Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1879
22.9.15 19:00

@Paktena já beru jen listovku a až jí doberu tak si koupím asi mamavit, ten doberu a pak už to prdím..prý jsou po tom velké děti :D…Určitě to dobrat můžeš nebo to kombinuj jeden den ten a druhej den ten dokud ho nevypotřebuješ :)

Holky mě je blbě :D snědla jsem ted tolik sladkýho že nemám na norm. věčeři ani pomyšlení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 19:24

@novomamina to je dobrý nápad :palec: já právě koupila Femibion už jen kvůli dobrému pocitu, když jsem 10tt mimčo „zanedbávala“, tím že jsem nic nebrala, tak jsem vlítla do lékárny a brala první vitamíny které mi byly nabídnuty :lol: u malé jsem je brala taky s kombinací listovky, teď jen ten femibion :)

Já se taky přežrala :roll: :roll: dělala jsem palačinky se zmrzlinou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
22.9.15 19:34

@Paktena mnáááááááámmm :pankac: :lol: no už přece jenom se mi tam místo na nějakej ten rohlík udělalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 19:37

@novomamina :mrgreen: :mrgreen: jen si dej, jíme za dva :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.9.15 20:31

@novomamina @Paktena Jooo.. děvčatka jak tam koukam na vaše chutě.. tak mylsím že budete mít holčičky.. :D jinak ja mužu jíst od rana do večera pořad jenom bíle jogurty s kukuřičnyma lupínkama.. ted jsem je dojedla a dala bych si ještě, ale to bych asi praskla.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
22.9.15 22:06

Já měla domácí haburger po americku s vajíčkem a slaninou, ani jsem to nemohla sníst a dala si menší půlku jednoho obra… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.9.15 08:26

Ahoj holky, taky přidávám svůj pupík, první fotka je 6tt, druhá 9tt a třetí 12tt. Přijde mi, že mezi 9 a 12 týdnem tam moc rozdíl není.. Jinak je to vždy focený ráno před snídaní, večer si přijdu jak balón ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.9.15 09:11

Jéé, holky vy už máte krásná bříška! :-) Já jsem pořád stejná, taky bych už chtěla mít trošku bříško abych si připadala těhotně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
23.9.15 09:46

@Sofieee no snad né já chci kluka, holčičku už doma máme :D..no jsem zvědavá, ale kdo ne ;)…No tak na tvoje jídlo se mi moc sliny nezbíhají :lol:, ale aspon to nemáš tak kalorický :D
@moncicin Já tam malé rozdíly vidím :palec:
@Llenullka že? taky jim závidím…kolik jsi tt? a čekáš první? to má taky vliv na bříško, u druhého to prý naskočí dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
23.9.15 11:10

@štěpánka11 Tak to jsem „plochá“ :lol: a to jsem si myslela, že mám pupek 8o takové jsem měla na konci těhu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
23.9.15 11:12

Mně první co se mi ztratilo byl pas…prostě ho nemám a to jsem ho měla tááák krásnej… :think: a naopak prsa mám jak balony, že na ně chlap furt čučí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.9.15 11:42

Holky máte nějaký tip nebo zkušenost s olejíčky či krémy na rostoucí břicho a prsa (proti striím)?? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.9.15 12:19

@moncicin ANo.. v prvím těhu jsem použivala ruzne kremy, a ted ve druhem jsem se rozhodla pro olejíček a jsem nadšena.. :) koupila jsem si olejířek z DM takova mala skleněna lahlička s napisem Pěstící těhotensky olej.. stal něco prez 100,– a mužu jen doporučit a nadherně voní.. :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
23.9.15 12:40

@Junkyska no ja doufám, že se to zastaví a začne znova růst az tak za dva tři měsíce :mrgreen:
Jinak holky nezapomeňte mazat i stehna a zadek, me třeba břicho popraskalo minimalne, ale stehna jsem tolik nemazala a popraskali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
23.9.15 12:59

Já v prvním mazala dětským olejíčkem, pak modrým těl. krémem od Cien a ten byl dobrý…popraskané břicho jsem neměla vůbec, ale pak jsem zjistila, že jak jsem si mazala prsa jen z vrchu, tak mi trochu popraskala pod… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí