Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3173
29.11.13 12:22

@Kleofasek moc na tebe myslím, aby bylo v pondělí všechno v pořádku. a věřím, ze i bude!!! me to náhodou přijde akorát na další mimi, aspoň si budou blíž. my jsme s brachou od sebe 2 roky a vztah máme dobrej. ale to je asi jak u koho…
@TCHS to špatné máme snad už všechny za sebou a ted na nás čekají krásna zdravá miminka…

• načítám...
Twitter
29.11.13 12:25

@Reana87 :mavam: děkuju, jednu smůlu sem měla teď v květnu, tak snad je vybraná :pankac:
My jsme 4 sourozenci a všichni od sebe po necelých dvou letech :pankac: A taky super, jsme si všichni blízko.
Hlavně si pak děcka budou spolu hrát (doufám :D )a budu mět trochu klídek :D

• Upravit
Twitter
29.11.13 12:27

@Reana87 nevím, jestli jsi to tady psala, hledala jsem, ale nenašla. Co se stalo, že jsi musela na potrat? :(
To je teda šílené tak pozdě. A tento měsíc už se snažíte znovu?

• Upravit
4336
29.11.13 12:29

@TCHS Ahojky!
No, a je nás zase o jednu víc. :potlesk: Já teda žádný příznaky absolutně nemám, ale počítám, že jakmile to sem napíšu, tak se něco objeví. :)

• načítám...
2692
29.11.13 12:31

Ahoj holky, koukám, že tu skoro všechny máme za sebou neuspěchy…tak snad už opravdu máme smůlu vybranou :kytka: Mě včera minul termín menstruace, čárka je zas o chlup silnější, dnes bych měla být 4+0, tak snad opravdu jsem těhu, nemůžu tomu pořád uvěřit :dance: Dneska jsem se objednala na gyndu, ale protože se nechci stresovat tak jdu až v pondělí 16.prosince, to už by mělo být :srdce: Je mi jasný, že se čas do kontroly bude vléct, ale pro mě je to takhle lepší. Držím vám palečky na kontroly kdo jde př. týden

• načítám...
Twitter
29.11.13 12:31
@pampalin píše:
@TCHS Ahojky!
No, a je nás zase o jednu víc. :potlesk: Já teda žádný příznaky absolutně nemám, ale počítám, že jakmile to sem napíšu, tak se něco objeví. :)
:mrgreen: já mám příznaky, že mě popichává a pobolívá v podbřišku. A taky mám nalité kozýý :mrgreen: A když se nenajím, je mi šoufeles, takže pořád něco pojídám. U malé jsem zas neměla vůbec na nic chuť. Nesnášela sem maso a milovala sladké. Včíl bych zas masařkovala :D
  • Upravit
2715
29.11.13 12:39

Holky, tak jsem zjistila ze sice v podbrisku me poboliva ale havne me boli i v trislech ty kosti. ze kdyz tu kost stlacim tak se mi ulevi. Je toto normalni?? U mali si toto nepamatuji

• načítám...
2692
29.11.13 12:51

@Tintinka Mě to taky na začátku těhu vždy bolí v tříslech, někdy i docela ostrá bolest, zvlášt při protažení se a tak. Doktor říkal, že to je tím jak se to tam všechno roztahuje, napíná a připravuje.

• načítám...
2715
29.11.13 12:59

@Fiialka
Ja jsem prave myslela ze vcera me bolelo v podbrisku na prave strane…dneska rano uz ne a ted zase zacalo a po blizsim zkoumani odkud ta bolest pochazi byla jsem docela prekvapena. Fakt si to z prvniho tehu moc nepamatuji. Ale na druhou stranu ulevilo mi, ze to neni bolest v podbrisku :mrgreen:

• načítám...
3173
29.11.13 13:37

@Kleofasek vážná vada srdce :,( prej blba náhoda. byl to des! takže v prosinci mám dovolené nové snažení :) vazné na to asi nepomůže nic než nové těhotenství :hug:

• načítám...
7144
29.11.13 14:18
@Reana87 píše:
@Kleofasek vážná vada srdce :,( prej blba náhoda. byl to des! takže v prosinci mám dovolené nové snažení :) vazné na to asi nepomůže nic než nové těhotenství :hug:

Chudacku :hug: :hug: :hug: Tak at se ti brzy zadari, to je opravdu ten nejucinejsi lek! :pankac:

• načítám...
7144
29.11.13 14:21
@Kleofasek píše:
@TCHS jsme na tom podobně, ale myslím, že jsme si o tom už psali :D Malá má 10 měsíců, hodně lidí se diví, že chceme další miminko tak brzo :D
A se ZT taky stejně, zjistili to taky ve 12tt. Ale taky jsem měla ještě ZT v 8tt a jeden mimoděložák :cert:
První 3 měsíce budou pro mě hodně napínavé. Asi budu trochu histerčit :oops: :mrgreen:

Ja histercim uz ted! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Manzel mi nadava, ze nemam furt tak negativne myslet. :roll: kdyz to jinak nejde. :zed: Me to jeste porad boli, ze jsem jednu fazolku stratila :( To chlapy asi tak pochopit nemuzou, ty toho prcka nemeli v brichu. :think:

• načítám...
4336

@Reana87 Tak to samý řekli nám, prej blbá náhoda. Akorát tedy nám se stalo něco jiného.

• načítám...
7144
@Reana87 píše:
@Kleofasek moc na tebe myslím, aby bylo v pondělí všechno v pořádku. a věřím, ze i bude!!! me to náhodou přijde akorát na další mimi, aspoň si budou blíž. my jsme s brachou od sebe 2 roky a vztah máme dobrej. ale to je asi jak u koho…
@TCHS to špatné máme snad už všechny za sebou a ted na nás čekají krásna zdravá miminka…

Dekuji snad mas pravdu! :hug:

• načítám...
2715

@Reana87
musel to byt strasny zazitek :( ale ted mate v nebi andilka ktery dohlidne na budociho brasku nebo sestricku :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+