Poradna duly
Jana Čurdová
Je nás tu fakt hodně, už to také nějak nestíhám. Ale co jsem se dívala, v rámci té skupiny bychom tam pak třeba mohly založit více témat a rozloží se to dle zájmů ![]()
@Ginuš je dobře, že máš podporu partnera. Ta se cení vždy, obzvlášť v této situaci. Aspoň poznáš, co v něm máš
Zdravím holky! celý tento týden chodím na praxi na operační sály, kde je 18 stupňů…to jsem si to uměla vybrat co?
hned bych se tam vrátila a i tam nocovala
@Ginuš tvůj chlap nechodí do práce?
Jinak k sexu - sexovali jsme v prvním těhotenství, tří tádny po porodu (chtěli jsme dřív, cítila jsem se skvěle, ale nechtěli jsme to pokoušet) teď s druhým taky nebudeme nic měnit..neřeším to. ![]()
Já se tu v tématech právě vůbec neorientuju
, poslední výzva na FB - je nás momentálně 11, kdo se chce ještě připojit, pak skupinu uzamknu na tajnou https://www.facebook.com/…81736461541/
Ahoj holky
jak se vám daří? My byli s přítelem na obědě, dala sem si jen salát a malém jsem ho
tak sem si koupila ty lizatka a hned mi je lip ![]()
@Kytičkaaa Ahojky.
Já si dneska koupila balení plechovek coca-coly, protože jsem vyčetla jak holkám pomáhá na žaludek a mě je divně od žaludku už pár dní, ale dneska to jede od rána. Takže se těším na muže, abych si ji dala k obědu a ulevilo se mi. ![]()
Jaký lízátka? Kde je maj?
@Kytičkaaa Ahojky, chudáku, ale jak to tady čtu tak nejsi sama… Já jsem teda úplně v pohodě, možná až moc, vlastně se vůbec těhotně necítím, krom občasného pobolívání břicha a bolesti prsou..
@Leni112 Colu piju už par dni a docela pomáhá, ale je hrozne tučná
zazvorove lizatka proti nevolnostem mají v lékárně a docela pomáhají… Ja už ti mam hodně a pak nemůžu nic ![]()
@moncicin ahojky, dekuji moc
naštěstí zatím nezvracim, ale nevolnosti mam šílené… Jojo ma to dost holek… Bud rada aspoň si to můžeš užívat
a mas chutě?
Ahojky
Zatím to vypadá, že sem taky patřím
Už mám 7 dní vynechanou ms a čárky na testu krásně sílí. Termín prohlídky mám na 1.9. a jak jste na tom vy??? ![]()