Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, zatím anonymně, časem se odhalím. Taky jsem našla pozitivní test. TP mi vychází na první srpnové dny.
Ahoj, Ja doufám, ze k vám brzo budu patřit taky, i když mi to už asi nevyjde na srpen…
Ja se pridam, zatim teda anonymne, jelikoz to neni moc potvrzene, casem se odhalim, termin kolem 2.8.. J.
@Anonymní píše:
Ja se pridam, zatim teda anonymne, jelikoz to neni moc potvrzene, casem se odhalim, termin kolem 2.8.. J.
jéé, tak to máme velice podobné
já 7.8.
Nevadí, že jsi zatím anonymní, já to uplně chápu. je to velmi brzy ![]()
@Reana87 píše:
Ahoj, Ja doufám, ze k vám brzo budu patřit taky, i když mi to už asi nevyjde na srpen…
Vidím, že tu jsme anonymní 2, tak se budu podepisovat jako B. F.
Anonymní ze 14:36.
B. F.
@Kleofasek píše:To nevadí, září? Nebo červenec?
Já jsem chtěla termín v září, ale už to vyšlo tak jak to vyšlo
Můžu se zeptat proč září? Já mám první dítě v září a druhé bych chtěla taky. Nevím ani proč, ale mě to září tak líbí, tak mě zaujal tvůj názor.
@Kleofasek
Ahoj, taky se podařilo?
Gratuluji! Já mám taky pozitivní test a podle kalkulačky termín porodu 27.7., tak jestli se mohu přidat.. Budeme si blíž vývojem
.
@pepina12 píše:
Můžu se zeptat proč září? Já mám první dítě v září a druhé bych chtěla taky. Nevím ani proč, ale mě to září tak líbí, tak mě zaujal tvůj názor.
protože není už tak horko na porod
a můj manžel je v září
A dcera má v září svátek ![]()
@Verifikation
jé, ahoj, no jasně, že se můžeš přidat ![]()
To jsem ráda, že ti to taky vyšlo ![]()
Dlouho jsem o tobě neslyšela ![]()
@pepina12 píše:
Já čekám jak dopadnu, taky doufám, uvidím za pár dnů.
budeš teprve testovat?
Ahoj holky, máme soukromou diskuzi na termín na přelomu července a srpna, tak když se budete chtít někdo přidat - https://www.emimino.cz/…stvi-170996/
@Kleofasek
a jak ti je? mě teprve čeká první kontrola u doktora a zatím se moc neraduju.. aby to nedopadlo jak minule.. mě je dobře, ani se necítím moc těhotně.. jen prsa trochu cítím.. tak uvidíme, jak to dopadne..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
Jsem těhotná! 

jsem teprve na začátku, ale konečně
Termín porodu mi vychází na první týden v srpnu.
Najdou se tady budoucí, nastávající maminky s podobným termínem porodu?
Ráda si s vámi budu vyměňovat své dojmy, radosti i strarosti