Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kleofasek moc na tebe myslím, aby bylo v pondělí všechno v pořádku. a věřím, ze i bude!!! me to náhodou přijde akorát na další mimi, aspoň si budou blíž. my jsme s brachou od sebe 2 roky a vztah máme dobrej. ale to je asi jak u koho…
@TCHS to špatné máme snad už všechny za sebou a ted na nás čekají krásna zdravá miminka…
@Reana87
děkuju, jednu smůlu sem měla teď v květnu, tak snad je vybraná ![]()
My jsme 4 sourozenci a všichni od sebe po necelých dvou letech
A taky super, jsme si všichni blízko.
Hlavně si pak děcka budou spolu hrát (doufám
)a budu mět trochu klídek ![]()
@Reana87 nevím, jestli jsi to tady psala, hledala jsem, ale nenašla. Co se stalo, že jsi musela na potrat? ![]()
To je teda šílené tak pozdě. A tento měsíc už se snažíte znovu?
@TCHS Ahojky!
No, a je nás zase o jednu víc.
Já teda žádný příznaky absolutně nemám, ale počítám, že jakmile to sem napíšu, tak se něco objeví. ![]()
Ahoj holky, koukám, že tu skoro všechny máme za sebou neuspěchy…tak snad už opravdu máme smůlu vybranou
Mě včera minul termín menstruace, čárka je zas o chlup silnější, dnes bych měla být 4+0, tak snad opravdu jsem těhu, nemůžu tomu pořád uvěřit
Dneska jsem se objednala na gyndu, ale protože se nechci stresovat tak jdu až v pondělí 16.prosince, to už by mělo být
Je mi jasný, že se čas do kontroly bude vléct, ale pro mě je to takhle lepší. Držím vám palečky na kontroly kdo jde př. týden
@pampalin píše:
@TCHS Ahojky!
No, a je nás zase o jednu víc.Já teda žádný příznaky absolutně nemám, ale počítám, že jakmile to sem napíšu, tak se něco objeví.
Holky, tak jsem zjistila ze sice v podbrisku me poboliva ale havne me boli i v trislech ty kosti. ze kdyz tu kost stlacim tak se mi ulevi. Je toto normalni?? U mali si toto nepamatuji
@Tintinka Mě to taky na začátku těhu vždy bolí v tříslech, někdy i docela ostrá bolest, zvlášt při protažení se a tak. Doktor říkal, že to je tím jak se to tam všechno roztahuje, napíná a připravuje.
@Fiialka
Ja jsem prave myslela ze vcera me bolelo v podbrisku na prave strane…dneska rano uz ne a ted zase zacalo a po blizsim zkoumani odkud ta bolest pochazi byla jsem docela prekvapena. Fakt si to z prvniho tehu moc nepamatuji. Ale na druhou stranu ulevilo mi, ze to neni bolest v podbrisku ![]()
@Kleofasek vážná vada srdce
prej blba náhoda. byl to des! takže v prosinci mám dovolené nové snažení
vazné na to asi nepomůže nic než nové těhotenství ![]()
@Reana87 píše:
@Kleofasek vážná vada srdceprej blba náhoda. byl to des! takže v prosinci mám dovolené nové snažení
vazné na to asi nepomůže nic než nové těhotenství
Chudacku
Tak at se ti brzy zadari, to je opravdu ten nejucinejsi lek! ![]()
@Kleofasek píše:
@TCHS jsme na tom podobně, ale myslím, že jsme si o tom už psaliMalá má 10 měsíců, hodně lidí se diví, že chceme další miminko tak brzo
A se ZT taky stejně, zjistili to taky ve 12tt. Ale taky jsem měla ještě ZT v 8tt a jeden mimoděložák
První 3 měsíce budou pro mě hodně napínavé. Asi budu trochu histerčit![]()
Ja histercim uz ted!
Manzel mi nadava, ze nemam furt tak negativne myslet.
kdyz to jinak nejde.
Me to jeste porad boli, ze jsem jednu fazolku stratila
To chlapy asi tak pochopit nemuzou, ty toho prcka nemeli v brichu. ![]()
@Reana87 Tak to samý řekli nám, prej blbá náhoda. Akorát tedy nám se stalo něco jiného.
@Reana87 píše:
@Kleofasek moc na tebe myslím, aby bylo v pondělí všechno v pořádku. a věřím, ze i bude!!! me to náhodou přijde akorát na další mimi, aspoň si budou blíž. my jsme s brachou od sebe 2 roky a vztah máme dobrej. ale to je asi jak u koho…
@TCHS to špatné máme snad už všechny za sebou a ted na nás čekají krásna zdravá miminka…
Dekuji snad mas pravdu! ![]()
@Reana87
musel to byt strasny zazitek
ale ted mate v nebi andilka ktery dohlidne na budociho brasku nebo sestricku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat