Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2715
13.12.13 19:04

@Elisabethka ajoo…pamatuji si to z prvniho tehu. Me jednu dobu take pomahali…ale
pak uz nepomahalo vubec nic

• načítám...
4853
13.12.13 19:07
@Tintinka píše:
@Elisabethka ajoo…pamatuji si to z prvniho tehu. Me jednu dobu take pomahali…ale
pak uz nepomahalo vubec nic

No je možné že mě to taky zabere jen na pár dní. jsem ještě před očekávanou MS. Tak to teprve příjde

• načítám...
2715
13.12.13 19:24

@Elisabethka me prave take ted v druhym tehu zacalo byt lehce ouvej tyden pred vynechanou MS…a ted to akorat nabira grady. Uz tyden lezim a chcipam…bleeee a to jsem teprv 6+2

• načítám...
4853
13.12.13 19:42
@Tintinka píše:
@Elisabethka me prave take ted v druhym tehu zacalo byt lehce ouvej tyden pred vynechanou MS…a ted to akorat nabira grady. Uz tyden lezim a chcipam…bleeee a to jsem teprv 6+2

Ale aspoň člověk ví že je vše OK. :pankac:

• načítám...
9073
13.12.13 21:13

Ahoj holky! :mavam:

Vitam novacky! :kytka:

@Kleofasek to je dobre, ze je teplota pryc a je to „jen“ ryma a kasel. Snad to bude rychle pryc.

My si dneska rano udelali cvicny vylet na kliniku. :think:
Kdyz jsem vstala, tak me hrozne pichalo na prave strane dole a az do zadu do krize. Jednu chvili jsem se nemohla ani uplne narovnat.
Uz jsem si byla jista, ze je to urcite mimodelozni. Ale neni. 8)
Srcicko tedy jeste nebylo, ale vacek uz je pekny a na svem miste i hCG odpovida.

• načítám...
4853
13.12.13 21:46
@Nairol píše:
Ahoj holky! :mavam:

Vitam novacky! :kytka:

@Kleofasek to je dobre, ze je teplota pryc a je to „jen“ ryma a kasel. Snad to bude rychle pryc.

My si dneska rano udelali cvicny vylet na kliniku. :think:
Kdyz jsem vstala, tak me hrozne pichalo na prave strane dole a az do zadu do krize. Jednu chvili jsem se nemohla ani uplne narovnat.
Uz jsem si byla jista, ze je to urcite mimodelozni. Ale neni. 8)
Srcicko tedy jeste nebylo, ale vacek uz je pekny a na svem miste i hCG odpovida.

Hlavně že už je to OK. :hug:

• načítám...
4853
14.12.13 08:30

Pěkné ráno. Testík sílí :hug: :hug:

• načítám...
409
14.12.13 08:40

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? dnes bych měla být 5+2 :-) v úterý jsem byla na utz, mám to potvrzené, váček měří 4mm, a ve středu jdu opět, jestli rosteme :-) všem přeju klidný začátek!! :kytka:

• načítám...
4853
14.12.13 08:42
@Teríís píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? dnes bych měla být 5+2 :-) v úterý jsem byla na utz, mám to potvrzené, váček měří 4mm, a ve středu jdu opět, jestli rosteme :-) všem přeju klidný začátek!! :kytka:

Ahojky, a gratulace. :hug:

• načítám...
Twitter
14.12.13 11:08

@Teríís :mavam: vítej :kytka:
@Nairol já taky vždycky jedu, když se mi něco nelíbí. Zatím jsem kupodivu bez problémů, až se občas zamýšlím, jestli jsem fakt v jiném stavu :think: :D
Takže další super zpráva, mimčo se klube pěkně v děloze :kytka:
@Elisabethka gratuluju k sílícímu testíku :kytka: :kytka: :kytka:

Jinak mě je trošku líp, ale ještě pořád to není dobré. Malá začíná nebezpečně řádit, tak jí asi taky už není špatně :D

• Upravit
409
14.12.13 14:20

@Elisabethka děkuju :hug:

• načítám...
409
14.12.13 14:20
  • načítám...
929
14.12.13 15:17

Ahoj :) Omlouvám se, že vám sem tak lezu ale chtěla bych se zeptat, kdy vám vyšel pozitivní těhotenský test? Třeba jen dušík jako tady @Elisabethka?? Dnes pokud bych byla těhotná, tak bych byla 4+1tt ale těhotenský test stále negativní přitom mi 1 den mrcha mešká. Včera jsem to měla dostat, trochu jsem špinila ale toť vše a dnes nic :think: Pokud by to vyšlo patřila bych do srpňátek-TP asi 24.8 :)

• načítám...
409
14.12.13 15:31

@Adelu Ahoj :kytka: mě teda vyšel duch už 2 dny před ms - 24DC, tudíž asi 11DPO
Ale nezoufej, může ještě vykouknout :hug:

• načítám...
929
14.12.13 15:38

@Teríís Kéžby to vyšlo…už to snažení leze na mozek :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie