Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, hlavne se nehadejte skrz nejake vitaminy ![]()
ja se jen zeptala kdo co papa., a napsala jsem jak to mam ja…a ne aby kazdy prosazoval svuj nazor ![]()
jinak u nas krusne rano…mala se rano stezovala ze ji poboliva brisko. Tak jsem do ni nacpala jogurt a za pul hodiny se mi 3× zeblila. Ale tak ze jsem musela ji 2×koupat aa prevlikat, a prevlict komplet povleceni a sebe. Smrdelo to na tolik ze jsem musela povolat tatku z prace aby oplachnul ty poblite veci a povleceni. Natahovalo me to natolik, ze nez dorazil z prace (ma20min od baraku) tak jsme sedeli v koupelne. Jinak bych poblila druhou pulku obyvaku
fakt zazitek…celou dobu jsem brecela, ted mi uz dopira druha pracka. To je tak kdyz mala proste odmita jist a pak to takhle druhy den rano dopada…uz se nam to stalo podruhe. Vetratjsem musela pres hodinu…normalne bych to zvladla ale ted vubec!! Masakr
Jé já to o vitamínech nepsala, abychom se tu nějak dohadovaly, ale jen jako info, jak to mám já. U prvního těhu jsem zobala vit. ještě před početím a skoro celou dobu těhu, u druhého už jen zkraje jednu krabičku a listovku, teď už jen tu listovku.
Ta je v těhu potřeba ve větším množství, které ze stravy prostě nedostanete.
Braní vitamínů určitě neublíží.
Ale prostě já v tom neshledávám žádný přínos, holt jsem víc na to jabko, mrkev a tak, no. ![]()
Myslím, že většina těhulí trpí ke konci nedostatkem železa, hořčíku, tak stejně se mi tabletky nevyhnou. ![]()
A zatím žádné nevolnosti, myslím, že to přijde až kolem vánoc. U Pepy jsem
skoro 4 měsíce v kuse. Tak už se těším… ![]()
@Almondea
u mela s malou nevolnosti zacali v 6.tt , a zvracet jsem zacapa v 8.tt a presne v 13+0 to prestalo. To byl den svatby a ja jsem byla rada ze se konecne nasnidam a nepobliju si saty ![]()
""http://dl9.glitter-graphics.net/pub/226/226689r40l58nshg.gif:http://dl9.glitter-graphics.net/…0l58nshg.gif glitter-graphics. com
@Tintinka a ja se u to tam vlní
![]()
Holky, já neměla sex skoro 3 týdny. Co su těhotná, můj je frigidní.
@Fiialka @Kleofasek Dekujeme.Je to nas poklad.
Manzel je z nej unesenej, tak jsem zvedava, jaky bude to druhe mimi.
Doufam, ze bude trochu vice po me. ![]()
@pampalin píše:
@Kleofasek Toť, máš recht! @Fiialka Posílám fotku toho našeho, když slavil první narozky.
Taky pekne vyfesakovanej!
Prdola fesackej! Ty deti jsou fakt kouzelny, kdyz jsou takhle spolecensky obleceny.
A to mel uz tolik zoubku na svoje narozky?!? Nas ma teprve 3,5 zubu. A je mu 11 mesicu.Ten 4. zoubek dava zabrat nechce se mu ven, tak malej trpi, chudinka. ![]()
@pampalin píše:
@Kleofasek 26. srpna - na narozky svého pradědy - se začal pokoušet o první krůčky a za 3 týdny to dotáhl do dokonalosti. Takže začal chodit 10 dní po svých prvních narozkách. Oblek jsem sehnala na MMB, ještě jsem měla jeden v jeho 2 letech (viz foto), akorát letos už jsme za elegány nebyly.
fesak vyfiknutej ![]()
@Kleofasek píše:
@Tintinka a ja se u to tam vlní![]()
Holky, já neměla sex skoro 3 týdny. Co su těhotná, můj je frigidní.
Tak to je u nas taky tak, i kdyz ten muj neni frigidni, ale ja mam ted zatim strach. ![]()
@Kleofasek píše:
@pampalinjéé, kde jste vzali tak maličký oblek?
![]()
A už ti chodil v roce? malá má 10,5 měsíce, zatím se pouští, ale ještě sama nechodí. Umí si sama stoupnout z kleku nebo se pustí a stojí, pochoduje okolo nábytku. Snad bude brzo i chodit. Protože jinak tady chodíme dokola po bytě za ruku
, když nechodíme, řve
Ten nas prcek, zatim jen leze a pritahuje se od nabytku, ale jak si stoupne, popochazi dal, ale pak ve, protoze nevi jak se ma vratit na zem.
Nekolikrat spadl a bouchnul se do hlavy, tak ma ted asi strach.
Mame vsude hrozne kluzke podlahy, takze jak nema ponozky s tema protiskluzovyma puntikama, mu to klouze. Jednou malem udelal provaz. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat