Poradna duly
Jana Čurdová
No ja si dnes podle chutí říkala, že určitě čekám kluka, mam pořád chuť na bramborový salát a pivo! Předpokládám, že to by si mladá slečna určitě nedala ![]()
@štěpánka11
to urcite ne..taky jsem dneska mela chuť na salát:-D když jsem si ale představila tu praci s nim tak jsem to vzdala..
@Sofieee taky jsem ten pripad, mam chut na vse, jakmile k tomu sednu, uz to nemuzu ani citit.
@štěpánka11 Já musím celý den něco převalovat v puse, jinak v ní mám takové hnusné sliny, zz kterýh mi je na zvracení snad celý den. Už nemám na nic chuť a stejně musím něco vzít do pusy. Fuuj ![]()
@Ladeka no se před půl hodinou pozvracela z čaje, dneska me asi chute honit nebudou ![]()
@štěpánka11 No to je hrozný… zvracení je pro mě jedna z nejhorších nemocí, to já těžko snáším. ![]()
HOlky.. v noci když jsem usníla tak jsem ležela na zadech a kýchla si.. a najednou mě neuvěřitelně píchlo v podbříšku na obou stranach..
Stalo se vam to taky..?
Doufam že jsme mimiskovi nějak neublížila.. ![]()
@Sofieee to mam taky, nebo když prudce vstanu.. Doktor rikal ze je to jak se to tam roztahuje tak to zaboli když se pri kýchnuti stáhnou svaly:))
@Ladeka píše:
@štěpánka11 No to je hrozný… zvracení je pro mě jedna z nejhorších nemocí, to já těžko snáším.
To mám úplně nastejno, ale zjišťují že zvyknout se dá fakt na všechno ![]()
Ahojky holky
ráda bych se přidala k vám do skupinky
Jmenuji se Lenka, je mi 25 let a čekáme druhé miminko, které má mít termín 21.4.2016. Jinak už doma jednoho rošťáka máme, který je narozen 6.4.2014 a jmenuje se Dominik
Tak doufám, že vše bude OK a zvládneme to ![]()
@LenaK89 Vítej
a gratuluji…jůů tak budeš mít 2 dubňátka
taky čekám druhé… první dcerka je srpnátko 2013
a TP mám 26.4. tak máme podobný termín…už víš kdy jdeš na screening? já jdu ted ve středu na ko a už mě tam objednají nemůžu se dočkat ![]()
Čauky holky
teda, a to jsem myslela, že jsem hledala nějaká dubňátka poctivě a tady to už tak tepe
prosím o přidání k vám. Taky čekáme druhé miminko, první holčička je listopad 2014, a TP máme 25.4.2016
Jinak je mi 29 let
Omlouvám se, ale předešlé příspěvky jsem nečetla, tak jen k nahoře uvedenému - taky mě občas píchne, ale nic to není, to se vše roztahuje. A vidím to na kluka
u dcerky jsem se mohla potrhat po sladkým, teď bych jedla jen kyselé okurky ![]()
No, co se týká těch chutí u mě, tak když už náhodou mezi tím nechutenstvím na něco chuť mám, tak se mi to střídá. Jednou na kyselé, slané, pálivé a jindy zase na sladký zákusek, čokoláda nebo zmrzka.
Tak těžko soudit ![]()
Holky, nevíte když podle ms mam byt 14.t ale podle ultrazvuku jsem 12.t - to muže byt zpožděním ovulace nebo je to normální takhle o 2 tydny?:)