Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Maivis píše:
Holky, co si o tom myslíte? MS jsem měla dostat ve čtvrtek.
No já si myslím
že budeš maminka.
![]()
@jananeta píše:
Ahoj holky,tak hlásím, že jsem po 1. kontrole - 5+2, ale byl vidět jen váček, zatím nic víc… a na další jdu až 14.1. - asi se nedočkám, fujtajbl!!!
gratulace, příště už tam bude mimísek. ![]()
@Maivis píše:
Holky, co si o tom myslíte? MS jsem měla dostat ve čtvrtek.
no myslím, že máš pozitivní test
![]()
@jananeta píše:
Ahoj holky,tak hlásím, že jsem po 1. kontrole - 5+2, ale byl vidět jen váček, zatím nic víc… a na další jdu až 14.1. - asi se nedočkám, fujtajbl!!!
na ten týden to stačí. Myslím, že plod jde vidět většinou až o pár dní pozdějc ![]()
Devcata, otazka, jak to mate se sexem? kdyz ho dr. vylozene nezakazal?
Jsrm z toho nějaká vedle
S dcerou, když jsem si dělala test, tak tam byly jasné 2 koleje a tady jen taková slabounká čárka. Asi je zbytečný se objednávat k dr., když jsem podle MS 4+5, co myslíte? Asi to nechám po Novém roce..
Ahojte holky,
moc gratuluju k úspěšným kontrolám ![]()
a nově příchozím maminkám ke krásným // ![]()
Jaksi vůbec nestíhám, no jo no Vánoce, Vy už máte všechny všechno? Že já budu poslední opozdilec, ale nevadí ten nejkrásnější dárek mám pro manžela pořád schovaný a to, že budeme mít miminko, pořád se držím a neprokecla jsem se,,,už jen pár dní, tak snad to vydržím
, v pondělí se jdu kounout na srdíčko, tak snad to bude v naprostém pořádku
![]()
Ahoj holky tak Bt se drží nahoře.
Zatím na sobě nic nepozoruji ani špatně mě není.
Včera jsem dostala od manži pěknou rýmu. Tu už jsem ale měla třikrát po sobě. protože obě holky ji měly taky. Ach jo. Škoda že si nemůžu ani stříknout do nosu. Se asi udusím. ![]()
@Elisabethka
Ja si teda strikam porad. Bych umrela. ![]()
Ani me nenapadlo ze bych nemohla. Mam od holek nasivin sensitiv a ted jsem si koupila pinosol. Hodne mi pomohl a i v lekarne rikala ze to muzu.
@Tintinka píše:
Ja v prnim tehu stridala Vincentku a Pinosol na rymu;)
Jj vincentku mi taky nabizela. Nebo potom morskou sul. Ale pinosol ma u me za 1. Jsem po 2dnech bez rymy. Pecka. Jen mi zustalo plno oparu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat