jsme asi uplne stejne tehotne, taky budu ve stredu 9+5 ![]()
My s Anet jdeme v úterý. Já budu už 10+0, tak doufám v samé pozitivní zprávy
někde jsem slyšela že je lepší když matka zvraci než že ne, jen nevim proč. Nevíte někdo?
@Ladeka píše:
Ahoj holky, asi už to některá někdy viděla, já jsem tuhle kratochvilnou metodu našla dneska.Sedí vám to některé?
Pardon, jestli tady s tím spamuju.
tak tohle u nás byla holka ![]()
@Miranda1 to je blbost..s malou jsem měla parádní těhotenství, zvracení jen 5× (a poprvé až ve druhém trimestru), porod parádní, malá skvělé klidné dítě…takže ne, pravda to nebude.