Kopie: Miminka TP červen 2014

1732
12.11.13 17:20

Miminka TP červen 2014

Založila jsem diskuzi pro budoucí maminky, které mají termín porodu v červnu stejně jako já :) Ráda bych se tu dělila o zkušenosti, zajímavosti a radost z očekávání s maminkami, které jsou přibližně ve stejné době těhotenství :hug:. Budu ráda, když se nás tu sejde aspoň pár :hug:. Jinak pro informaci - termín porodu mám 12.6.2014, najde se tu někdo další? :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
16732
12.11.13 17:27

@sabinasa :mavam: já mám termín porodu 19/6. Je tu už víc diskuzí na toto téma, tak vyhledej a přidej se ;)

• načítám...
603
12.11.13 17:54

Ahojky, já mám termín porodu o den později než ty,13.6. Dneska byla kontrola-vše v pořádku, mám už fotečku a těhu průkazku. Docela tam sebou šil, prý asi říhal :mrgreen: Bylo to úžasné.
Jak se cítíš? :srdce:

• načítám...
1732
12.11.13 18:05

Ahoj, no ta to máš dobré, to by měl být zrovna pátek 13.6. :mrgreen:. Ty se máš, já byla na UTZ v 6. týdnu, když jsem si šla potvrdit těhotenství a bylo vidět srdíčko, jak krásně bije. No a v těhotenské poradně jsem byla minulé úterý a to mě jen vyšetřil pohmatem, že je to v pořádku, ale já se těšila na UTZ, že uvidím jak se ten mrňous zvětšil :( No, pořídila jsem si angelsound (na poslech mimi srdíčka ještě v bříšku) a včera jsem ho našla, tak jsem se zase uklidnila :andel: Jinak je mi stále zle, zvracím, trpím bolestí hlavy a připadám si jak nemocná - sotva vylezu z pelechu aspoň na malou procházku :lol: Co ty? Máš podobné problémy nebo jsi ta jedna z těch šťastných? :hug:

• načítám...
603
13.11.13 08:30

@sabinasa Bývá mi zle, ale většinou zvracím jen štávy. Prsa bolí a občas píchne v podbřišku, jinak nic. Dneska jsem v 9+5,letí to.Taky jsem si byla těhu potvrdit v 6.týdnu. Příští týden se budu objednávat na oskara, měla bych oběhnout praktického a zubního. Ale to fakt nevím jak stihnu.Ten angelsound pořídím kde a kolik stojí? To ani nevím, že existuje :roll: A co partner, těší se na mimi?

• načítám...
1732
13.11.13 14:21

Jo tak k zubnímu zajdu, až přestanu mít tyhle stavy :roll: jsem zvědavá, kdy to bude. Většinou píší, že to zmizí s koncem 1. trimestru, ale jsou některé, které trpěly déle, ne-li do konce těhotenství 8o jinak ten angelsound stojí cca 1300,–, ale jsou na www.bazos.cz od maminek, které ho prodávají. Já koupila za 700,– i s poštovným a jsem max. spokojená :)

• načítám...
1732
13.11.13 14:27

Poslední dobou zvracím i po jídle, takže když zrovna udržím v sobě jídlo, beru to jako svátek :lol: doufám, že to nějak neovlivní růst miminka :nevim:

• načítám...
857
13.11.13 14:32

Ahoj já mám jeden termín 12.6. :D včera jsem byla u doktorky a ta říkala, že mimi roste asi nějak rychle tak mám druhej termín 8.6 :D za dva týdny jsu na 3D utz tak tam se asi dozvím další termín :D špatně mi je pořádně, ani tak nazvracim, ale od 5tt. mě hrozně bolí žaludek :( nic nepomáhá… ale jak jsem včera viděla ty ručičky a nožičky a srdíčko tak jsem si řekla, že to za to stojí :D je to moje druhé těhotenství a je rozhodně horší než to první, ale co máma neustojí pro svoje drobečky, že :D

• načítám...
1732
13.11.13 14:39

Jé, to je krásné :hug: já už se taky nemohu dočkat, až toho drobka uvidím :srdce: já jdu za 3 týdny na 1. velký UTZ a je to hrozné čekání :roll:

• načítám...
857
13.11.13 20:55

Jo bylo to super… u prvního těhu jsem si tohle vůbec neužívala…bylo mi 19 a zjistila jsem to až celkem pozdě… taky se nemůžu dočkat toho 3D UTZ už aby to bylo jsem hrozně zvědavá :D

• načítám...
950
13.11.13 21:01

Ahoj, já mám tedy termín až 30. června, v pátek jdu na kontrolu, to bych měla být 7+4, tak snad už bude srdíčko, špatně mi zatím není, jen jsem hrozně unavená

• načítám...
1732
14.11.13 12:04

A ten 3D ultrazvuk ti doporučí doktor nebo si sama zajdeš do nějaké nemocnice? já vůbec o tom nevím :nevim:

• načítám...
1732
14.11.13 12:06

Ahink : určitě už srdíčko bude, je to krásný :)

• načítám...
603
14.11.13 19:24

@sabinasa Pokud bys zvracela často, je lepší jít do špitálu na dva-tři dny na kapačky, to pomůže moc, hlavně se toho nebát. Ale snad to přejde :srdce: Jak vstávám ve 4hod.do práce a musím jet 40minut busem, už jsem orosená, raději sebou nosím sáčky :mrgreen:
Děvčata, co změny nálad? Trápí to některou?

• načítám...
2638
14.11.13 20:18

Ahoj holky.. můžu se přidat??? My máme TP 21.6.. :)Jinak jsme dnes 8+5. V úterý jsem byla u doktora, tak už máme i fotečku… :) teď už jen počkat na screening v 11tt a můžeme začít oslavovat zdravé miminko… :) jinak jak se tak dívám, tak jsme asi nejmladší, co??? :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+