Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
429
9.12.13 14:38

Ahoj, taky cekam treti mimi…taky neplanovane..ale tesime se..:) termin mam 8.8. 2014..:) byla jsem v patek u dr., ale nic ještě nevidela. dalsi navstevu mam 16.12…tak snad uz něco uvidíme :)chci se holky zeptat…o vikendu mne zacla dost svedet kuze..asi hormonama, ale drbu se jak kocka :D nevite, co na to??

• načítám...
429
9.12.13 14:39
@andatko píše:
Ahoj holky.
Dle ms mam tp 5.8.
Muzu se pridat??? Ale k dr jdu az v utery 10.12.
Neni tu nekdo kdo ceka 3 mimi jako ja? U nas naprosto neplanovane. Po 2sekcich. Tk jsem z toho mirne vyplasena :?

jaaa Taky :D

• načítám...
2960
9.12.13 14:41
@miama píše:
jaaa Taky :D

Taky treti sekce???

• načítám...
429
9.12.13 14:43
@andatko píše:
Taky treti sekce???
:) treti sekce ne..treti miminko :D dva porody byly prirozene..chápu dobře, ze taky cekas treti??
  • načítám...
429
9.12.13 14:45
@andatko píše:
Taky treti sekce???

prosim te, jsme tady vůbec dobře :)?? kde je ta uzavrena skupinka??

• načítám...
2960
9.12.13 14:51

Jj cekam treti @miama
Do uzavrene skupiny musis zazadat o vstup a to tu bylo nekde psane…

• načítám...
2960
9.12.13 14:52
@Sivika píše:
https://www.emimino.cz/…014/diskuse/#… Tak tady je uzamčená skupina, kdo budete chtít přidejte se :kytka:

Tady :)

• načítám...
429
9.12.13 15:06
@andatko píše:
Tady :)

diky :)

• načítám...
1014
9.12.13 15:10

Holky jste přidané :kytka: :kytka:

• načítám...
429
9.12.13 15:12
@Sivika píše:
Holky jste přidané :kytka: :kytka:

díííky :D

• načítám...
Twitter
9.12.13 20:12

@jananeta :mavam: ahoj, to víš že s emůžeš přidat :)
Už jsi byla na kontrole?

• Upravit
Twitter
10.12.13 11:14

Holky, kdo chce, tak si může psát klidně tady. Já bych ráda, ptrotože se v té soukromé skupině trochu ztrácím :oops: Je nás tam tolik, že si pamatuju stejně jen pár lidí. Docela chaos.

• Upravit
9073
11.12.13 17:30
@Kleofasek píše:
Holky, kdo chce, tak si může psát klidně tady. Já bych ráda, ptrotože se v té soukromé skupině trochu ztrácím :oops: Je nás tam tolik, že si pamatuju stejně jen pár lidí. Docela chaos.

Ahoj!
Sice jsem se pridala do uzavrene skupiny (vyhovuje mi to vic), ale absolutne se tam ztraci. :oops: Kdyz jsem tam prisla, bylo uz tam 100 stranek a opravdu neni v mych silach udrzet to tempo, jakym tam holky pisou.

• načítám...
Twitter
11.12.13 17:38

@Nairol :mavam: budu ráda, kdyby se našel někdo, kdo by konverzoval trochu komorněji :D Já jsem z tama odešla. Psala jsem tam příspěvky, na které stejně nikdo nereagovala. I když jsem reagovala já na někoho, nebylo mi kolikrát odpovězeno. No, povídat si sama ze sebou si můžu i tady :mrgreen: Člověk se tam opravdu ztrácí, bylo nás tam fakt až moc. A veřejná skupina mi nevadí, jsem ve více veřejných a své břůško stejně vystavovat nebudu ani v žádné uzamčené :mrgreen: takže jinak bych se neměla snad za co stydět :mrgreen: Třeba se k nám ještě někdo přidá :)
Ze začátku to tady bylo fajn.
A jak jsi na tom teda? Kolikátý týden, kdy máš kontrolu, kolik dětí už :) :idea:
JInak já jsem nakřáplá, manžel mi jel pro něco do lékárny, abych to přežila :roll: :D

• Upravit
2715
11.12.13 17:47

Taky se tam ztracim :-D
Rikala jsem si jak jsem ukecana ale od vcerejsiho odpol jsem neprispela ani jednou a ted uz tam je o 10stran vic :mrgreen: tak ja si myslim nebyt te uzavrene skupiny tak vsichni pisou sem a taky by tu bylo triprd. prispevku :mrgreen:
stejne si nejvic pamatuji ty co tu jsou od zacatku:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+