Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, taky cekam treti mimi…taky neplanovane..ale tesime se..:) termin mam 8.8. 2014..:) byla jsem v patek u dr., ale nic ještě nevidela. dalsi navstevu mam 16.12…tak snad uz něco uvidíme
chci se holky zeptat…o vikendu mne zacla dost svedet kuze..asi hormonama, ale drbu se jak kocka
nevite, co na to??
@andatko píše:
Ahoj holky.
Dle ms mam tp 5.8.
Muzu se pridat??? Ale k dr jdu az v utery 10.12.
Neni tu nekdo kdo ceka 3 mimi jako ja? U nas naprosto neplanovane. Po 2sekcich. Tk jsem z toho mirne vyplasena
jaaa Taky
…
@andatko píše:
Taky treti sekce???
@andatko píše:
Taky treti sekce???
prosim te, jsme tady vůbec dobře
?? kde je ta uzavrena skupinka??
Jj cekam treti @miama
Do uzavrene skupiny musis zazadat o vstup a to tu bylo nekde psane…
@Sivika píše:
https://www.emimino.cz/…014/diskuse/#… Tak tady je uzamčená skupina, kdo budete chtít přidejte se
Tady ![]()
Holky, kdo chce, tak si může psát klidně tady. Já bych ráda, ptrotože se v té soukromé skupině trochu ztrácím
Je nás tam tolik, že si pamatuju stejně jen pár lidí. Docela chaos.
@Kleofasek píše:
Holky, kdo chce, tak si může psát klidně tady. Já bych ráda, ptrotože se v té soukromé skupině trochu ztrácímJe nás tam tolik, že si pamatuju stejně jen pár lidí. Docela chaos.
Ahoj!
Sice jsem se pridala do uzavrene skupiny (vyhovuje mi to vic), ale absolutne se tam ztraci.
Kdyz jsem tam prisla, bylo uz tam 100 stranek a opravdu neni v mych silach udrzet to tempo, jakym tam holky pisou.
@Nairol
budu ráda, kdyby se našel někdo, kdo by konverzoval trochu komorněji
Já jsem z tama odešla. Psala jsem tam příspěvky, na které stejně nikdo nereagovala. I když jsem reagovala já na někoho, nebylo mi kolikrát odpovězeno. No, povídat si sama ze sebou si můžu i tady
Člověk se tam opravdu ztrácí, bylo nás tam fakt až moc. A veřejná skupina mi nevadí, jsem ve více veřejných a své břůško stejně vystavovat nebudu ani v žádné uzamčené
takže jinak bych se neměla snad za co stydět
Třeba se k nám ještě někdo přidá ![]()
Ze začátku to tady bylo fajn.
A jak jsi na tom teda? Kolikátý týden, kdy máš kontrolu, kolik dětí už
![]()
JInak já jsem nakřáplá, manžel mi jel pro něco do lékárny, abych to přežila
![]()
Taky se tam ztracim ![]()
Rikala jsem si jak jsem ukecana ale od vcerejsiho odpol jsem neprispela ani jednou a ted uz tam je o 10stran vic
tak ja si myslim nebyt te uzavrene skupiny tak vsichni pisou sem a taky by tu bylo triprd. prispevku ![]()
stejne si nejvic pamatuji ty co tu jsou od zacatku:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat