Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Twitter
1.12.13 16:08
@Sivika píše:
@pampalin Taky moc děkuji :hug: Musíme miminečkám věřit :hug: Ještě tě možná povzbudím..moje sestřenice před 6 lety porodila v 31tt mrtvou holčičku-uškrcení pupečníkem, léčila se z toho psychicky 1,5 roku, po 2 letech od potratu nečekaně otěhotněla a následně se jí narodila zdravá holčička a momentálně je opět těhotná v 28tt a čekají zdravé jednovaječné dvojčátka, chlapečky…tehdy to bylo strašné a moc jsem to prožívala a špatně nesla a to bydlí od nás dál :( ale taky..byla to blbá náhoda a teď i když si na tu první holčičku vzpomene a nikdy na ní nezapomene tak je šťastná a další 2 těhotenství má bezproblémové a to i s dvojčátky :andel:

to je teda šílené. Asi budu mít z toho pupečníku docela bobky :(

• Upravit
Twitter
1.12.13 16:09
@Sivika píše:
Zde je můj dnešní těhotenský testík :dance:
:potlesk: moc krísný testík :dance: :pankac: Já jsem jich spotřebovala snad už dvacet :oops: :mrgreen:
  • Upravit
1014
1.12.13 16:22

@Kleofasek Budu na tebe zítra myslet :hug: To já zítra odvedu malou do školky a pak budu volat dr. a jsem fesst nervozní a to jen volám :mrgreen:

• načítám...
1014
1.12.13 16:24

@Kleofasek Tak já jen přemýšlím, ještě jsem ani u dr. nebyla, nic ale nechci si připouštět že to nedopadne. U malé jsem si na netu zakazovala číst cokoliv ze špatným koncem a bylo to myslím i dobře a tak stejně teď si říkám že v srpnu porodím zdravé děťátko :* Ale chápu že po nezdarech to člověk vidí jinak :hug:

• načítám...
1014
1.12.13 16:26

@Kleofasek Já mám z toho taky respekt :( Ale neboj :hug: :hug:

• načítám...
1014
1.12.13 16:26

@Kleofasek Já jen jeden :mrgreen: A zítra se chystám na druhý abych viděla jestli sílí :mrgreen:

• načítám...
1014
1.12.13 16:36

Ale pojdme na jinou tému :lol: :)
Co Vánoce? :lol: Já je zbožňuju ale nenávidím nakupování dárků a hlavně mě letos děsí to že je už advent a já mám pro Valču jen 1 Bárbínu a jinak ještě absolutně žádné dárky ani pro dvě neteře a jednoho ročního synovce z mé strany a z manželovy strany taky nic pro neteř a synovce :oops: :oops: :oops: Dospělým jen maličkosti to je v pohodě ale ty děti :oops: Nějak se mi ani nechce lítat po krámech :oops: ale už budu muset začít :roll: Celkem se divím jak se k tomu stavím, protože jindy jsem měla nakoupeno koncem října, začátkem listopadu a max začátkem prosince jsem dokoupila blbůstky a teď mi to nakupování jen začne :oops:

• načítám...
4336
1.12.13 16:53
@Kleofasek píše: :potlesk: moc krísný testík :dance: :pankac: Já jsem jich spotřebovala snad už dvacet :oops: :mrgreen:

To jako fakt? Tak já měla 3 balení a myslela jsem si, jakej jsem magůrek.

• načítám...
4336
1.12.13 16:56

@Sivika Já mám taky jen pro Matesa - syn, ale pro neteře a ostatní děti ještě nic. A to si brácha našel přítelkyni se 3 dětma a z 1. manželství má děti dvě.
:roll:

• načítám...
1014
1.12.13 17:02

@pampalin @Kleofasek Tak si teď příjdu docela divně že jsem udělala jen 1 test :mrgreen:

• načítám...
1014
1.12.13 17:10

@pampalin Já nemám ani vše pro Valču, tu bárbii jsem koupila v akci(původně je drahá) v dráčiku začátkem listopadu a toť vše :oops: Malá už Ježíškovi „psala“ co si přeje a teda vůbec není náročná :mrgreen: Barbie od Mattela s koněm, kočárek s panenkou chou chou, tabuli, hrad pro bárbí :roll: a ještě něco :roll: a to jsme ještě při společném psaní Ježíškovi plno věcí „projednali“ že se to nehodí :mrgreen: :mrgreen: Jako hrůza, ona něco vidí v letáku nebo reklamě a už to chce :D no tak něco dostane od babiček + od nás a nějaké hračky od švagrovců a mých sester :D Nechceme jí ale rozmazlit takže dostane jen to co uznáme za vhodné..ségra kupovala svý dceři od začátku dárky jak hrom a teď ve svých 5 letech chce tablet nebo mobil :roll: :roll: Tak k tomu nechceme docílit.

• načítám...
4847
1.12.13 17:12

Děkuju mockrát holky za krásné přivítání…my jsme se s dcerkou akorát před chvilkou vrátily z Mikulášské besídky, to byla paráda, už se těším až dojde Mikuláš k nám domů…

CO se TP týče, já právěže měla ms nepravidelnou po vysazení HA, takže přesně ani nevím, co bych tam měla dát za datumy, ale ve čtvrtek jdu k tomu doktorovi, tak Vám hned napíšu na jaké datum to vypadá, ale hlavně jestli je všechno tak jak má být…, protože na emiminu jsem dva roky a přečetla jsem už tolik smutných diskuzí a deníčků, že radši nemyslet…

• načítám...
4847
1.12.13 17:14

Co se Vánoc týče, tak my jsme dneska udělaly ( ještě ne celou) vánoční výzdobu, dárky jsou vesměs objednané a už stačí až přijdou, ale pro pár věcí budu muset ještě do obchodu…

Jinak, pro uzavření skupiny jsem taky, už jsem v pár uzavřených skupinách a myslím, že to má své kouzlo, protože si tu můžeme psát o osobních věcěch…ale ještě bych byla pro počkání, co kdyby se k nám chtěla ještě nějaká maminka přidat…

• načítám...
4336
1.12.13 17:21

@Sivika Tak Ty jsi objevila // včera, já už o 10 dní dřív, víš?

• načítám...
1014
1.12.13 17:24

@pampalin Tak to bude tím :lol: :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital