Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@swiftily píše:
Tak tfuj tfuj ať je doma brzo čtvrté. Držím palečky moc moc
Děkuji moc a tobě taky hodně štěstí. ![]()
@Kleofasek píše:
no, to je pochopitelné, když člověk testuje na začátku a sleduje jak to sílí. Ale po krvi už mi to přijde zbytečné. Nicméně, pokud chce někdo testovat třeba do porodu, tak proč ne, že?
Možná bych takové nadšení ještě chápala u prvorodičky![]()
Do porodu by ji to bylo asi prd platny
cca po 18tt HCG z tela mizi. Tudíž před porodem by tam měla jen jednu čarku ![]()
Ale tak mě napadlo, @Elisabethka pokud tě to baví, mohla by sis ještě testovat tu sestupnou tendenci. Mozna by bylo zajimave kdy v těle již žadne hcg neni ![]()
To tu asi nikdo nema ![]()
Každej má něco
já zas furt koukam do kalhotek zda jsem TO nedostala ![]()
@andatko Hehe nejsem jediná
Dnes jsem to měla dostat nebýt těhu taky co 5 minut lítám na wc koukat jestli nemám krvavé kalhotky
@andatko jakou sestupovou tendenci? Fakt hcg z těla v těhotenství mizí? Tak to je zas něco nového pro mě ![]()
Holky, zítra mám tu kontrolu, tak mě držte, ať je to centimetrísek se srdíčkem
A jestli né, tož
![]()
Dám vědět až navečer asi. Jdem pak s kámoškou bláňat po městě a po trzích.
Ahoj, prominte že se vám tu tlačím ale chci vám oznámit, že u nás se miminko přestalo vyvýjet tak jsem dnes po kyretáži
Přeji všem zdravá, krásná miminka v srpnu
![]()
@Sivika To me mrzí
přeji ať se brzo povede po šestinedělku nové miminečko
@swiftily a ona v těhotenství i klesá? Fakt? Já jsem myslela, že klesne až někdy po porodu ![]()
@Kleofasek No jo.Taky jsem se divila když jsem to slyšela prvně
No hcg je nejvyšší kolem 12-13tt a pak hodně klesá. Ale neptejte se proč a jak.
A myslím, že to i souvisí s těmi nevolnostmi, ony taky klesají po 12tt. Četla jsem to v nějaké chytré knížce o těhotenství. ![]()
@Almondea píše:
No hcg je nejvyšší kolem 12-13tt a pak hodně klesá. Ale neptejte se proč a jak.A myslím, že to i souvisí s těmi nevolnostmi, ony taky klesají po 12tt. Četla jsem to v nějaké chytré knížce o těhotenství.
No prej je to tim ze do konce prvniho trimestru mimino vylucuje sve „kakance“ do obehu matky, proto jsou ty nevolnosti. A prave jak koncem 1.trim zacina na plne obratky fungovat placenta tak nevolnosti mizi, pac je jakoze i filtrem a nevolnosti mizi. Mozna ze stejneho duvodu klesa Hcg ![]()
@Tintinka Hehe zak to by mě zajímalo proč jsem zvracela u syna až od 18tt
to už plně placka fungovala
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat