Poradna duly
Jana Čurdová
Ja ten clearblue koupila dvakrát a jednou jsem na něm měla 1-2 a pak 2-3 takže sem věděla, ze sílí… Ale podle me je teď lepší už netestovat…
@kiwa píše:Teď mě tak @štěpánka11 nakopla
Od kdy jste začaly zvracet?
Vím, že je to individuální, ale pro zajímavost…
poprvé jsem zvracela až ve druhém trimestru (v prvním mi prost bývalo šoufl, hlavně k večeru). no a celkově jsem zvracela max 5×.
@verulicek no já to přepnula, byl to drasťák - taky jsem to ještě neviděla, ukazovali tam porod a popisovali co se děje v bříšku ![]()
Ahoj maminky..:) mohu se k vam připojit..?
u mě poslední menzes 4.7.. koncem měsíce jsem si dělala test a byli dve čarky..:) jsme nadšení mame doma 2leteho chlapečka a moc by jsme si prali sestřičku..:) jinak zítra mě čeka první navšteva dr..:) jsem hrozně natěšena a doufam že bude vše v pořadku..:) podle vypočku bych měla bejt 6+2 tak třeba se zítra ukaže i
.. ![]()
Ahoj, kdy to budete řikat všem rodičům? Až ve třetím nebo už teď?
@Ailen Vzhledem k tomu, že rodiče věděli o IVF tak to budou vědět. Budeme to říkat při další návštěvě. Jinak nikomu,
Díky IVF, to zatím ví jen moji rodiče, ségra a jedna kamarádka, co mi píchala Agolutin. Pak to ví šéfová v práci. Do světa to určitě vypustíme až později, zatím máme strach jak to všechno dopadne. Je kolem mě nějak moc potratů ![]()
@Ailen Jestli to dopadne, tak určo až po 3. měsíci. Dřív se bojím. Dneska mě docela bolí v kříži, to normálně neznám.
U nás to ví manželova mamka, moje mamča, včera jsme to řekli i mém. taťkovi a bráchovi. Přijedeme totiž k našim až za měsíc. A poznaly to včera kamarádky na srazu, protože jsem nechtěla do zakoureného prostředí a jedna kamarádka si všimla, že mám větší prsa. Chtěla jsem to říct osobně, nevídame se všechny moc často. Jinak to ale nikdo neví.
@Sofieee píše:
Ahoj maminky..:) mohu se k vam připojit..?u mě poslední menzes 4.7.. koncem měsíce jsem si dělala test a byli dve čarky..:) jsme nadšení mame doma 2leteho chlapečka a moc by jsme si prali sestřičku..:) jinak zítra mě čeka první navšteva dr..:) jsem hrozně natěšena a doufam že bude vše v pořadku..:) podle vypočku bych měla bejt 6+2 tak třeba se zítra ukaže i
![]()
..
Jé já mám poslední ms taky 4.7., taky máme 2letého chlapečka a taky bychom si moc moc moc přáli holčičku
Závidím brzkou prohlídku, mě nechá napnutou až do začátku 8mého týdne, tedy příští pondělí…
To je mazec. Já nevim proč ale nemám nějak chuť to šířit dál. Zítra jdu k doktorovi a ten mi to definitivne potvrdí. Asi se s mimi musim nejdřív napojit sama. A jsem ráda, že mi neni špatně a nejde to poznat.
Ach holky, vetřu se Vám do diskuze a jen Vám všem přeji aby jste měly krásné těhotenství a všechny se v dubnu mohly radovat
Dnes je to přesně rok, co jsem zjistila, že jsem těhotná a dnes mám svou dubnovou holčičku vedle sebe
![]()