Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@artepetka
to víš, že ještě na Vánoce nemáme vše
Ale dárky minimálně zpoloviny ano. Péct nebudu, cukroví koupím, jen tak symbolicky na talířek.
A seš teda dobrá, že to držíš, já bych tohle nedala, já su huba ukecaná ![]()
@Elisabethka já jsem si teda stříkala na noc olith. Vincetka byla totál k ničemu. Už jsem v pořádku. Věřím, že to ničemu neublížilo. Sprej působí místně. Ale nechci ti to radit, rači si dělej dle svého. Já jsem typ, co si klidně vezme paralen, když mě bolí hlava. Prostě nebudu trpět za každou cenu. A jinak bych v noci ani neusnula, když bych nemohla dýchat nosem.
@andatko píše:
@Elisabethka
Ja si teda strikam porad. Bych umrela.
Ani me nenapadlo ze bych nemohla. Mam od holek nasivin sensitiv a ted jsem si koupila pinosol. Hodne mi pomohl a i v lekarne rikala ze to muzu.
jj, bez spreje do nosu bych se zbláznila. Stříkala jsem teda jen na noc. Ale stříkala. Já nesnáším, když mám ucpaný nos ![]()
Dní od poslední menstruace Rozmezí hladiny hCG u dvojčat
28 (konec 4. těhotenského týdnu) 9,5 - 120
33 (5. těhotenský týden) 200 - 1 800
36 (zač. 6. tt) 2 400 - 36 000
40 (6. tt) 8 700 - 108 000
45 (7. tt) 72 000 - 180 000
70 (konec 10. tt) 348 000 - 480 000
holky když já mám hodnotu 250 přesně 28(konec 4. týdne) takto jakože budou dvojčata??
![]()
@Elisabethka určitě ne
já měla 776 4+4 - takže když to vezmu zpětně odhadem cca 380 4+2 a 190 4+0 což je přesně ukončený 4.týden a dle dr. je tam jen jedno, tak doufám že i v pátek bude ![]()
@Elisabethka víš přesně den ovulace? že byla 14den cyklu? třeba byla i o den-dva dříve a hned by jsi měla mít vyšší hodnotu HCG ![]()
@stiskoch píše:
@Elisabethka určitě nejá měla 776 4+4 - takže když to vezmu zpětně odhadem cca 380 4+2 a 190 4+0 což je přesně ukončený 4.týden a dle dr. je tam jen jedno, tak doufám že i v pátek bude
tak doufám že tam bude jen jedno tys měla v 4+0 190 já mám 250 tak DOUFÁÁÁÁM ŽE JEN JEDNO
@Elisabethka a nemohla jsi mít posunutou ovulaci? že by byla o malinko dřív?
Já sem se popravdě dvojčátek bála, když už doma princeznu jednu máme, ale nejsou dovjčátka máme jeden váček ![]()
@Kleofasek Taky nepeču, protože každý rok podostávám od tchýně a od mamky a pak to s mojim jíme až do února
.
@stiskoch píše:
@Elisabethka víš přesně den ovulace? že byla 14den cyklu? třeba byla i o den-dva dříve a hned by jsi měla mít vyšší hodnotu HCG
Vím přesně kdy byla OV měřím BT a dělám i OV testy. měla jsem ji posunutou o jeden den 15DC
Tak jsem se nakonec objednala a jdu 23.12., doufám, že to bude náš vánoční dárek ![]()
@Maivis píše:
Tak jsem se nakonec objednala a jdu 23.12., doufám, že to bude náš vánoční dárek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat