Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojte holky,
@Kleofasek Držím moc palečky, aby kontorla dopadla dobře…
@Sivika A nemusíš nás tam pozvat, když je uzavřená? Nevím jak to funguje, ale já vždy dostala do uzavřené pozvánku od zakladatele skupiny…
, jinak se určitě přidám, ale jak psala Kleofasek, ještě je brzy, třeba se ještě nějaké maminky přidají…
@petukla Vítej a gratuluji
![]()
@Kleofasek @artepetka Já vám můžu poslat pozvánky pokud to zmáknu a můžete už diskutovat i tam i tady, tato diskuze bude stále otevřená a když se tu budou postupně přidávat nové a nové maminky tak jim tady jen napíšu ať se už spíš přidají k nám do uzavřené
Jdu se kouknout jak se pozvánky posílají
Mě už poslalo pár lidí žádosti tak jsem je přijala, admini mi skupinu už potvrdili(jsem při zakladaní netušila že to nějací admini musí schválit) ![]()
@pampalin
Je mi to jasné
Už se to tam pomaličku rozjíždí, pořád mi chodí žádosti na přijetí
tak snad se to pěkně rozběhne ![]()
Teda holky vas docist to je nadlidsky ukol ![]()
jinak gratuluji novym tehulkam ![]()
a chci taky pozvanku do skupiny ![]()
Dobré ránko, tak jak se cítíte holky? Já úplně stejně jako bych ani těhu nebyla
, akorát víc unavenější
Dobre rano, ja porad citim podbrisek a od vcerejska mam trochu citlivejsi bradavky. jinak taky nic ![]()
@artepetka
Holky KO dopadla dobře. Miminko je tam, odpovídá pátému týdnu
V GV je už plůdeček ![]()
Ale na pravém ováriu tenkostěnná cysta
A prý hrozí, že praskne a nemůžou to nijak odsát, protože su těhotná
Má 3,4cm. Tak mám trošku strach. Kéž by se vstřebala. Brali mi kvůli ní i krev. Ale proč, to přesně nevím ![]()
Holky, pak pošlu i obrázek míma do té uzavřené diskuze, ale až budu večer doma. teď jsme u tchánů a večer si nás vyzvedne můj.
!!! Budoucí maminky s termínem porodu SRPEN 2014, přidejte se k nám do soukromé skupiny
Budeme rády, když nás ještě pár přibyde ![]()
Odkaz je výše nebo stačí napsat mě či @Sivika a už se postaráme o vstup ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat