Poradna duly
Jana Čurdová
| štěpánka11 | 1.4. |
| Gabča09 | 1.4. |
| simanska | 3.4. |
| Leni112 | 5.4. |
| Sandra 1988 | 5.4. |
| Llenullka | 6.4. |
| Kytičkaaa | 6.4. |
| Pevca | 6.4. |
| Ginuš | 6.4. |
| JituleF | 8.4. |
| Anet94 | 11.4.(19.4.) |
| Anonymní – Terez | 11.4. |
| Anonym82 | 12.4. |
| Miranda1 | 12.4. |
| jarca93 | 12.4. |
| verulicek | 15.4. |
LuluZ, ALEAS???
Holky vsem strasne moc dekuju.
Nemit zapreny nohy, tak se mi v kresle podlomily kolena. ![]()
Nejdriv mi pohmatem rekla, ze mam hezky zmekcelou delohu, ze to vypada dobre a pak utz a hned, ze gratuluje, ze jsem tehotna.
Nejdriv mi ukazala gestacni vacek, pak to priblizila a ukazala zloutkovej. A po dalsim priblizeni bylo embryo a jasne viditelny tlukouci srdicko.
Ani mi to nemusela rikat.
![]()
Podle ms jsem dnes 6+1, podle utz 6+0, takze to je ukazkovy. ![]()
Jinak jdu az za 4 tydny!!! Pro prukazku a na screening…
@Leni112 taky moc gratuluji doufam že na tom budu příští týden stejně. ![]()
@Sandra 1988 hm to se ti nedivím tedy.. To ti říkat teda nemuseli.. Mě tam jen řekli, že kdybych krvácela a nebo měla velké bolesti mám jet do nemocnice.. A s toho jsem byla paf na tož s toho co tam vyprávěli tobě ![]()
@Leni112 A oznámíš to dneska doma??
Super
To je viď stejně zvláštní ty těla.. Měla jsem to silnější dříve než ty i ovu dříve než ty a těhu je mladší..
Nechápu jak to pracuje
Jinak 4 týdny bude fakt dlouho, ale když víš, že je vše ok
Moc ti to přeju a doufám, že za 14 dní budu mít taky ![]()
@Kytičkaaa Asi budu muset.
Jj, tomuhle taky nerozumím, jak rychle mimi roste a neroste. Já jsem koukala ještě na graf a ač jsem měla pozitivní ovu test 15 DC, tak byla až 17 DC, graf vyznačil 16. Takže to přesně odpovídá 6+0.
Takže dušík byl už fakt 10 DPO a to jsem dřív netestovala. Hlavně, že je tam jen jedno. ![]()
Moc ti děkuju a neboj, pokud jsi jen takhle, tak je na srdíčko opravdu brzo.
![]()
V životě bych neřekla, že tahle šmouha může být miminko se srdíčkem. ![]()
@Kytičkaaa No na klidu to určitě nepřidá, ani to co řekli tobě a ani to co řekli mně… Ale snažím se na to nemyslet a věřit fazolce, že to zvládne a příští týden
už bude. A tobě budu držet pěsti, aby taky za 14 dnů bylo ![]()
@Leni112 to je krááásnéé, už se moc těším a tohle uvidím taky
Nevím jestli jsi to někde psala, ale kolik jsi teda dneska cca DPO? Jestli to dopočítáš
Já jsem abych věděla kdy by u mě bylo
vidět, měla jsem ovulaci až 22 DC…
@Anet94 Určitě ho taky budeš mít! ![]()
Ovu byla 16-17 DC…a DPO jsem tudíž 28-29. ![]()
@Leni112 @Sandra 1988 holky, jsem rád, že jste obě s miminkama ok. Sandro neboj se, je brzy, věř miminku
![]()
@Leni112 Děkuji
Já vím, že je fakt brzy když jsem podle utz tak málo, ale přišlo mi to nějak líto
@Sandra 1988 Moc díky.. Snažím se si říkat, že jsem plašan.. Když mi dr řekl, že na srdíčko je ještě brzy a vše je v naprostém pořádku tak není důvod k tomu se stresovat a to samé u tebe..
@Kytičkaaa Jj, taky bych byla, ale silně by mě označení tt uklidnilo. Alespoň víš, jak počítat… ![]()