Poradna duly
Jana Čurdová
@Kytičkaaa píše:
@moncicin ahojky, dekuji mocnaštěstí zatím nezvracim, ale nevolnosti mam šílené… Jojo ma to dost holek… Bud rada aspoň si to můžeš užívat
a mas chutě?
Ahoj, chutě taky nemám, teda měla jsem jednu minulé pondělí na knedlo vepřo zelo, což je u mě teda fakt extrém, vůbec tyhle jídla nejím a nebyla jsem líná si to v tom vedru uvařit
ale tím jsem asi veškerý chutě ukojila a od tý doby nic.. až mi to přijde podezřele pohodový
včera jsem si radši dělala test a jsem pořád těhotná tak dobrý
![]()
Ahoj holky, tak vás uklidním dnes (6+0) na kontrole taky ještě nebyla srdeční akce, je to v těchto dnech fakt na hraně. Za týden jdu na kontrolu, tak snad už bude a vše bude ok. Jinak je to prý pěkné, jen vypadá o pár dní mladší než dle poslední MS. Viděla jsem ho a je nádherný! ![]()
@Sandra 1988 Já mám taky 152 cm, jsem zvědavá jak budu pak vypadat s břichem
přítel řikal že doufá, že to budou dvojčata, to vážně nevim kam bych dala ![]()
@Sandra 1988 @Leni112 ještě ne, půjdu tam tak za tři týdny aby bylo vidět srdíčko
no to nevydržím
| štěpánka11 | 1.4. |
| Gabča09 | 1.4. |
| simanska | 3.4. |
| LuluZ | 3.4. |
| Leni112 | 5.4. |
| Sandra 1988 | 5.4. |
| Llenullka | 6.4. |
| Kytičkaaa | 6.4. |
| Pevca | 6.4. |
| Ginuš | 6.4. |
| JituleF | 8.4. |
| Anet94 | 11.4.(19.4.) |
| Anonymní – Terez | 11.4. |
| Anonym82 | 12.4. |
| Miranda1 | 12.4. |
| jarca93 | 12.4. |
| Eliza2 | 12.4. |
| moncicin | 14.4. |
| verulicek | 15.4. |
Další holky, pokud chcete do tabulky, napište mi předpokládaný termín porodu ![]()
Příspěvek upraven 14.08.15 v 09:25
@JituleF Důležité je, že vše probíhá tak jak má
A jdeš za týden zase v pátek?
@Sandra 1988 Prej obr, kdyby tě slyšeli lidi z mého okolí
Já vlastně když se blížím k váze co mám výšku tak je to taky moc.. Teď mám kolem těch 61kg / 164cm a přijde mi to moc. Ale zase sportuji, takže to není jako u holky co nesportuje.. No po porodu budu mít co dělat ![]()
@moncicin Jéé, tak to je pěkný, že máme stejnou výšku
Taky jsem si už kolikrát říkala, jak budu vypadat třeba v 9.měsíci
No doufám, že mimčo nebude moc velké, přeci jen já jsem prcek a přítel taky nemá na chlapa kdoví jakou výšku (170 cm).
@Sandra 1988 Jo, jo, zase příští pátek ráno. Tak snad nám to rychle uteče ![]()
@Sandra 1988 Tak ten můj má 192 cm :/ ale netuším jestli to na to má nějaký vliv, doufám, že moc ne
já se právě bojím, že i kdyby mi narostlo jen břicho tak budu stejně vypadat jak koule, nehledě na to, že na nás menších je znát každý kilo, teda alespoň moje zkušenost
A cvičíte i teďka? Já jsem několikrát do týdne vždy cvičila hl nějaký protahování a záda. Ale teď máme v bytě 35st tak se mi do toho nechce ale řikám si že bych spíš asi měla.
@Kytičkaaa Já taky sportovala 3× týdně + nějaký ty aktivity (kolo, brusle…). Takže nějaká svalová hmota ještě je
Teď se na brusle bojím, moje známá po pádu na bruslích potratila…