Poradna duly
Jana Čurdová
@Paktena já beru jen listovku a až jí doberu tak si koupím asi mamavit, ten doberu a pak už to prdím..prý jsou po tom velké děti
…Určitě to dobrat můžeš nebo to kombinuj jeden den ten a druhej den ten dokud ho nevypotřebuješ ![]()
Holky mě je blbě
snědla jsem ted tolik sladkýho že nemám na norm. věčeři ani pomyšlení ![]()
@novomamina to je dobrý nápad
já právě koupila Femibion už jen kvůli dobrému pocitu, když jsem 10tt mimčo „zanedbávala“, tím že jsem nic nebrala, tak jsem vlítla do lékárny a brala první vitamíny které mi byly nabídnuty
u malé jsem je brala taky s kombinací listovky, teď jen ten femibion ![]()
Já se taky přežrala
dělala jsem palačinky se zmrzlinou ![]()
@Paktena mnáááááááámmm
no už přece jenom se mi tam místo na nějakej ten rohlík udělalo ![]()
@novomamina @Paktena Jooo.. děvčatka jak tam koukam na vaše chutě.. tak mylsím že budete mít holčičky..
jinak ja mužu jíst od rana do večera pořad jenom bíle jogurty s kukuřičnyma lupínkama.. ted jsem je dojedla a dala bych si ještě, ale to bych asi praskla.. ![]()
Já měla domácí haburger po americku s vajíčkem a slaninou, ani jsem to nemohla sníst a dala si menší půlku jednoho obra… ![]()
Ahoj holky, taky přidávám svůj pupík, první fotka je 6tt, druhá 9tt a třetí 12tt. Přijde mi, že mezi 9 a 12 týdnem tam moc rozdíl není.. Jinak je to vždy focený ráno před snídaní, večer si přijdu jak balón ![]()
Jéé, holky vy už máte krásná bříška!
Já jsem pořád stejná, taky bych už chtěla mít trošku bříško abych si připadala těhotně ![]()
@Sofieee no snad né já chci kluka, holčičku už doma máme
..no jsem zvědavá, ale kdo ne
…No tak na tvoje jídlo se mi moc sliny nezbíhají
, ale aspon to nemáš tak kalorický ![]()
@moncicin Já tam malé rozdíly vidím ![]()
@Llenullka že? taky jim závidím…kolik jsi tt? a čekáš první? to má taky vliv na bříško, u druhého to prý naskočí dřív ![]()
@štěpánka11 Tak to jsem „plochá“
a to jsem si myslela, že mám pupek
takové jsem měla na konci těhu… ![]()
Mně první co se mi ztratilo byl pas…prostě ho nemám a to jsem ho měla tááák krásnej…
a naopak prsa mám jak balony, že na ně chlap furt čučí ![]()
Holky máte nějaký tip nebo zkušenost s olejíčky či krémy na rostoucí břicho a prsa (proti striím)?? Díky ![]()
@moncicin ANo.. v prvím těhu jsem použivala ruzne kremy, a ted ve druhem jsem se rozhodla pro olejíček a jsem nadšena..
koupila jsem si olejířek z DM takova mala skleněna lahlička s napisem Pěstící těhotensky olej.. stal něco prez 100,– a mužu jen doporučit a nadherně voní..
![]()
@Junkyska no ja doufám, že se to zastaví a začne znova růst az tak za dva tři měsíce ![]()
Jinak holky nezapomeňte mazat i stehna a zadek, me třeba břicho popraskalo minimalne, ale stehna jsem tolik nemazala a popraskali ![]()
Já v prvním mazala dětským olejíčkem, pak modrým těl. krémem od Cien a ten byl dobrý…popraskané břicho jsem neměla vůbec, ale pak jsem zjistila, že jak jsem si mazala prsa jen z vrchu, tak mi trochu popraskala pod… ![]()