Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
13.8.15 07:39

Leni a supr že se připojíš, pro mě i mnoho dalších je FB prostě pohodlnější a přehlednější :D a hlavně nemůže široké daleké okolí číst příspěvky…, takže i bezpečnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.15 07:44

Jinak holky, na fb se nepřidám, vyhovuje mi to tady trošku „inkognito“, minimálně zatím. Tak i uzavřená skupina, přece nikdo neví kdo jsme a je jedno, pokud to někdo „jen“ sleduje, prostě třeba hledá jen radu a najde jí tu, bez potřeby diskutovat. :)
Přichází sem stále nové a nové, přiznám se, že mám problém se orientovat, zvlášť když nemaj třeba obrázek, podle něj si to pamatuju víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
13.8.15 07:44

@Anet94 Tak podle té kalkulačky bych měla mít srdeční akci až 28.8. 8o
Tak to teď nevím, co tam příští týden uvidí :lol: Myslíte ostatni, že je ta kalkulačka věrohodná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.15 07:52

@Sandra 1988 Sama můžu potvrdit…včera jsme srdíčko měli a dle toho by to bylo až za 2 týdny, takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.8.15 07:52

@Sandra 1988 I mě vychází srdeční akce až na 28.8. a na kontrolu jdu už 20.8. tak jsem se teď trochu zarazila, ale asi to bude všechno hodně individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.8.15 07:59

Pevca > no spíš ta čárka nebyla taková jako ta kontrolnní, jen taková teňoučká. Tak jsme usoudili že z toho nic neni. Ale ms se furt nedostavuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.8.15 08:01

Holky teď mě na záchodě zarazilo špinění po utření, dr mi sice včera řekla, že po vyšetření špinit můžu, ale že by až dnes…? Ještě jsem měli večer sex, tak jestli to může být i tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
13.8.15 08:02

@Llenullka @Leni112 Možná tam uvádí nejzazší termín srdeční akce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.8.15 08:02

@Ailen I slabá čárka by měla značit těhotenství, postupně za pár dní by měla sílit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
13.8.15 08:06
@Leni112 píše:
Holky teď mě na záchodě zarazilo špinění po utření, dr mi sice včera řekla, že po vyšetření špinit můžu, ale že by až dnes…? Ještě jsem měli večer sex, tak jestli to může být i tím?

Můžeš to mít z toho sexu, teď je tam dole vše prokrvenější… Ale jestli to bylo jen lehké zašpinění ne krvácení, tak by to mělo být ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
13.8.15 08:33

@Ailen Tohle je můj první test (4dny po očekávané MS). Taky je tam jen tenoulinká čárka a za 3 dny už byla na dalším testu dálnice ;-)

Nechce se mi ta fotka vložit, ale najdeš jí na straně 21 ;)

Příspěvek upraven 13.08.15 v 08:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
13.8.15 08:38

@Ailen ja som mala duchy týždeň a testovať som začala až 5deň po meškaní… robila som si asi 4 testy.. vždy ob deň.. a vždy len duch a nesílilo to… tak som sa naštvala a už si viac testy nerobila.. proste som vedela, že som tehotná.. tak som sa objednala k dr a už krásne vidieť :srdce: k oplodneniu proste muselo dojsť neskoro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.8.15 08:45

Mě taky přijde zbytečné dělat si další testy furt dokola.. Navíc mi přijde, že to někomu ukazuje někomu ne. Dokonce jedna slečna někde psala, že měla čárku a pak těhotná stejně nebyla..

Sandra > jaký test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.8.15 08:48

Já zkoušela mamatesty a bylo to hodně slabounké. zkoušela jsem ale 3 dny před očekávanou MS. Pak jsem si koupila clearblue a ukázal mi to hezky. Protože jsem objednaná k doktorce až 26.8., zkoušla jsem ještě včera normální test a už je to hezky vidět. Je to pro mě poprvé, tak se trochu bojím. Doufám potom, že všechno bude v pořádku a už aspoň uvidím srdíčko. Těhotná jsem se cítila, proto jsem si tenkrát dělala ten test poprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.8.15 08:49

Holky co nevolností, netrapi vás? Mě je dobře jen když spim. Jinak total na umření. Teď mě drží nad vodou banán a lok coly.. Jine pití nemůžu ani vidět… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí