Poradna duly
Jana Čurdová
@Pevca já se na FB nepřidám. Nechci aby někdo věděl, že jsem těhu
. Chci to tajit celou dobu ![]()
Ahoj holky, tak bych se s dovolením také ráda přidala, test // už týden, ale k doktorce až 27.8., to čekání je nekonečný
![]()
@Ginuš právě moje řeč… ![]()
A co udělat skupinu tady? Poslední skupina podle termínu porodu je 3/2016 duben tam ještě není…
@Anet94 jojo to jsem pro. Pak když se budou psát různé intimnosti, tak je super mít zamčenou skupinu..
@Anet94 Ty jo v nejake no name, v Dr. Maxovi by je meli mit take ![]()
@Ginuš tak já ji skáknu založit, jestli to budu umět ![]()
@Miranda1 v pátek tam skočím, abych je pro jistotu měla.. ikdyž mě by možná vyhovovali bonbóny, přeci jen abych si v práci jen tak nelízala lízátka.. normoš nějaký zázvorový by mohli splnit podobný učel… tyyjo a nebo žvýkačky by byla ještě víc super ![]()
@Pevca nojo ale i když něco napíšu do uzamčení skupiny, tak moji přátele v pravém sloupečku aktivit to uvidí
Na tohle mi přijde emimino lepší
@Mayo píše:
Ahoj holky, chci se zeptat jaký den po vynechání menstruace jste testovaly? Mam dnes druhy den zpoždění, ale test negativní…
testovala jsem 4-5 dní před vynecháním ![]()
@moncicin píše:
Ahoj holky, tak bych se s dovolením také ráda přidala, test // už týden, ale k doktorce až 27.8., to čekání je nekonečný![]()
ahoj a kdy máš termín? konečně by tu mohl být někdo ke mě ![]()
@verulicek píše:
ahoj a kdy máš termín? konečně by tu mohl být někdo ke mě
Ahoj, podle posledni MS 10.4., ale raději už bych to chtěla mít černé na bílém
kdy to máš ty?
Ahoj holky, taky se přidávám. Poslední MS 9.7., mám dvě čárky, k doktorce jdu 26.8.termín porodu mi vychází 14.4.na manželovy narozeniny
prvního ducha jsem měla 3dny před měsíčkama. Dnes už dálnice..
Holky jak myslíte že je moc přesná tato kalkulačka? http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/…tehotenstvi/ podle zadání mi,,viditelná srdeční akce" vychází až na 7.9. ![]()
@ajenecka píše:
Ahoj holky, taky se přidávám. Poslední MS 9.7., mám dvě čárky, k doktorce jdu 26.8.termín porodu mi vychází 14.4.na manželovy narozeninyprvního ducha jsem měla 3dny před měsíčkama. Dnes už dálnice..
Ahoj, tak to jsme podobně
manželovi „připravíš“ krásný dárek, už to ví?
https://www.emimino.cz/…16-jarnatka/ nevím jestli jsem to založila dobře ![]()