Poradna duly
Jana Čurdová
Také přeji krásné ráno holky, já jsem před otěhotněním shodila 8 kg, tak bych taky nerada 30 kg přibrala - i proto jsem hubla
abych pak neměla tolik nahoru. Ale když se se musela hlídat, tak teď to s těma chutěma půjde asi rychle
pro miminko sice vše, ale chtěla jsem, abych pak kolem něho mohla lépe běhat..Špatně mi zatím není, jen mi není úplně dobře. Chvílema mám větší hlad, chvílema vůbec a ty chutě!!!
Myslíte, že nějak vadí opalování? Né že bych se válela na slunci, ale cákala jsem se doma v bazénu a teď si řikám, že jsem dost zhnědla.
@Ailen Já bych se určitě cíleně neopalovala, ale cákání v bazénu podle mě nevadí, pokud tam nejsi naložená celý den třeba na lehátku, tak to se taky opaluješ… Ale nevím jestli se to může nebo ne.
@Ailen vidíš, to mě vůbec nenapadlo, my pojedeme první týden v září k moři (teda doufám kvůli případným nevolnostem), já se teda neopaluju, hodně se mažu, tak snad to bude ok. Přes poledne na slunce nechodím vůbec
@ajenecka Tak to já jsem bohužel na svém váhovém historickém maximu
s přítelem jsme spolu od prosince a opravdu oba jsme nabrali tzv. kila lásky
No a když se ručička přehoupla přes 60 kg, tak jsem začala jednat. Držela jsem dietu, cvičila a 2kila šla dolů. Ale v tom jsem objevila // tak jsem s dietou (dost přísnou) hned sekla. Tak uvidíme jak to půjde dál ![]()
@Sandra 1988 je tak to jsi na tom jako já
My tedy s přítelem jsme už skoro 8 let, ale jsem s ním hrozně spokojená a furt jím
Já teda před více než rokem sem přestala kouřit a přibrala jsem taky nad 60kg… Tak sem začala držet dietu a shodila 2kg, ale teď už mám mírně něco nahoře, ale snad je to jen tím jak jsem nafouknutá.. Kolik měříš? U mě je nejhorší, že měřím 164 cm
Před tím jsem měla 55 - 56kg, ale byla sem hodně vysportovaná, takže jsem nosila velikost jako když sem měla 50kg.. Po porodu chci začít zase hodně cvičit, jen nevím kam budu dávat mimčo ![]()
@Sandra 1988 tak to já jsem úplně v jiném váhovém limitu
s manželem jsme spolu přes pět let, já za tu dobu přibrala 15 kg, teď podruhé jsem 8kg shodila (vždy opět z maxima, které je mnohem vyšší než tu píšete), takže si připadám jako vorvaň oproti vám ![]()
No já váhu nijak neřeším. Kvůli alergii na umělé přídavky do jídla, jako barviva, stabilizátory, aromata a nejhorší je vanilin. Tak má váha je jak za mých mladých let 52 kg, po 5 dětech a ve 40 letech. Tak jsem zvědavá kolik přiberu v těhu, když nemohu vůbec nic nezdravého jíst, jedině kynuté buchty ![]()
Je sranda, jak je na tom každá jinak
je fajn si takhle s někým popovídat, já to zatím moc lidem neřekla, až mi to potvrdí lékařka.. i když uvidím, mám o víkendu sraz s kamarádkama po velmi dlouhé době
@Kytičkaaa Tak to jsi proti mě obr
Já měřím jen 152 cm, takže těch 60 kg už bylo vážně dost
Když jsme spolu s přítelem začali být mela jsem 52-53 kg a už tehdy jsem si připadala na mou výšku oplácanější…
@ajenecka Tak ono záleží určitě i na poměru k výšce. Já jsem prcek…