Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@swiftily tedy reknu kdyby jsem mela dite v 18 cti, no tak mam ve tvem veku dcerku, nebo syna
Tak to ma ma kamoska-mela deti brzy, ale presto si jeste poridia ve veku 35 let jedno skvrne benjaminka
Ja chtela take tak brzy, ale bohuzel nedopado manzelstvi dobre-manzel hral automaty, takze nic, ale dnes sem rada, ja by jsem to tak mlada nezvladla-
byla jsem velika pubertacka ![]()
No nekdo se na to citi driv a je driv vyspelejsi a koneckoncu driv to bylo normalni, mamka mela (az-tenkrat az) prvni ve 24 letech
A vim ze za nas bylo jeste normalni vdavat se koem 18 ti let
No ja se vdavala poprve v 19 nacti ![]()
Takze budes mlada maminka a pak mlada babicka ![]()
@pomenkova Já chtěla s prvním počkat ale stalo se to už v těch 17ti a na potrat jsem nedokázala jít (jsem proti nim když je vše v pořádku a žena nebyla znásilněná) druhé jsem chtěla +- 3 roky od porodu s prvním no to taky výjde doufejme no a já bych teda brala klidně 3 dítka
až by mi tihle dva švišti odrostli takových 10-15let až by měli pořídit si na „stará kolena“ malilinké miminečko. Ale to je ještě dlooouhá doba a hlavně hoodně práce na přítelovi. Ten chtěl vždy jen 2 děti a to +- 5 let od sebe.
@Sivika Taky mě to mrzí. Zažila jsem si to, tak vim, jaký to je ![]()
Jibak mně je 23. První dceru jsem rodila ve 20 a v porodnici se mě sestřička ptala, co mě přimělo mít tak brzy dítě
Vždycky jsem chtěla děti brzo, abych právě byla mladá babička
Vidim to u tchyně. Je ji 46, děti odrostlý a z baráku a je v nejlepších letech ![]()
@Maivis píše:
Jibak mně je 23. První dceru jsem rodila ve 20 a v porodnici se mě sestřička ptala, co mě přimělo mít tak brzy dítěVždycky jsem chtěla děti brzo, abych právě byla mladá babička
Vidim to u tchyně. Je ji 46, děti odrostlý a z baráku a je v nejlepších letech
Já byla v porodnici raritka pro ně no
v 17ti měli tam samé 30+ prvorodičky.
@swiftily -no tak to je jesne, ja bych na potrat taky nikdy nesla teda
No prave to ma vyhodu u tech mladsich babicek pak, ze maji vic energie.Moje rodice jsou radi, ze jsou radi a nehlidaji vubec
No ja sem taky z ruky, ziju v Nemecku takze se vidime jednou za rok
je to makacka, ale lepsi nez byt porad na nekom zavisla preci jenom pak uz se z toho stane zvyk a kdyz nemas hidani, je to o nervy ![]()
No v podstate mala tady ma jen tady jednoho dedu, mama meho manzela uz nezije davno, tu jsme ani nepoznala..no a nasi jsou uz starsi lide, maji ji radi, ale uz si netroufnou tak hlidat, coz se nedivim ![]()
@Maivis ja uznavam mlade rodice, ja to stesti nemela, ale musim rict uprimne, ze jsem tenkrat na to jeste nebyla pripravena, no na dite neni nikdo nikdy, ale myslim pak v tech podminkach co jsem mela, jsem byla rada, ze to nevyslo..
Clovek nad tricet uz citi, ze je starsi at chce ci ne, ale zase na druhou stranu si to mozna vic vychutnavam-nevim ![]()
Kazdopadne ja jsem spis pro aby byli deti co nejdriv
na druhou stranku se nedivim, ze si nekdo poridi- tak jako ja- dite dyl ![]()
@pomenkova No tak u nás to je ještě OK celkem tchýně má 49 a tchán snad 53 takže ještě to jde ale jsou z něj už taky hodně vyčerpaní a moje mamka ta sice nehlídá Kubču (bydlí od nás 80km)ale byla by schopná taky ta má 38
Snad synátor nebude karierista a nepořídí si děti až ve 40 ![]()
@swiftily no prave to je jine tema vid
To je jako u me sestrenice te je 50 sat mela prvniho syna ve 20 ceti-no ale vnoucat se asi nedocka, kluci ji oznamili, ze at nad-jejich 35a vic nepocita s vnoucaty
![]()
Ale tak diky genum v rodine ona vypada mlade vlastne my vsechy diky bohu
takze ikdyby je mela v 57 letech- nikdo ji to hadat nebude
![]()
@pomenkova Uvidíme snad synátor dodrží to co zavedli naši a chlapovo rodina
tam všici dětičky kolem 20 ![]()
Ahoj holky vidím že řešíte věk. Mě je 35 a první mimi jsem měla plánovaně v 19 letech. ![]()
@swiftily tak tohe se snad dodrzovat ani neda navic dnesni generace myslim tech narozenych uz bude diky bohu uvazovat jinak
Vidim to tady v Nemecku mladi se chteji podivat nejdriv po svete a pak az rodinu, docela jim rozumim, ikdyz proti mladatum a jejich potomkum nic nemam
@Elisabethka -resime no-tak ty jsi porad jeste mlada vid-ja mela dcerku v 34 a kdyz se narodila bylo me 35 ![]()
takze pokud toto vyjde, tak ma budou deti od sebe o skoro 4 roky ![]()
Holky sorry za chyby vynechava mi L
uz aby jsem mela ten novy PC…jo a co holky vanoce uz ste plne vyzbrojeni
u me chybi jeste v jidelne ubrus, tento rok nejak pokulhavam
jinak vse uz zabaleno, jedle stoji az ke stropu
santa claus stoji vedle vzorne ![]()
Popelku tady davaji kazdy den skoro a na vsech programech-ikdyz tedy nemecky
Ale co mi chybi je kapr, manzel uz si zvykl na cesky salat, ale rybu by do pusy asi nedal
bavorsko ji a ted se podrzte parky, zeli, salat-uplnej hnus fialovej ![]()
Ahojte holky,
dneska jsme byli na kontrole, u nás je všechno v pořádku, jsem na začátku 9tt, srdíčko nám tluče o sto šest a prďolka má už 18mm. Přikládám Vám fotečku
Jinak holky, krásné Vánoce a pohodové těhotenství ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat