Poradna duly
Jana Čurdová
@kamce Jo bylo to takové divoké ten začátek. Naštěstí už všechno funguje jak má
Na ten 3D jdu 9.12. a už se také nemůžu dočkat. Dělá mi ho v podstatě při každém UZ, ale to mi fotečku nedává jenom mi ukáže jak mimi vypadá.
@Tučňačka20 Tož to máš super, že ho vždy vidíš 3D
..Já jsem to měla v rámci 1. a 2. screeningu ![]()
@kamce To jo, už jste byli na cukrovce? Jdu tam 4.12. a nějak se fakt nemůžu dočkat… ![]()
Ahoj, termín máme 18.března a čekáme holčičku - Ellu. Doma máme chlapečka a obě těhotenství jsou zatím stejná - jako kdybych čekala stejné dítě
ale není to tak ![]()
Jsem ve 25tt a břicho mám malé. U syna touhle dobou nebylo takřka žádné. Teď je tak o cenťák větší ![]()
@Petulinka89 Ahojky, tak já mám TP 11.3. no a tuším jak se cítíš, když sis přála holčičku..jsme na tom stejně..Doma máme chlapečka a teď nám řekli, že to bude zase chlapák..no a já při tom od začátku věděla, že to bude holka-úplně jiné těhu-chutě, nevolnosti, plěť..no teď už jsem si na druhého klučíka zvykla, byli jsme na 4D a je úžasnej..ale stejně mi moc nepřidá, když ukážu foto z utz a lidi říkaj to je krásná holčička
při tom nic nevědi..
Ahoj, tak my čekáme naše první mimi. Měl by to být pořádný chlapák Šimon. Termín mám určený na 4.3. - ale Bůh ví, zda li to vyjde, že
Jinak Tučňačko, bát se nemusíš. Jen to nesmíš pít po douškách ale pořádně to do sebe kopnout tak max na 2×, 3×. Ale čím méně loků a přemýšlení o tom tím lépe - jinak to pak nevypiješ
To mě víc vadili ty injekce. Brali mi tři (někde berou 2, někde tři). A nejhorší bylo to na lačno a na 7hodinu
Jinak na 3D/4D jsem už byla, a byla to sranda. malej se nechtěl otočit. Pěkně si xichtíček schovával do placenty, uličník
po hodinovém boji jsme ho donutili se alespoň trochu otočit ![]()
@Týnkat píše:
Ahoj, tak my čekáme naše první mimi. Měl by to být pořádný chlapák Šimon. Termín mám určený na 4.3. - ale Bůh ví, zda li to vyjde, žeJinak Tučňačko, bát se nemusíš. Jen to nesmíš pít po douškách ale pořádně to do sebe kopnout tak max na 2×, 3×. Ale čím méně loků a přemýšlení o tom tím lépe - jinak to pak nevypiješ
To mě víc vadili ty injekce. Brali mi tři (někde berou 2, někde tři). A nejhorší bylo to na lačno a na 7hodinu
![]()
Jinak na 3D/4D jsem už byla, a byla to sranda. malej se nechtěl otočit. Pěkně si xichtíček schovával do placenty, uličník
po hodinovém boji jsme ho donutili se alespoň trochu otočit
Já šla na 6:25 a zas mi přišlo v pohodě, že mě ta „srajda“ zasytila, jinak bych tam pošla hlady
Ale ta půl hoďka na ty první výsledky..to byl hladík ![]()
Jinak máme stejný termín ![]()
Tak uvidime, jestly se termin povede
jinak ten hlad byl fakt hnus. Jsem zvykla snidat :-/ taky jsem do te nemocnice sla uplne bez energie, zadychana a motala se mi siska
a to jsem sla jen od auta
zadnou dalku… a s radosti jsem to pak vypila na ten hlad. Jsem od tamtud sla jak po 5ti RedBullech ![]()
@Tučňačka20 To mně dělá paní doktorka každou kontrolu jen klasický ultrazvuk, v 3D jsem toho našeho drobka ještě neviděla… chci si nechat nahrát i DVD, tak snad bude dobře otočenej ![]()
Ahoj, já mám termíny 3.3. a 9.3. (dle UTZ). Doma máme téměř tříletou cácorku a jestli to bude jako s ní, tak to vidím spíš až po tom 9. Možná to bude tentokrát kluk, ale z jednoho ultrazvuku zatím těžko soudit.
Na cukrovce jsem byla dneska ráno. Oproti minule jsem v tom měla vymačkaný citron a ta chuť vcelku šla. Trošku mi to nesedlo, mám teď nějaký rozházený zažívání, ale ustála jsem to. Jinak co místo, to jiný odběr. Když jsem byla tenkrát s malou, tak chtěli moč a krev brali akorát z prstu a tady zas moč ne, ale krev nejdřív prstu a pak třikrát ze žíly.
Mě test na cukrovku teprve čeká… asi půjdu teď ve středu a moc se teda netěším… jsem taky zvyklá snídat, to padnu hlady… ![]()
@evušák Já jdu na tu cukrovku také ve středu
a na 3D UZ s tím, že mi udělá i DVD a fotky jsem objednaná 9.12. už se absolutně nemůžu dočkat. Snad se nám bude chtít holčička ukázat
Jinak mě ještě řekli, že si mám sebou přinést hořký čaj a že mi to nalejou do toho, tak doufám, že to tak bude.
@Tučňačka20 Já jsem taky hrozně natěšená, doufám, že se náš malej bude chtít předvádět…:) Mě nic takového doktorka o čaji neříkala, tak předpokládám, že mi ho dají ![]()
@evušák No tak uvidíš
Třeba by tam také mohli dát ten citrón, asi je to fakt co odběrové místo to jiný způsob.