Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
je tu někdo kdo také čeká dvojčátka?
Všechna podobná témata už jsou poněkud zastaralá, tak zakládám nové.
@Míšek89 ahoooj. Moooc gratuluju k dvojcatkum a preji pohodove tehotenstvi a hlavne co nejklidnejsi porod. Ja sice dvojcatka necekam, ale uz mam doma 15 ti mesicni holky
. A reknu ti je to mazec. Ale kdyz pak vidis, jak si spolu hraji a jak blbou. Kdyz dojdou obe se pochovat… je to k nezaplaceni. Proste dvojnasobna radost a laska ❤❤.
Gratuluju k dvojcatkum.
Ja teda cekam jen jedno ale dve si vubec nedokazu predstavit, uz jen predstava ze se staram o jedno me desi
ale zase dvojnasobna radost.
@pajinkapajinka
ahojky, no tak to tu s nami zůstaň
aspoň můžeš poradit všechny vychytavky a tak…Dekuji za gratulaci
ja jsem ted jako alenka v říši divů… kočárky ( vedle sebe, za sebou, pod sebou
…jak mám vědět kterej chci, navic se mi nelíbí zadnej), pak postykly (jedna, dvě, spojená postylka pro dvojčata…)…no je po mě
Ještě, že mám na takové věci ještě čas, jsem v 11 tt. Ještě teda nic nekupuju, ale koukam, co všechno existuje a nestiham se divit. Ráda si přečtu jak jsi se rozhodovala ty, kde jsi kupovala a jak to vlastně u vás všechno probihalo ![]()
Věřím, že je to strašný mazec, ale moc se na ně tesim
@zudina ahojky
také gratuluju k miminku a děkuji za gratulaci ![]()
@Včelička992 Ahojky, děkuji. I tobě gratuluji
prosim te, co že je to ta super věc? Neznám ![]()
@Míšek89 píše:
Ahoj holkyje tu někdo kdo také čeká dvojčátka?
![]()
Všechna podobná témata už jsou poněkud zastaralá, tak zakládám nové.
No tak gratuluji.
U nás už dvojčata nebudou. Troje nám stačí. ![]()
@Míšek89 píše:
@Fofrník máte troje dvojcata?? No nekecej!!! Gratuluju
Díky.
Třeba nás nakonec trumfnete.
Je to fajn ale fofr.
@Včelička992 jee děkuji, to vypadá jako super věcička
ja myslela, jestli tam nemáš překlep, proto jsem nehledala hned. Neměla jsem tušení, že se to jmenuje takhle.
jsem těhotná poprvé, všechno je pro mě nové
ten kočárek, co jste měli doporučují na více diskusích, tak se na něj určitě zaměřím. @Fofrník my vás určitě netrumfneme. Podle laboratornich testů jsem téměř neplodná ( endometrioza, AMH 0,1), takže tohle je buď dar z hůry, nebo jsem zázrak přírody ![]()
@Fofrník To jsem vůbec netušila, když jsi psal v jiné diskuzi, že máte vícero dětí, že to jsou troje dvojčata. Taťko to fakt smekám. To se jen tak nevidí.
@Míšek89 Tvůj příběh znám a opravdu moc gratuluji. V bříšku skutečně nosíš dva malé zázraky.
@Včelička992 píše:
Ja uz bych byla sedivatech 8 mesicu nam dalo fakt zabrat. Ted jsou sama modrina jak se prevazuji a hlavou se bouchaji o zem
asi jim poridim nejake helmy na hlavy
Neboj, až začnou běhat tak to teprve začne. Jeden doprava druhý doleva a koho zachraňovat dřív?
![]()
@Jedna babička píše:
@Fofrník To jsem vůbec netušila, když jsi psal v jiné diskuzi, že máte vícero dětí, že to jsou troje dvojčata. Taťko to fakt smekám. To se jen tak nevidí.No on je to tak trošku zázrak přírody.
@Míšek89 Tak se vám ten zázrak třeba povede ještě jednou.
Na nás taky koukali trošku nevěřícně.
![]()