Čekáme dvojčátka 2018

6622
15.8.17 18:07

Čekáme dvojčátka 2018

Ahoj holky :mavam: je tu někdo kdo také čeká dvojčátka? :srdce: :srdce: Všechna podobná témata už jsou poněkud zastaralá, tak zakládám nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.8.17 18:17

@Míšek89 ahoooj. Moooc gratuluju k dvojcatkum a preji pohodove tehotenstvi a hlavne co nejklidnejsi porod. Ja sice dvojcatka necekam, ale uz mam doma 15 ti mesicni holky :). A reknu ti je to mazec. Ale kdyz pak vidis, jak si spolu hraji a jak blbou. Kdyz dojdou obe se pochovat… je to k nezaplaceni. Proste dvojnasobna radost a laska ❤❤.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
15.8.17 18:23

Gratuluju k dvojcatkum. :srdce: Ja teda cekam jen jedno ale dve si vubec nedokazu predstavit, uz jen predstava ze se staram o jedno me desi :lol: ale zase dvojnasobna radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
15.8.17 18:37

@pajinkapajinka :mavam: ahojky, no tak to tu s nami zůstaň :) aspoň můžeš poradit všechny vychytavky a tak…Dekuji za gratulaci :kytka: ja jsem ted jako alenka v říši divů… kočárky ( vedle sebe, za sebou, pod sebou :nevim: :zed:…jak mám vědět kterej chci, navic se mi nelíbí zadnej), pak postykly (jedna, dvě, spojená postylka pro dvojčata…)…no je po mě :zed: Ještě, že mám na takové věci ještě čas, jsem v 11 tt. Ještě teda nic nekupuju, ale koukam, co všechno existuje a nestiham se divit. Ráda si přečtu jak jsi se rozhodovala ty, kde jsi kupovala a jak to vlastně u vás všechno probihalo :)
Věřím, že je to strašný mazec, ale moc se na ně tesim :srdce: :srdce: @zudina ahojky :mavam: také gratuluju k miminku a děkuji za gratulaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
15.8.17 19:00

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:39

• Citovat
  • Upravit
6622
15.8.17 19:03

@Včelička992 Ahojky, děkuji. I tobě gratuluji :) prosim te, co že je to ta super věc? Neznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.8.17 19:42
@Míšek89 píše:
Ahoj holky :mavam: je tu někdo kdo také čeká dvojčátka? :srdce: :srdce: Všechna podobná témata už jsou poněkud zastaralá, tak zakládám nové.

No tak gratuluji. :D U nás už dvojčata nebudou. Troje nám stačí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
15.8.17 19:51

@Fofrník máte troje dvojcata?? No nekecej!!! Gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.8.17 19:56
@Míšek89 píše:
@Fofrník máte troje dvojcata?? No nekecej!!! Gratuluju :potlesk:

Díky. :D Třeba nás nakonec trumfnete. ;) Je to fajn ale fofr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
15.8.17 20:21

,

• Citovat
  • Upravit
Včelička992
15.8.17 20:23

.

• Citovat
  • Upravit
6622
15.8.17 20:42

@Včelička992 jee děkuji, to vypadá jako super věcička :) ja myslela, jestli tam nemáš překlep, proto jsem nehledala hned. Neměla jsem tušení, že se to jmenuje takhle. :mrgreen: jsem těhotná poprvé, všechno je pro mě nové :oops: ten kočárek, co jste měli doporučují na více diskusích, tak se na něj určitě zaměřím. @Fofrník my vás určitě netrumfneme. Podle laboratornich testů jsem téměř neplodná ( endometrioza, AMH 0,1), takže tohle je buď dar z hůry, nebo jsem zázrak přírody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9505
15.8.17 20:48

@Fofrník To jsem vůbec netušila, když jsi psal v jiné diskuzi, že máte vícero dětí, že to jsou troje dvojčata. Taťko to fakt smekám. To se jen tak nevidí.
@Míšek89 Tvůj příběh znám a opravdu moc gratuluji. V bříšku skutečně nosíš dva malé zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.8.17 21:26
@Včelička992 píše:
Ja uz bych byla sediva :oops: tech 8 mesicu nam dalo fakt zabrat. Ted jsou sama modrina jak se prevazuji a hlavou se bouchaji o zem :roll: asi jim poridim nejake helmy na hlavy :lol:

Neboj, až začnou běhat tak to teprve začne. Jeden doprava druhý doleva a koho zachraňovat dřív? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.8.17 21:32
@Jedna babička píše:
@Fofrník To jsem vůbec netušila, když jsi psal v jiné diskuzi, že máte vícero dětí, že to jsou troje dvojčata. Taťko to fakt smekám. To se jen tak nevidí.

No on je to tak trošku zázrak přírody.

@Míšek89 Tak se vám ten zázrak třeba povede ještě jednou. :D Na nás taky koukali trošku nevěřícně. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí