Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@artepetka píše:
Já sem se popravdě dvojčátek bála, když už doma princeznu jednu máme, ale nejsou dovjčátka máme jeden váček@Kleofasek Taky nepeču, protože každý rok podostávám od tchýně a od mamky a pak to s mojim jíme až do února
![]()
.
mě se hlavně nechce. Už tak mám plno práce a s malou za zadkem
A v miniaturní kuchyňce.. nene. udělám si to jednoduše ![]()
Můžete mi poradit?? Nevím kdy to mám říct manžovi. Chtěla jsem na vánoce ale zase na druhou stranu se bojím že nebude
a zase bude zklamaný. A na UZ jdu až 8.1. Mám počkat raději až na ten Leden?? ![]()
Ahoj holky zdarvim po dlouhe dobe. ![]()
Jsem uplne mrtva, vecer jsem rada, ze se doplazim do postele.
@Elisabethka taky jsem to resila, chtela jsem na vanoce, ale rikala jsem si, ze bez srdicka to nema cenu.
Nakonec to vyplynulo uplne samo a mnohem driv, nez jsem si planovala a rekla jsem mu to.
A jsem rada, ze jsem to tak udelala, rano me musel odvest do nemocnice s podivnym bolenim v podbrisku a rikat mu to poprve v takove situaci by bylo blby. ![]()
Ja bych mu to byt tebou rekla na Vanoce a i bez srdicka. ![]()
@Nairol
já jsem to musela říct, i tchánům. Aby mi pomáhali tahat malou. Jinak bych měla vše na svých bedrech. Taky mi tchýně pořád hlídá, když jdu na kontrolu, tak jsem jí to řekla, aby si nemyslela, že mi něco je nebo že ji nějak využívám. Jediné, co si necháme pro sebe, bude to, jestli to bude holka nebo kluk ![]()
A taky můj mi moc pomáhá, umývá mi zem a prostě pomáhá se vším možným.
@Elisabethka píše:
Můžete mi poradit?? Nevím kdy to mám říct manžovi. Chtěla jsem na vánoce ale zase na druhou stranu se bojím že nebudea zase bude zklamaný. A na UZ jdu až 8.1. Mám počkat raději až na ten Leden??
to je přece tvoje rozhodnutí
O tomhle bych se neradila s nikým cizím.
Ahoj holky, jsem ráda že jsem zpátky zase našla tuto diskuzi. V té uzavřené je moc lidí a nedá se tak úplně pokecat, s některými ano, ale co těch zbývajících 40, že? ![]()
@Almondea píše:
Ahoj holky, jsem ráda že jsem zpátky zase našla tuto diskuzi. V té uzavřené je moc lidí a nedá se tak úplně pokecat, s některými ano, ale co těch zbývajících 40, že?
@Kleofasek my si pohlavi nenechame rict vubec. Nevedeli jsme to ani u predchozich. ![]()
@Almondea
Ja se tam uplne ztracela. Jsem rada, ze tady to jede v poklidu. ![]()
@Nairol píše:
@Kleofasek my si pohlavi nenechame rict vubec. Nevedeli jsme to ani u predchozich.@Almondea
Ja se tam uplne ztracela. Jsem rada, ze tady to jede v poklidu.
to já zas pohlaví vědět musím, páč mám doma samou růžovou garderobu. Tak abych popřípadě začala ladit domodra
Ale rodina to vědět nebude, tchán nám minule tak kafral do jména, že mě to akorát vytáčelo.
Možná naše mamka, ta kupuje různé věcičky. tcháni nic, tak nač jim to stejně říkat ![]()
Jo, docela dobrý, včera jsem byla na první KO a už bylo vidět i
, mimčo má 7 týdnů a 1cm. Takže velká radost, no.
Přestaly mě trápit nevolnosti, jen tak trošičku, ale pomáhá mi cola. ![]()
Pohlaví určitě budu chtít vědět, doufám, že se prcek ukáže. Ať vím, do čeho jdu.
Případně abych stihlka prodat klučičí a nakoupit pro holčičku. ![]()
@Nairol
No přesně, já si ráda pokecám, ale s třiceti lidmi zaráz.
Ani se nedá na vše reagovat. Ve skupině chci zůstat, myslím, že se to časem protřídí. ![]()
@Kleofasek píše:
to je přece tvoje rozhodnutíO tomhle bych se neradila s nikým cizím.
já vím ![]()
Pěkné ránko děvčata. Dnešní testík
![]()
Dnes kontrolní odběr na HCG, v pátek výsledek
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat