Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4847
19.12.13 09:04

Dobré ránko holky,

Elisabethko, krásný testík :pankac:

My si pohlaví necháme říct určitě, já jsem hold baba zvědavá, můj to nejdřív vědět nechtěl, ale pak to vzdal…rodina to nevěděla až do porodu, tak uvidíme, zda to tak bude i teďkom…Chtěli bychom kluka, abychom doma měli páreček a můj furt chce nositele příjmení :-D, ale když to bude holčička, tak hlavně, aby byla zdravoučká…a cítíte tak nějak co to bude? MNě se totiž zdá, že to bude opět holčička, protože mám úplně ale úplně stejný průběh těhotenství jako u malé :-D

• načítám...
Twitter
19.12.13 10:54

@Elisabethka no je pozitivní, ale to při HCG 280 dá čekat, že? :mrgreen:

• Upravit
Twitter
19.12.13 10:56

@Elisabethka proč pořád testuješ, když máš potvrzené těhotenství z krve?
Moc tomu nerozumím :roll:

• Upravit
4853
19.12.13 11:07

@Kleofasek No já čekám na potvrzení z krve jestli HCG stoupá dobře. A testuji abych věděla že stoupá dobře. Až dnes jsou obě stejně zbarvené. :dance:
Minule(v červenci) taky byl test pozitivní krásně ale nebyly obě stejně zbarvené. měla jsem už dost potratů tak se jen a jen ujišťuji. Tentokrát to ale vypadá moc dobře. :mavam:

• načítám...
1592
19.12.13 11:10

Ahoj holky :) tak jsem u vás v teamu. Dnes 4+2tt :) Jen mám trošku strach.Jsem 2 měsíce po UPT pro Downův syndrom.Tak snad se to opakovat nebude

• načítám...
2960
19.12.13 11:10
@Kleofasek píše:
@Elisabethka proč pořád testuješ, když máš potvrzené těhotenství z krve?
Moc tomu nerozumím :roll:

Taky mě napadlo to same :mrgreen: hlavně mě by to ani nebavilo :palec: ale proti gustu…

@Elisabethka nikdy me nenapadlo ze by musely byt ty čarky stejne zbarvene. Tak daleko jsem se jeste nedostala. :mrgreen:
Ale pokud te to uklidnuje. Proc ne, že? :palec:

• načítám...
4853
19.12.13 11:28

@andatko jasné. já mám ještě doma 10 krabiček testů tak na co je mám. :potlesk:
vždycky když mě těhu neprosperovalo tak čárka nikdy nebyla stejná jako kontrolní. pro mě je to uklidňující. :pankac:

• načítám...
1592
19.12.13 11:30

@Elisabethka Ty jo ty jsi cvok :D já si udělala 2 testy měla jsem jen duchy a končim :D duchové mi stačí

• načítám...
4853
19.12.13 11:32

@swiftily duchů jsem už měla mooo jsem totiž těhule po 11. tak Teď by to mohlo vyjít. A VYJDE. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
1592
19.12.13 11:34

@Elisabethka Cooože po 11??? A to to nevyšlo nikdy ještě??? Já těhu po třetí a už teda jedno pískle mi běhá doma snad v srpnu/září bude další :)

• načítám...
4853
19.12.13 12:10

@swiftily No po 11. Ale naštěstí už mám doma 3 dětičky. :potlesk:

• načítám...
Twitter
19.12.13 12:36

@Elisabethka no podle testu to nepoznáš, jestli dobře stoupá zprávně. Ale chápu :D

• Upravit
Twitter
19.12.13 12:39
@swiftily píše:
@Elisabethka Ty jo ty jsi cvok :D já si udělala 2 testy měla jsem jen duchy a končim :D duchové mi stačí

no, to je pochopitelné, když člověk testuje na začátku a sleduje jak to sílí. Ale po krvi už mi to přijde zbytečné. Nicméně, pokud chce někdo testovat třeba do porodu, tak proč ne, že? :lol:
Možná bych takové nadšení ještě chápala u prvorodičky :roll: :D

• Upravit
1592
19.12.13 13:51

@Kleofasek
Jak píše že jí to ne a ne vycházet tak to taky už chápu že si to takhle hlídá jestli HCG stoupá :) taky bych si to hlídala po několika potratech.Pro mě je teď nejdůležitější 12tt a 16tt z toho mám strach zas já. Bojím se že na screeningu opět bude něco špatně a plodovka to potvrdí

• načítám...
1592
19.12.13 13:52
@Elisabethka píše:
@swiftily No po 11. Ale naštěstí už mám doma 3 dětičky. :potlesk:

Tak tfuj tfuj ať je doma brzo čtvrté. Držím palečky moc moc

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest