Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
17.8.15 09:17

@Sofieee Mě právě dr řekla, že je vše ok, žádný omezení mi nedala, ale asi to trošku omezíme ať mam já klid…Mám jít na kontrolu až za 3 týdny, tak nevím jestli se ještě neobjednat, abych se jen ujistila, že je jak má.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 09:43

@Miranda1 Ahoj :mavam: No super, ty lízátka už mi moc nepomáhají :( A zkoušela si to?? Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 09:43

@Renca5500 Ahoj :mavam: držím palce :kytka: Zkoušela jsi po tom krvácení test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 09:45

@Sandra 1988 Ahoj :mavam: Tak to tě upřímně lituju fakt.. Mě včera byla hrozně, jako i fyzicky a nevolnosti hnus.. A dali jsme si s přítelem k obědu kachnu a musím ti říct, že mi potom bylo fakt krásně! Nevím jestli zapůsobilo to mastné, ale fakt mi bylo dobře. Zapila jsem to colou (ano hnus), ale už mi bylo tak šíleně a tahle kombinace mě zachránila.. Po tom obědu jsem skoro už nic nejedla, abych to vyrovnala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 09:46

@Sandra 1988 Sem se kruciš nevyjádřila :) Tím básník chtěl říct, zkus si dát taky něco mastného nebo si kup někde colu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 09:47

@Iva7788 Být tebou tak si zajdu k dr a nebo na krev a za pár dní zase na krev.. Moc bych ti přála, aby to vyšlo. Držím palce a dej vědět jak si dopadla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 09:47

@Sofieee Jee držím palce, tak dej pak vědět jak si dopadla :) Kolik jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
17.8.15 09:50

Ahoj holky :)) tak už jsem objednaná k dr. ale objednal mě až na 1.9. to bude nekonečný :D Se těším jak malá holka na vánoce :D. To bych měla být 7+2 tak to už tam :srdce: snad bude :dance:
@Ailen no u mě to ví moje nejlepší kamarádka, mamka a samozřejmě přítel… a ostatníma chceme počkat až budu po ultrazvuku a budeme mít fotku :) Ale vydržet to je hrozný :D Nejradši bych to už řekla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 09:52

@Ailen My teda to ještě nikomu neřekli. Teda byli jsme na jedné akci a tam holka do mě chtěla lejt alkohol a žádné výmluvy nezabíraly, takže té jsem to musela říct a pak sem to řekla své kamarádce, ale jinak nikomu.. My jedeme 14 září pryč a vracíme se za 3 týdny a to budu cca kolem 14 tt (nemám to přesně spočítané) takže pak po nějaké kontrole až dr řekne, že mimi po dovolené ok tak to oznámíme.. Ale mám s toho docela obavu, protože břicho už mám teď.. Sice malý, ale už se mi začíná rýsovat a myslím si, že v tom 14tt budu mít fakt velký bříško a bylo by trapný kdyby to na mě příbuzní poznali. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 09:55

@Anet94 To už uteče! :) Máš jistotu, že tam už srdíčko určitě bude. Já jdu na druhou prohlídku až 8.9. Tak to mám taky doooost daleko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.8.15 09:58

Ahoj, jsem tady nová ale ráda se přidám. Jsem dnes 24den po ovu a čárka na testu den ode dne sílí. Snad vše bude dobře pokračovat, s přítelem jsme nečekali, že se hned zadaří. Všem nastávajícím maminkám přeju hodně štěstí a zdravé fazolky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
17.8.15 10:14

@Kytičkaaa A já si přijdu jako blázen když už na sobě začínám vidět pidi bříško :D Tak to je dobrý že v tom nejsem sama :D
@Leni112 tak to budeme odpočítávat čas spolu… ale ty už jsi alespoň na jedné byla ale já takhle nevím ani jestli je mimi tam, kde má být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.8.15 10:35
@Kytičkaaa píše:
@Renca5500 Ahoj :mavam: držím palce :kytka: Zkoušela jsi po tom krvácení test?

Ahoj. Zkoušela jsem hned ráno po krvácení. Čárka byla jasná a silná. Ale já před tím testovala jen jednou před týdnem, tak je jasné, že teď je ta čárka silnější. Ale nejhorší je, že nevím, jestli sílí, nebo slábne. Teď budu testovat až v pátek. To bude jasné. Buď tam bude jasná a silná, nebo tam bude duch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
17.8.15 10:46

@Kytičkaaa no lízátka už nemůžu a vidět a pro rennie js si ráno běžela a postupně si dala dva kousky a po příjezdu do práce jsem měla premiéru a zvracela jsem snídani a i to co tam nebylo. Takže pro mě nic, dr má asi dovolenou PAC to nezvedaji, tak nevim jak přežít.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 10:55

@Anet94 Jj, to by mě asi taky trošku trápilo, ale pokud tě nijak extrémně nic nebolí, tak by to mělo být v děloze a ne někde kde nemá… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí