Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Twitter
15.12.13 16:38
@Elisabethka píše:
Ahoj holky, tak nevím ale asi potrácím. Nekrvácím a teplota se drží nahoře ale testík je o moc slabší jako včera. Tak zase jeden zamlklý ach jo. jsem moc smutná. Zítra seto rozlouskne.

nepředbíhej s potrácením :cert: Já jsem měla ty testy ze dne na den také stejné. Rozdíly byly viditelně až od den. Testy za sebou mi přišly stejné.

• Upravit
Twitter
15.12.13 16:39
@Elisabethka píše:
Tak jsem tady. Doma jsem našla ještě Mamatest tak jsem ho udělala a šla koupit další. Neměli Dr. Maxe tak jsem vzala Mamatest a Pepína. Hned jsem udělala Pepíno a výsledek??? Není to ranní moč.

no a co se ti teda nezdá :nevim: :nevim: já se teda ztrácím, moc to nechápu. Navíc nemůžeš srovnávat testy od různých výrobců.

• Upravit
78
15.12.13 19:21

Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Poslední MS byla 14. 11., takže termín mi vychází na 21. 8. 2014. Sama se tomu divim, ale test jsem si ještě nedělala. Nějak se bojím, co tam bude 8o Mám za sebou spontánní potrat, zamlklé těhu a jeden porod (máme 3 letou holčičku). Tohle těhotenství jsme plánovali a zadařilo se celkem hned - v říjnu vysazená HA. Nevím, ale pořád se bojím, že to nevyjde. Ten poslední potrat (zamlklý) mě hodně vzal, protože jsem to absolutně nečekala, že mě něco takovýho může potkat. Takže se i teď bojím, aby tam to srdíčko bylo. No, tolik o mě a snad mě přijmete mezi vás :) Jak už tu někdo psal, potřebuji „to“ někam vytroubit, abych to nevytroubila všude 8)

• načítám...
Twitter
15.12.13 20:12

@Maivis :mavam: snad nám to všem vyjde a nikdo nebude zklamaný. Žádné potarty a zamlklé těhu v této diskuzi nechceme a nepustíme je sem :cert:
Jsem ale taky po_se-ra :D co budu povídat :D
Mám za sebou už také 3 neúspěchy a jen jedno dítě. Tak si zas říkám, že mám štěstí, že máme aspoň to jedno, kdyby se už druhé nepodařilo. Ale jsem zase těhotná, tak se modlím, aby to bylo v pořádku :kytka:

• Upravit
4853
15.12.13 21:58
@Kleofasek píše:
no a co se ti teda nezdá :nevim: :nevim: já se teda ztrácím, moc to nechápu. Navíc nemůžeš srovnávat testy od různých výrobců.

Ráno jsem si dělala test jako každý den Dr.Max jenže bylo moooc slabší než včera ráno. tak jsem si říkala že je to v háji. No a potom jsem ještě doma našla Mamatest a udělala ho a šla koupit další testíky. neměli Dr.Maxe tak jsem vzala Pepíno a mamatesty. nevydržela a udělala ještě pepíno. Tu ranní fotku jsem sem nedala ale ty dvě né ranní vyfotila a dala sem.No a bylo to pěkně pozitivní. Je divné že z ranní moči byl test skoro negativní a z pozdější moči pěkně pozitivní. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
2960
16.12.13 09:12

Holky tak cekam v nemocnici na dalsi utz. U me dr v CARu nebylo nic videt. Zadna zmena od minule.
Vypada to, ze se prestalo vyvijet hned v zacatku.
Cekam v cekarne pred screeningy kde uvidi vic.
Asi to ti nahore rozhodli za nas. Treba maji vic rozumy nez my tady dohromady.

• načítám...
Twitter
16.12.13 09:16
@andatko píše:
Holky tak cekam v nemocnici na dalsi utz. U me dr v CARu nebylo nic videt. Zadna zmena od minule.
Vypada to, ze se prestalo vyvijet hned v zacatku.
Cekam v cekarne pred screeningy kde uvidi vic.
Asi to ti nahore rozhodli za nas. Treba maji vic rozumy nez my tady dohromady.

jéé, moc ti držím palce, aby něco našli. A HCg ti odebírali? Kolik tt jsi? není ještě brzy na GV?

• Upravit
Twitter
16.12.13 09:18

@Elisabethka mě se zdálo, že mi dr. max dělal ráno slabší črky, než předchozí večery. Nejspíš to bylo koncentrací moče. A taky jsem si všimla, že hoodně na těch testech šetří tou kontrastní barvou, kterou se čárka vybarví :cert: prostě jí tam docela dost chybělo :cert:

• Upravit
2960
16.12.13 09:28

@Kleofasek mela bych byt 7+0 asi.
Ale od minula jen vacek. Bez zadnych zmen a stejne jako minule 5+0
Hcg mi nebrali.

• načítám...
Twitter
16.12.13 09:33
@andatko píše:
@Kleofasek mela bych byt 7+0 asi.
Ale od minula jen vacek. Bez zadnych zmen a stejne jako minule 5+0
Hcg mi nebrali.

tak z toho mám strach taky. Že tam bude jen prázdný váček :zed: Už jednou jsem takové těhotenství měla. Tak držím pěsti, abys dopadla dobře :hug: :kytka:

• Upravit
2960
16.12.13 09:49

@Kleofasek sla si pak na vycisteni? Nebo to nechali samovolne? Popr. Co to cisteni obnasi?

• načítám...
4853
16.12.13 09:52
@andatko píše:
@Kleofasek sla si pak na vycisteni? Nebo to nechali samovolne? Popr. Co to cisteni obnasi?

Ahoj většinou to nechají samovolně odejít.

• načítám...
Twitter
16.12.13 09:53
@andatko píše:

na vyčištění, protože jsem byla už 8+3tt. Je to banální zákrok. Ráno dojdeš na lačno, udělají ti kontrolní UZ, jestli se něco nezměnilo, sepíšou nějaké papíry. Ty se oblečeš do košile a čekáš na lůžku. dají ti kapačku s ATB kvůli infekci. Bývá tam vždy víc pacientek. Ale jde to rychle. Zákrok trvá cca 10 minut. Takže jsi za chvíli zpátky. Narkoza je v pohodě, je to jen ta lehčí, není ti ani zle. Potomnic nebolí. Prostě jakoby nic. A odpoledne tě pustí většinou ještě dom.
Já už byla takto 2×. Naposled teď v květnu :zed:

• Upravit
Twitter
16.12.13 09:54
@Elisabethka píše:
Ahoj většinou to nechají samovolně odejít.

u nás teda nenechávají. A revize je podle mě lepší, vyšistí se vše.
Ono to taky může odejít až někdy ve 13 týdnu. Poslední ZT jsem dotáhla až do 12+1 a pořád se drželo. takže než čekat tak dlouho, je lepší to vyndat pryč.

• Upravit
2960
16.12.13 10:03

Holky tak mam mozna pro hodne z vas uklidneni. Jelikoz vazne zalezi na typu utz.
Na velkem screeningu 6+6 AS+ :) videla jsem srdicko.
A na utz dole u moji dr nebylo nic.
No chapete to??? :) jsem stastna.
I jizvu zkontroloval. Vse ok.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí