Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
16.8.15 18:02

Ja ten clearblue koupila dvakrát a jednou jsem na něm měla 1-2 a pak 2-3 takže sem věděla, ze sílí… Ale podle me je teď lepší už netestovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
16.8.15 18:46
@kiwa píše: :think: Teď mě tak @štěpánka11 nakopla :think: Od kdy jste začaly zvracet? :think: Vím, že je to individuální, ale pro zajímavost…

poprvé jsem zvracela až ve druhém trimestru (v prvním mi prost bývalo šoufl, hlavně k večeru). no a celkově jsem zvracela max 5×.

• Citovat
  • Upravit
42775
16.8.15 18:54

ČT 2 - boj o život - narození budou teď dávat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
16.8.15 19:25

@Ginuš vůbec nevím o co jde 8o

• Citovat
  • Upravit
42775
16.8.15 19:28

@verulicek no já to přepnula, byl to drasťák - taky jsem to ještě neviděla, ukazovali tam porod a popisovali co se děje v bříšku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.15 19:34

Také duben

Ahoj maminky..:) mohu se k vam připojit..? :) u mě poslední menzes 4.7.. koncem měsíce jsem si dělala test a byli dve čarky..:) jsme nadšení mame doma 2leteho chlapečka a moc by jsme si prali sestřičku..:) jinak zítra mě čeka první navšteva dr..:) jsem hrozně natěšena a doufam že bude vše v pořadku..:) podle vypočku bych měla bejt 6+2 tak třeba se zítra ukaže i :srdce: :srdce:.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.8.15 20:06

Ahoj, kdy to budete řikat všem rodičům? Až ve třetím nebo už teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
16.8.15 20:08

@Ailen Vzhledem k tomu, že rodiče věděli o IVF tak to budou vědět. Budeme to říkat při další návštěvě. Jinak nikomu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
16.8.15 20:12

Díky IVF, to zatím ví jen moji rodiče, ségra a jedna kamarádka, co mi píchala Agolutin. Pak to ví šéfová v práci. Do světa to určitě vypustíme až později, zatím máme strach jak to všechno dopadne. Je kolem mě nějak moc potratů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
16.8.15 20:22

@Ailen Jestli to dopadne, tak určo až po 3. měsíci. Dřív se bojím. Dneska mě docela bolí v kříži, to normálně neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
16.8.15 20:28

My to řekli pritelovym rodičům dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.8.15 20:46

U nás to ví manželova mamka, moje mamča, včera jsme to řekli i mém. taťkovi a bráchovi. Přijedeme totiž k našim až za měsíc. A poznaly to včera kamarádky na srazu, protože jsem nechtěla do zakoureného prostředí a jedna kamarádka si všimla, že mám větší prsa. Chtěla jsem to říct osobně, nevídame se všechny moc často. Jinak to ale nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
16.8.15 21:58
@Sofieee píše:
Ahoj maminky..:) mohu se k vam připojit..? :) u mě poslední menzes 4.7.. koncem měsíce jsem si dělala test a byli dve čarky..:) jsme nadšení mame doma 2leteho chlapečka a moc by jsme si prali sestřičku..:) jinak zítra mě čeka první navšteva dr..:) jsem hrozně natěšena a doufam že bude vše v pořadku..:) podle vypočku bych měla bejt 6+2 tak třeba se zítra ukaže i :srdce: :srdce:.. :)

Jé já mám poslední ms taky 4.7., taky máme 2letého chlapečka a taky bychom si moc moc moc přáli holčičku :) Závidím brzkou prohlídku, mě nechá napnutou až do začátku 8mého týdne, tedy příští pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.8.15 22:08

To je mazec. Já nevim proč ale nemám nějak chuť to šířit dál. Zítra jdu k doktorovi a ten mi to definitivne potvrdí. Asi se s mimi musim nejdřív napojit sama. A jsem ráda, že mi neni špatně a nejde to poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16947
16.8.15 22:24

Ach holky, vetřu se Vám do diskuze a jen Vám všem přeji aby jste měly krásné těhotenství a všechny se v dubnu mohly radovat :-) Dnes je to přesně rok, co jsem zjistila, že jsem těhotná a dnes mám svou dubnovou holčičku vedle sebe :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí