Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2715
2.12.13 09:59

@Kleofasek
No super :))))
Ja jsem v minulem tehu primo u miminka nejak kolm 7-8 tydne mela hematom 3cm a nakonec se vstrebal za par tydnu…tehdy jsem byla v klidu pac jsem necetla ty vsechny hruzy na internetu

• načítám...
2715
2.12.13 10:01
@Kleofasek píše: !!! Budoucí maminky s termínem porodu SRPEN 2014, přidejte se k nám do soukromé skupiny ;) Budeme rády, když nás ještě pár přibyde :hug:
Odkaz je výše nebo stačí napsat mě či @Sivika a už se postaráme o vstup :)

Pisu si o „vstupenku“ :mrgreen:

• načítám...
Twitter
2.12.13 10:02

@Tintinka hematom jsem měla u malé také, vstřebal se. Tohle je cysta. Doktorka mi o tom prasknutí řekla sama, to nemám z netu.
Akorát nevím, jak to může pak bolet nebo co mám dělat. To jsem se jí teda nezeptala :roll:
Já jsme za net ráda, najdu tady náhodou spoustu užitečných rad :palec:
A moc děkuju :hug: Kdy máš tu kontrolu ty? 6.12.?

• Upravit
4336
2.12.13 10:13

@Kleofasek Supeéér, už se těším na fotečku! A s tou cystou se jednoduše doktorky zeptej. I když i cysta se přeci může vstřebat, ne? :think:

• načítám...
2715
2.12.13 10:13

@Kleofasek
no jen mi rikala ze to muze krvacet. Cysty jsem mela v puberte…asi do 18…kdy jsem uprchla z rodinneho hnizda :mrgreen: a to uz me nemel kdo tahat na pravidelne prohlidky k doktorum, tak nevim. Ale ted uz je nemam. Umese teda vzdy vstrebali
jj, ja KO mam tenhle tyden v patek. Nastesti ta :mrgreen: ky v 9rano

• načítám...
Twitter
2.12.13 10:16

@Tintinka @pampalin holky, měla jsme cystu i u Adélky i u toho nezdařeného těhu. U malé ještě k tomu ten hematom. To se všecko vstřebalo, tak snad tato taky.
Akorát má nějaký lepší UZ, tak pozná jestli je tenskostěnná či jaká. To jsem ani netušila, že se to takto rozlišuje.
Budu na sebe dávat bacha a příště se jí zeptám. Kéž by tam už nebyla :cert:
Holky, mě se tak ulevilo :D

• Upravit
2715
2.12.13 10:19

@Kleofasek
A v kolikatem tydnu teda ses dle utz?

• načítám...
4336
2.12.13 10:20

@Kleofasek Třeba už tam opravdu nebude. Držím palce! :hug: Jinak já jdu na KO přesně za týden, to budu 6+5tt, tak snad už bude i tlouct :srdce:.

• načítám...
2715
2.12.13 11:29

Holky, ja mam strach!!! Manzel prisel z prace a dicela dost kasla. Proc zrovna ted??? Kdyz to mimi je hodne nachylne k bacilum…co mam delat? Jak se mam chranit?

• načítám...
4336
2.12.13 11:30

@Tintinka Nijak, manžela asi nemůžeš vyslat kašlat k sousedům. Neboj, mimi to určitě zmákne a Ty taky.

• načítám...
2715
2.12.13 11:31

@pampalin
Jsem hysterka, ja vim :mrgreen:

• načítám...
4336
2.12.13 11:39

@Tintinka Ale ne, tak máš strach, to máme stejný všechny, ale tomuhle se fakt nevyhneš. Hele, mně teď malej ve čtvrtek ráno poblil, v sobotu měl průjem jak bič - fakt jen voda a taky to musím zvládnout. Jsou horší nemoci než je kašel atd. Neboj, nejsi v tom sama. :hug:

• načítám...
7144
2.12.13 11:57

Ahoj holky! Tak jsem vas docetla. Vcera nebyl cas.Ja uz taky snad hystercim. :roll: Mam malo priznaku tak se bojim zamlkleho tehu. :roll: A to se snazim fakt myslet pozitivne. V sobotu jsme hledali s manzelem jmeno, kdyby to mel byt kluk, protoze se mi skoro zadna klucici nelibi za to holcicich vic nez dost. :) Tim, ze uz planujeme jmeno a co bude po porodu me uklidnuje a tim vic verim v uspech. :pankac:

• načítám...
2715
2.12.13 11:59

@pampalin
dekuju za podboru :hug:
No v lete jsme marodili cela rodinka…10dni jsem byla uplbe nepouzitelna, pak tyden to odeznivalo. Ted v zari jsem se z toho opet nemohla hodne dlouho vyhrabat. Taky pres 3tydny. A to jsem do sebe ladovala vse mozne a nemozne. tak proto mam ten strach ted..Jestli onemocnim i ted tak skoncim na ATB…me jde o to mimu…mam o nej strach aby bylo zdrave. Ja se bojim, ze skrz tu moji stitnou zlazu muzou byt problemy…jeste mi ted chybelo nejake to nachlazeni, kdyz se mu ted aktivne vyvijeji zaklady

• načítám...
2715
2.12.13 12:00

@TCHS
no ja jmena mam vymysleny uz dyl :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí