Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Twitter
2.12.13 13:54

@Fiialka moc ti děkujeme :hug: Kdyby se to přece jen vzpamatovalo a začalo sílit, tak přijď :hug: I tak sem klidně můžeš občas mrknout nebo naspat :hug:
Přeju aby se miminko povedlo co nejdříve :kytka:

• Upravit
2692
2.12.13 13:57

@Kleofasek Děkuju :kytka: :mavam:

• načítám...
Twitter
2.12.13 15:30

@Sivika Prosím tě pozvi i uživatelky Almondea - je v začátku diskuze, petukla, ta je teď spíš ke koncidiskuze a Reana87. Díky :) Ať jsme tam teda všechny když už.

Příspěvek upraven 02.12.13 v 15:32

• Upravit
1014
2.12.13 15:31
@Kleofasek píše:
@petukla
Když už teda založila sama od sebe skupinu v mé skupině :think:

Jé tak to já zase tak nemyslela :kytka: Já tu skupina založila proto že více maminek chce být v uzavřené skupině a kvůli tomu ve veřejné diskuzi byli podepsáni jako anonymové, tuto diskuzi vůbec neruším a klidně to tady může fungovat dál :kytka: Jen jsem tu hodila odkaz že je vytvořena uzavřená skupina a komu by to víc vyhovovalo tak by tam mohl přijít. A co se mé nepřítomnosti týče tak jsem tu opožděně proto, že mi učitelka ze školky volala že má Valča teplotu ať si pro ní příjdu a když jsem jí vyzvedla, lítala jsem kolem ní a nezapla jsem ani počítač.

• načítám...
1014
2.12.13 15:32

@Kleofasek Petukle jsem už poslala pozvánku a Almondee pošlu :)

• načítám...
1014
2.12.13 15:32

@Kleofasek A jinak gratuluji ke kontrole :andel:

• načítám...
Twitter
2.12.13 15:36

@Sivika jsem pro uzavřenou skupinu. Jen jsem nečekala, že přijde někdo nový do mnou založené askupiny a okamžitě první den, aniž by se mě zeptal, založí právě zde nějakou uzavřenou. Docela mě to překvapilo.
Anonymně tady psaly dvě uživatelky. Ta jedna jen na začátku, pak ne.
A odsouhlasila ti to jen jedna. Nevím, nepřišlo mi to moc férové.
Ale nechci se hádat, máme se podporovat, ne handrkovat. Tak či tak by se to založilo, jen později. Chtěla bych tady počkat ještě na nové maminky. Tak jak tady budou přibývat, tak jim to postupně vždycky pošli ;)

• Upravit
Twitter
2.12.13 15:36
@Sivika píše:
@Kleofasek A jinak gratuluji ke kontrole :andel:

moc děkuji :hug: A už jsi volala?

• Upravit
1014
2.12.13 15:47

@Kleofasek Aha tak to mě mrzí že to vidíš takto, mě to tady nevadilo a nevadí ale byla jsem pro uzavřenou skupinu a já to tady nikomu nezakázala a ani nezakazuju a jestli bude někdo chtít do uzavřené skupiny tak může jít tady a když ne tak může být tady ve veřejné diskuzi a jestli bys chtěla mít svojí uzavřenou skupinu tak si jí můžeš vytvořit nebo tuto uzavřít, vážně jsem to nijak nemyslela zle…A nové členky pokud budou chtít do uzavřené skupiny tak určitě jim pozvánku pošlu. ;)
A jojo volala jdu 17.12 a to mě tam píchla jen tak tak, skoro jsem šla až 3.1 :zed: dřív nebylo volno z důvodu dovolené mého dr. :roll: Ale tak půjdu 17.12 tak jsem ráda :dance: snad bude mímo v pořádku.

• načítám...
Twitter
2.12.13 15:52

@Sivika nechci tvořit nic nového, jen abych byla zprávce. O to přece vůbec nejde.
Jen to bylo nějak moc hrrr a strašně rychle. Chápala bych to, kdyby jsi to tady založila ty, proto jsem překvapená ;) Tak jsi zprávce ty, no tak to tak i zůstane.
Hlavně že tam budeme společně.
Akorát vždycky nové příchozí s TP srpen pošli pozvánku ;)

• Upravit
Twitter
2.12.13 15:53

@Sivika Až 3.1. 8o ty kráso, tak to bych teda taky nevydržela. Tak to máš za 14 dní :pankac: :palec:

• Upravit
1014
2.12.13 15:59

@Kleofasek Tak ono ani nemá nic moc společného tato diskuze s tamtou skupinou, nejsou tam jen maminky odsud..já tady dala odkaz na tu skupinu že kdo chce ať se připojí ale kdo bude chtít být tady tak se tam hlásit nemusí ;) Ale dobře…pakliže budou nové maminky chtít do uzavřené skupiny tak buď ať pošlou žádost nebo jim pošlu pozvánku já ;)

• načítám...
1014
2.12.13 16:00

@Kleofasek No právě 8o 8o To bych nevydržela :roll: Tak aspoň že mě tam někde přihodila, bych byla pěkně nervozní i přes svátky+silvestr :|

• načítám...
7144
2.12.13 17:53

Holky nehadejte se!
Ja nevim, ale me osobne to je fakt fuk, jestli jsem verejne nebo ne jen chci tu mezi vami zustat, v jake diskuzi to je jedno.Uz jsem i poslala zpravu, ze bych sla i do te uzavrene diskuze, ale zatim zadna odpoved. :nevim: Jinak tu nikdo stejne nejsme podepsany, nikde jsem ani cele jmeno pokud si vzpominam nevyplnovala ani celou adresu. Kdyby me tu nahodou nekdo potkal, tak jedine nekdo kdo se taky snazi o mimi nebo ho ceka, takze by jsme na tom byly stejne a taky to nejsou zadne diskuze za ktere bych se musela stydet. :nevim:
Fiialinko nejak ta carka opravdu nesili :( snad se to jeste nejak vyvrbi. :hug:

• načítám...
5269
2.12.13 18:01

Ahoj holky :mavam: týden už k vám nakukuji a dneska mám už větší důvod, tak jsem se rozhodla i napsat, pokud se nic nepokazí TP mám 13.8.2014, ale od včerejška špiním tak snad to bobišek zvládne

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+