Poradna duly
Jana Čurdová
@Sandra 1988 no řekli jsme si, že to zkusíme a další ms už nepřišla. A to jsem ani netušila kdy vlastně byla ovulace. Chtěla jsem otěhotnět tak do Vánoc a tohle bylo fakt překvápko
A jak vy??
No my jsme si někdy v dubnu/květnu řekli, že přestaneme používat kondomy (antikoncepci nesmím, způsobovala mi migrény) a necháme tomu volný průběh. Žádné počítaní, sledování plodnych dnů atd… Říkali jsme si, že buď to příjde nebo ne ![]()
Ahoj holky, ja vás nestíhám ani číst
koukám že je tady spousta nových holek
me je docela dost spatne, ale nestíhám se moc sledovat, jsem ještě se synem v nemocnici
jak zvládáte vedra?
@štěpánka11 a jak syn? Je to lepší?? No já jen ležím, tak vedra zvládám, sprchuju se několikrát za den. A je mi dobře ![]()
@Ginuš už je to lepší, ale ještě nás nepustí
tady je právě taky nechutny vedro, k tomu nechutna nemocniční strava…
jako celý den přemýšlím jestli půjdu zvracet nebo ne, už aby se ochladilo ![]()
@štěpánka11
držím palce, ať je to jen lepší a lepší a jste brzy doma. No já v jídle nejsem vybíravá, chutná mi i v nemocnici
, ale doufám, že tam půjdu až rodit ![]()
@Anet94 jsou fakt dobry
je no, nezvracim, ale furt mi je na zvracení a do toho to vedro :-/ někdy se vzbudim v noci a je mi blbe i v noci… Pak se chvíli přes den nemajím s tím se mi to zhorší a jsem nepříjemná
a jak se citis ty? Přeju ti, aby ti to nezacalo ![]()
@Kytičkaaa já se právě cítím skvěle (musím zase zaťukat) k večeři 3 palačinky, teď česnekový brambůrky no tohle bude hrůza ![]()
Já už x dni prezivam na cole a mam s toho depku, ze přiberu… Před tehu jsem 2 kg zhubla a teď díky tomu mam 1 kg nahoře… Je to taky tím jak jsem nafouknuta… Ale kdyz si Colu nedám tak mi je děsně
zitra to zkusím jen na lizatkach… Tak s toho mam depku ![]()
@Anet94 hezky
jen si dobrej
neboj ja jim taky hodně
tak to je super, ze je ti skvěle tak ať je ti i tak dal ![]()
@Kytičkaaa Je to hrozný to nafouknutí. Připadám si jak meloun