Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Fiialka
Ahoj, ted jsem to cetla ve snazilkach ![]()
drzim namvsem palce!
@pampalin píše:
@Kleofasek Promiň, teď budu teda možná necitlivá, ale jsi teda těhu nebo ne???
ano, jsem těhotná. V pondělí mi odebírali hcg a v děloze byl váček. HCG pozitivní, hodnotu neznám.
Holky, nějak jsem to venku vstřebala. Stane se to, co se má stat. Já to stejně ničím neovlivním, i kdybych hodnotu znala. Sestra je tam velmi důležitá osoba
, měla mi dát doktorku, ne mi to „vysvětlovat“ sama.
Já jí tam vždycky všecko odkývu, než se sní dohadovat. Je starší, hodně zmalovaná a velmi chytrá ![]()
Nějak to dopadne ![]()
@Kleofasek Máš recht, nech to být. Kdy máš jít na nějakou kontrolu na gyndu?
@Kleofasek píše:
Holky, nějak jsem to venku vstřebala. Stane se to, co se má stat. Já to stejně ničím neovlivním, i kdybych hodnotu znala. Sestra je tam velmi důležitá osoba, měla mi dát doktorku, ne mi to „vysvětlovat“ sama.
Já jí tam vždycky všecko odkývu, než se sní dohadovat. Je starší, hodně zmalovaná a velmi chytrá
Nějak to dopadne
Teda ke komu chodíš??
To je teda sestra. ![]()
@Almondea Já to tady nechcu moc psat, je to na kaskádě
Ale doktorka je super, to si nemůžu stěžovat. Sestra je taková, no mám pocit, že nás pacientky bere jako paní učitelka děti v MŠ
rači jí všecko odkývu a kdyžtak si myslím svoje. Normálně z ní jde strach
![]()
@pampalin píše:
@Kleofasek Máš recht, nech to být. Kdy máš jít na nějakou kontrolu na gyndu?
jj, ale stejně mi to nedalo. Našla jsem, že GV jde vidět už ve čtvrtém týdnu, takže možné to je. HCG nevím, takže nemůžu spekulovat na základě toho, co se zdá sestře moc nebo málo ![]()
S mudr. jsem nemluvila, uvidíme, co v pondělí, to jdu na KO.
No, naštěstí už dítě mám, tak by 4. neúspěch už nebolel tolik ![]()
@Almondea Já, když dělala na chíře, tak tam byla taky jedna uklízečka a ta byla víc, než primář. Prostě jsou mezi námi i tací. ![]()
Ahoj holky, ráda se k vám přidám, podle kalkulačky mám TP 7.8. a k doktorce jdu příští týden ve čtvrtek ![]()
@Kačenna píše:
Ahoj holky, ráda se k vám přidám, podle kalkulačky mám TP 7.8. a k doktorce jdu příští týden ve čtvrtek
Ahoj, ja pristi tyden v patek a dle kalkulacky TP mam 6.8. ![]()
Dobré ráno holky, jak se máte? mě je dneska už líp ![]()
Ale venku je hnusně ![]()
Dobre ranko… Ja každý Rano vstavam s tím, ze už ta ms musí přijít a porad nic
venku je to hrůza a lip už nebude ![]()
Dobre rano:))
Ja byla na odberech :/ a nejak me dneska vic zlobi podbrisek…nasnidam se a pujdu do pelechu
Zdravím!
U nás trochu nasněžilo, děti jsou nemocné, venku mrzne, ať žije zima.
Nevolnosti zatím žádné, ale očekávám je kolem vánoc. Musím do té doby stihnout napéct a uklidit, pak už neudělám nic. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat