Porod březen 2014

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
489
20.11.13 10:53

Porod březen 2014

Zdravím všechny nastávající maminky, chystáte se někdo rodit v Brně Bohunicích v březnu? My máme termín 14.3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
20.11.13 11:31

Ahoj, my máme termín na 24.3., ale rodit budeme ve Zlíně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
25.11.13 21:11

No tak já byla na celkovém uz vyšetření a tam mi změnilii termín porodu z 14.3 na 24.3 a další novinu mi oznámili, že místo očekávaného chlapce to bude hpůčička, po které jsme toužili :) :srdce: mám radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
26.11.13 15:27

@1988zanda tak to gratuluju k holčičce :-) my máme potvrzeného druhého chlapečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.1.14 18:50

Ahoj, já mám termín 27.3.2014 a rodit budeme v Ústí nad Labem :-)) a snad holčička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.1.14 14:46

A my máme termín také 14.3 a rodit chci v Bohunicích :)Máme doma chlapečka a teď čekáme holčičku, tak doufám, že u nás žádná změna nebude ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
29.1.14 17:09

Ahoj děvčata, tak to doufam ze aspon na swanly narazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.1.14 17:18

No ja doufam, ze nas nenechaji prenaset :-) ted to chci mit uz za sebou :-) a ty budes mit prvni miminko? Uz vis co to bude nebo se nechate prekvapit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
14.2.14 12:48

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem takhle koukám. Mám termín porodu v sprnu. Dostala jsem od gynekologa prenatal box a je v něm slevová knížka na xxxlutz. Potřebovala bych ty slevy dvě. Chtěla jsem poprosit, kdo dostal také tu knížku a nevyužije ji, jestli by jste mi ji nemohla některé poslat. Samozřejmě na oplátku pošlu něco jiného, abych vykompenzovala náklady za poštovné. Pište mi případně prosím do soukromé zprávy. Moc děkuji a omlouvám se. Hezké těhulkování přeju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
17.2.14 21:37

Ahoj holky, doufám, že nebude vadit, když se připojím do diskuze. Mám termín porodu 29.3. a rodit bych chtěla taky v Bohunicích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
3.3.14 14:23

Ahoj holky…tak nam zacal brezen a utece to co nevidet.Ja jsem stihla jeste pred porodem svatbu…byla to honicka:) Ted jsem v 37 tydnu a doktor mne zatim neposlal do porodnice kde chci rodit, abych se tam nahlasila, ze je pry cas.Jste na tom podobne? Byly jste na predporodnim kurzu? Ja ne, bojim se ze budu jwste vic vystresovana, nebo myslite, ze bych to jeste stihla? Doma jsem si stihla navarit zasoby jidla do mrazaku, aby mel manzel co jist kdyz budu pryc a ja abych nemusela varit, az se vratime s malou domů. Jak to probiha u vas? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.3.14 15:38

U nás to probíhá podobně :) S tím rozdílem, že jsme nechystali svatbu :) - Moc gratuluji, ať jste spokojení ;o) My máme termín za 11 dnů, tak jsem zvědavá co bude.. Na kontrolu jdu ve středu. Na předporodním kurzu jsem nebyla, u porodu ti asistentka vše vysvětlí, navíc po první zkušenosti vím, že se na porod prostě prvorodička nemůže připravit.. Prostě si to ani neumí představit, neví, jak to probíhá a navíc skutečnost je úplně jiná :) Na kontrole v porodnici jsem poprvé byla skoro v 39tt. Pokud už do porodnice chceš, řekni doktorovi, myslím, že běžně posílaní od 37-38tt. záleží jaké má vybavení, pokud má monitor na kontrolu ozev miminka, tak asi nikam nespěchá ;o) jinak bych mu řekla, že bych prosila žádanku ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
3.3.14 18:19

Dekuji za radu a za gratulaci k snatku. Nemohu se dockat az bude mala venku a poprve si ji pochovam a uvidim ji. Tatka jde s nami poprve k porodu. Mysli si ze uz budu rodit 20.3 tak uvidime.Jsem zamestnanec FN Brno tak doufam, ze budu mit adpon tu vyhodu jako vstricny pristup a nebudou na mne kricet PA at nekricim u porodu.Mam strach, ale to asi kazda nastavajici maminka.Chci se zeptat jak poznam poslicky? Obcas mne strasne bodne v podbrisku jako by nekde u cipku a bolest vystreli smerem vzhuru. Nevim, co jineho by to mohlo byt… 8) Ma nekdo z vas taky neco podobneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
3.3.14 18:21

Swanly a mohu se zeptat odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6016
3.3.14 18:24

@1988zanda ahoj, termín mám 21.3. a poslíčky poznáš podle toho, že se ti jakoby začne stahovat podbřišek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí