Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kleofasek
To je dobře, že jdeš k doktorovi, aspoň to budeš mít potvrzený.. pak dej vědět ![]()
@Reana87 Jejda, to je mi líto,
věř, že přesně vím, jak Ti je. My přišli o maličkou v 21.tt v lednu. Budu držet palce, ať se Vám zadaří co možná nejdřív.
@Kleofasek píše:
@Almondea jinak známe se z diskuze Porodnice ZlínKdybys zapomněla
že by jsme na rok rodili spolu?
Aháááá a já si pořád říkala, odkud je mi tvůj nick tak povědomý! No tak to je super, stejný TP, stejná porodnice… Tak se sejdem i na stejném pokoji, ne?
![]()
Jinak já dnes ráno znova testovala a čárka krásně zesílila, takže se opravdu už začínám radovat.
Na gyndu se objednám až těsně před vánoci, ať už je vidět i srdíčko.
@Kleofasek píše:
trošku mě to nahlodalo, že bych zavolala dnes užKdyž mě je to hloupé, jsme teprve 26DC
Ale zase když bereš ten utrogestan, tak je lepší, že jdeš hned, ať tě pěkně „pohlídají“. A budeš mít jistotu. ![]()
@Almondea No, já se zatím potichoučku raduju, snad to tentokrát vyjde.
Ahoj holky, muzu se pridat?
Ja to sice jeste nemam potvrzeny od Dr ale dle tehu kalkulacky mi to vychazi na 6.8.
Tak bych rada ty starosti po testovani a pred navstevou Dr probirala tady nez mezi snazilkama ![]()
@Tintinka
ahoj, přidej ![]()
@pampalin krásné testy, moc držím palce, aby to bylo teďka v pořádku ![]()
@Almondea no jo, měla jsem nízkou sliznici, třeba mi ještě něco přidá nebo navýší ten utrogestan. Aspoň budu vědět, jestli porůstla nebo je pořád malá
Ale abych pravdu řekla, su prostě nervózní. Nečekala jsem takový start
Malá mi navíc začala požírat hubku na koupání, tak sem nevěděla, co rychlo dělat, vyndala sem jí to z pusinky a nevěděla jsem, jestli je to všecko, tak jsem ji chuděru nadavovala, tak řvala. Naštěstí jsem všecky kousky našla na zemi. No ale až mě z toho šoku rozbolela hlava. To mě teda nenapdalo, že si doleze do koupelny pro hubku a bude ji papat ![]()
@Kleofasek
Ahoj, uz te vidim v Snazilkach od listopadu 2013 ![]()
U me maji vsechny zeny muj obdiv kdy maji druhe ditko, kdyz tomu prvnimu neni ani rok!
Jeste pisnu zpravu co jsem psala na snazilkach:
Tak jsem obednana na 6.12…chtela me obj v tydnu od 9.12 ale kdy jsem se zminila o svych bolestech v podbrisku (tema jsem znama u Dr jeste z prvniho tehu) tak me teda pozvala o neco driv…
@Tintinka a jak tě to bolí? mě to pobolívá chvilkama jak na MS. Ale to už tak přes týden. No, aspoň si mě obhlédne ![]()
No, tak to Tě tedy o moc dřív nepozvala. Ach jo, je to děs s tím čekáním…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat