Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13536
24.11.13 18:48

@Verifikation Jinak já jsem o den pozadu oproti tobě. :mrgreen: My jsme se tedy o mimčo snažili „jen“ necelé 2 roky, ale taky už toho máme za sebou více (jen to nechci rozepisovat moc veřejně). Jak staré embryjko ti zaváděli? Já na sobě taky nic extra necítím. Pořád kontroluji ty //, jestli tak opravdu jsou. :mrgreen:

• načítám...
555
24.11.13 18:58

@ajleenka :-) Dávali mi pětidenní.. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, že mi nic není… Taky jsem si dělala už asi pět testů. Tak snad to dopadne dobře :-). Kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
Twitter
24.11.13 19:25

@Verifikation já mám těhotenských „příznaků“ docela dost. Hlavně mě bolí hrozně záda, jsem unavená a prsa, žáha. Poznala jsem to na sobě už 7 DPO :mrgreen:
Doktorce jsem ještě ani nevolala, plánuju to buď zítra nebo pozítří. Tento cyklus mi měřila folíky a žádný tam neviděla. Neviděla prtpže musel prasknout těsně před kontrolou. No ale sliznice byla hodně nízká, tak bych chtěla, aby mě kdyžtak něco dala. Jinak jím utrogestan - ten mi doporučila předtím také.

• Upravit
555
24.11.13 19:37

@Kleofasek
No mě taky bolí záda, ale nevím zda to je těhotenstvím nebo tím, že od rána jsem na nohou a teď odpoledne šiju pro sestru k Vánocům ložní povlečení. Už jsem toho musela nechat, nebo mi záda rupnou.. jinak utrogestan taky beru.. 6 denně.. :-)

• načítám...
Twitter
24.11.13 20:24

@Verifikation já beru utroš spíš jen na podporu. Přišla jsem do toho přirozeně. Mám jen 1-0-2. Zitra se možná odhodlám a zavolám doktorce. Ale termín MS je až pozítří, tak nevím.
V těhotenství povolují vazy, proto bolí třeba záda. A Adélka má 10 měsíců, takže nosím desetikilové dítě - pořád :D Naštěstí je velice šikovná a už skoro sama chodí.
Já jsem tak hrozně šťastná, že se to podařilo, prostě ty první tři něsíce to musíme nějak vydržet, to pak zas přejde a bude nám dobře :pankac:

• Upravit
11431
24.11.13 21:46

Ahoj děvčata, můžu se také přidat do diskuze? TP vychází na 7.8. takže je vše ještě čerstvé. Budeme mít třetě. :mavam:

• načítám...
4336
24.11.13 22:10

@Almondea Jejda, ten výraz „třetě“ je úžasňákovej! Jinak mně vychází DP na 1.8. Ale zatím jen potichoučku a pomaloučku…

• načítám...
Twitter
25.11.13 09:35
@Almondea píše:
Ahoj děvčata, můžu se také přidat do diskuze? TP vychází na 7.8. takže je vše ještě čerstvé. Budeme mít třetě. :mavam:
:mavam: jéé, čao :dance: :mavam: No jasné, přidej se :hug:
Máš pravděpodobně stejný TP jako já :lol:
  • Upravit
Twitter
25.11.13 09:36

@Almondea jinak známe se z diskuze Porodnice Zlín :pankac: Kdybys zapomněla :D že by jsme na rok rodili spolu? :D

• Upravit
Twitter
25.11.13 09:37

@pampalin :mavam:

Holky, nevím, kdy mám zavolat doktorce :think: Na folikulometrii jsem měla hrozně nízkou sliznici. Beru utrogestan, ale nevím, jestli by mě na to ještě třeba něco nedala. Ale zas nechcu volat moc brzo :think:

• Upravit
Anonymní
25.11.13 09:42

@Kleofasek na gyndu jsem volala dneska a objednali mě za 3 týdny, až bude něco vidět. Řekla jsem termín PM a podle toho se zařídili.
Ale u nás se objednává a mají plný stav pacientek, takžee se musí volat hodně dopředu.

• Upravit
Twitter
25.11.13 09:57
@Anonymní píše:
@Kleofasek na gyndu jsem volala dneska a objednali mě za 3 týdny, až bude něco vidět. Řekla jsem termín PM a podle toho se zařídili.
Ale u nás se objednává a mají plný stav pacientek, takžee se musí volat hodně dopředu.

trošku mě to nahlodalo, že bych zavolala dnes už :think: Když mě je to hloupé, jsme teprve 26DC :think:

• Upravit
Twitter
25.11.13 10:00

Ty jo, tak mě tam naverbovali už dnes 8o jdu na krev. Ale musím si domluvit hlídání, ach jo. S kočárem s malou se tam nedostanu.

• Upravit
3173
25.11.13 10:04

@Kleofasek dej pak vědět, držím pesti

• načítám...
3173
25.11.13 10:06

@Kleofasek Ja jsem ještě // nenašla, čekám na ms a začínáme se pak snažit, ale snad i tak muzu byt s vama :-) mám za sebou nepovedený tehu v 19tt. :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+