Poradna duly
Jana Čurdová
Holky vy mě pořád utěšujete..jste zlaté..zkusím zítra ráno naposled, ale dnes bych měla být cca 17 DPO ale jak jsem s prvním měla dálnice skoro hned tak je to teď úplně jiné ![]()
@kiwa jinak na mamatestu jsem taky měla slabší než Dr max, fialový Mamatest už nikdy ![]()
@verulicek ja třeba mela takhle brzo testy pozitivnější večer ![]()
Jinak jsem na začátku 8.tt a začala jsem večer zvracet, kolem pátý to na me padne a pomáhá jen se z toho vyspat ![]()
Teď mě tak @štěpánka11 nakopla
Od kdy jste začaly zvracet?
Vím, že je to individuální, ale pro zajímavost…
@Iva7788 jestli je test pozitivní, tak už netestuj, můžeš mit jinak koncentrovanou moc a je to na světe, tyhle testy ti neukazou kolik hcg máš ale jestli ho tam máš, jestli hcg roste poznáš jenom z krve ![]()
@štěpánka11 píše:
@Iva7788 jestli je test pozitivní, tak už netestuj, můžeš mit jinak koncentrovanou moc a je to na světe, tyhle testy ti neukazou kolik hcg máš ale jestli ho tam máš, jestli hcg roste poznáš jenom z krve
jenže pokud hcg roste, tak je proužek silnější…
teď jsem 4 dny testovala a den ode dne mám čárku silnější
@kiwa ja třeba týden měla furt stejnou čárku a zbytecne se kvůli tomu stresovala ![]()
@štěpánka11 To je zajímavý…ale to už duch nebyl ne?
protože já měla mikro ducha, silnějšího, pak hezkýho a teď už skoro regulérní čárku…
takže bych řekla, že to ten test pozná…protože přeci jinak by mohly testy mít dálnici i třeba 10DPO…ale to nemaj..to jsou jen duši ![]()
@Iva7788 zkus clearblue. Je sice dražší, ale ukáže zda jsi či nejsi těhotná- jasně plus či minus. Když bude člověk pořád zkoušet klasické testy, za chvíli je na stejné ceně. Držím pěsti!
Za mě taky clearblue
ten digitální je dobrý, akorát si člověk ty 200 zaplatí ![]()
Zá mě je ten digital clearblue zase vyhozený peníze..ono je jasný, že ukáže třeba 1-2,když na testů je duch, ale už nevidíte jestli sílí..1-2 Ivce ukáže určitě..
@Hlava29 za tu jistotu to stojí, hned mi bylo lépe. Také jsem měla pořá. Tu druhou čárku slabou. Když jsem zkoušela teď -stejně mi obyčejný ještě zbyl. Už i na obyčejném testu byla silnější, chvilku to trvalo. Jinak netestovala jsem ráno, ale večer.