Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2715
27.11.13 13:26

@Fiialka
Ahoj, ted jsem to cetla ve snazilkach :mrgreen:
drzim namvsem palce!

• načítám...
Twitter
27.11.13 15:20
@pampalin píše:
@Kleofasek Promiň, teď budu teda možná necitlivá, ale jsi teda těhu nebo ne???

ano, jsem těhotná. V pondělí mi odebírali hcg a v děloze byl váček. HCG pozitivní, hodnotu neznám.

• Upravit
Twitter
27.11.13 15:22

Holky, nějak jsem to venku vstřebala. Stane se to, co se má stat. Já to stejně ničím neovlivním, i kdybych hodnotu znala. Sestra je tam velmi důležitá osoba :cert:, měla mi dát doktorku, ne mi to „vysvětlovat“ sama.
Já jí tam vždycky všecko odkývu, než se sní dohadovat. Je starší, hodně zmalovaná a velmi chytrá :mrgreen:
Nějak to dopadne :)

• Upravit
4336
27.11.13 15:27

@Kleofasek Máš recht, nech to být. Kdy máš jít na nějakou kontrolu na gyndu?

• načítám...
11444
27.11.13 16:28
@Kleofasek píše:
Holky, nějak jsem to venku vstřebala. Stane se to, co se má stat. Já to stejně ničím neovlivním, i kdybych hodnotu znala. Sestra je tam velmi důležitá osoba :cert:, měla mi dát doktorku, ne mi to „vysvětlovat“ sama.
Já jí tam vždycky všecko odkývu, než se sní dohadovat. Je starší, hodně zmalovaná a velmi chytrá :mrgreen:
Nějak to dopadne :)

Teda ke komu chodíš?? 8o 8o To je teda sestra. :cert:

• načítám...
Twitter
27.11.13 16:41

@Almondea Já to tady nechcu moc psat, je to na kaskádě :D Ale doktorka je super, to si nemůžu stěžovat. Sestra je taková, no mám pocit, že nás pacientky bere jako paní učitelka děti v MŠ :cert: :D rači jí všecko odkývu a kdyžtak si myslím svoje. Normálně z ní jde strach :roll: :mrgreen:

• Upravit
Twitter
27.11.13 16:43
@pampalin píše:
@Kleofasek Máš recht, nech to být. Kdy máš jít na nějakou kontrolu na gyndu?

jj, ale stejně mi to nedalo. Našla jsem, že GV jde vidět už ve čtvrtém týdnu, takže možné to je. HCG nevím, takže nemůžu spekulovat na základě toho, co se zdá sestře moc nebo málo :mrgreen:
S mudr. jsem nemluvila, uvidíme, co v pondělí, to jdu na KO.
No, naštěstí už dítě mám, tak by 4. neúspěch už nebolel tolik :roll:

• Upravit
4336
27.11.13 17:05

@Almondea Já, když dělala na chíře, tak tam byla taky jedna uklízečka a ta byla víc, než primář. Prostě jsou mezi námi i tací. :nevim:

• načítám...
908
27.11.13 17:44

Ahoj holky, ráda se k vám přidám, podle kalkulačky mám TP 7.8. a k doktorce jdu příští týden ve čtvrtek :mavam:

• načítám...
2715
27.11.13 19:51
@Kačenna píše:
Ahoj holky, ráda se k vám přidám, podle kalkulačky mám TP 7.8. a k doktorce jdu příští týden ve čtvrtek :mavam:

Ahoj, ja pristi tyden v patek a dle kalkulacky TP mam 6.8. :D

• načítám...
Twitter
27.11.13 20:14

@Kačenna :mavam: jéé, ahoj :mavam:

• Upravit
Twitter
28.11.13 10:21

Dobré ráno holky, jak se máte? mě je dneska už líp :)
Ale venku je hnusně :pocitac:

• Upravit
3173
28.11.13 10:24

Dobre ranko… Ja každý Rano vstavam s tím, ze už ta ms musí přijít a porad nic :roll: venku je to hrůza a lip už nebude :zed:

• načítám...
2715
28.11.13 10:28

Dobre rano:))
Ja byla na odberech :/ a nejak me dneska vic zlobi podbrisek…nasnidam se a pujdu do pelechu

• načítám...
11444
28.11.13 12:31

Zdravím! :mavam: U nás trochu nasněžilo, děti jsou nemocné, venku mrzne, ať žije zima. :mrgreen: Nevolnosti zatím žádné, ale očekávám je kolem vánoc. Musím do té doby stihnout napéct a uklidit, pak už neudělám nic. :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+