Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, tak od pěti jsem vzhůru, mám oprané, navařené ![]()
Odpoledne jdeme s kámoškou ven. Má stejně starou holčičku a je taky těhotná, akorát už v 10tt asi ![]()
Ještě mám okolo dvanácté volat na to hcg.
@Reana87 děkuju, nemám to čekání ráda, vždycky mě to stresuje
Musím volat až okolo dvanácté.
Tak moudrá z toho nejsu, spíš samozřejmě vystresovaná. Sestra mi hodnotu říct nechtěla, nevím jako proč, jen řekla, že je to navýšené, ale není to navýšené moc
že to odpovídá asi tak tomu testu, co jsem dělala. Tak doprkýnka, kde se tam vzal ten váček tak brzo a jestli hcg není nějak vysoké
![]()
@Kleofasek TAk si tam brnkni znova, ať Ti dá doktorku a ta Ti to vysvětlí, ne? Sestra Ti možná hodnotu říct nemůže, ale doktorka ano. A jsou to Tvoje výsledky, tak ať Ti jako přesně řeknou, co a jak.
@Kleofasek
nechapu proc ti to nechtela rict ![]()
Doufam ze moje gynda me krev brat nebude…jeste kvuli tomu se stresovat.
@Kleofasek taky moc nechápu, ale pořád věřím, že bude všechno v pořádku. já to čekání taky nenávidím a to mi příjde, že poslední dobou jen ne něco čekám!
To je snad nejhorsi a zaroven nejhezci a nejdelsi cekani v zivote…9 mesicu strachu a obav a teseni…jeste ty tehu hormony k tomu..
@Kleofasek Promiň, teď budu teda možná necitlivá, ale jsi teda těhu nebo ne???
Ahoj holky, mohla bych se přidat? Mám sílící duchy na testu
Testuju 3 dny. Termín podle kalkulačky by měl vycházet na 8.8. Mám za sebou spontánní potrat v 9tt a poté revizi, nechali jsme projít 1 MS a vyšlo to napoprvé (jako pokaždé). Tak snad to tentokrát vyjde…nemám žádné příznaky zatím, snad nějaké budou. K doktoru se chystám až budu tak 6+něco at už je srdíčko. Minule jsme se hrozně nervovali, když jsem tam šla dřív a ono pořád nebylo a pak bylo, ale bilo nepravidelně…tak proto tam spěchat nebudu…Držím všem palečky ať to do toho srpna zdárně dotáhneme ![]()
@Fiialka jééé, moc gratuluju, snad bude ted všechno v poradku. Uklidnila jsi me, nam to prave poprve vyslo taky hned první mesic, takze mam ted strach, ze uz to tak třeba nebude ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tintinka no právě
jako možné to je, že to jde vidět i ve čtvrtém týdnu, ale mělo by to být menší. Doufám, že mimino je normální, jen je větší třeba ten vak 
Po netu jsem hledala „větší gest. váček“ a všude se píše jen o menším.
No, ještě ta krev by mě zajímala. Ale na tu si teda budu volat zítra.