Poradna duly
Jana Čurdová
Založila jsem diskuzi pro budoucí maminky, které mají termín porodu v červnu stejně jako já
Ráda bych se tu dělila o zkušenosti, zajímavosti a radost z očekávání s maminkami, které jsou přibližně ve stejné době těhotenství
. Budu ráda, když se nás tu sejde aspoň pár
. Jinak pro informaci - termín porodu mám 12.6.2014, najde se tu někdo další? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sabinasa
já mám termín porodu 19/6. Je tu už víc diskuzí na toto téma, tak vyhledej a přidej se ![]()
Ahojky, já mám termín porodu o den později než ty,13.6. Dneska byla kontrola-vše v pořádku, mám už fotečku a těhu průkazku. Docela tam sebou šil, prý asi říhal
Bylo to úžasné.
Jak se cítíš? ![]()
Ahoj, no ta to máš dobré, to by měl být zrovna pátek 13.6.
. Ty se máš, já byla na UTZ v 6. týdnu, když jsem si šla potvrdit těhotenství a bylo vidět srdíčko, jak krásně bije. No a v těhotenské poradně jsem byla minulé úterý a to mě jen vyšetřil pohmatem, že je to v pořádku, ale já se těšila na UTZ, že uvidím jak se ten mrňous zvětšil
No, pořídila jsem si angelsound (na poslech mimi srdíčka ještě v bříšku) a včera jsem ho našla, tak jsem se zase uklidnila
Jinak je mi stále zle, zvracím, trpím bolestí hlavy a připadám si jak nemocná - sotva vylezu z pelechu aspoň na malou procházku
Co ty? Máš podobné problémy nebo jsi ta jedna z těch šťastných? ![]()
@sabinasa Bývá mi zle, ale většinou zvracím jen štávy. Prsa bolí a občas píchne v podbřišku, jinak nic. Dneska jsem v 9+5,letí to.Taky jsem si byla těhu potvrdit v 6.týdnu. Příští týden se budu objednávat na oskara, měla bych oběhnout praktického a zubního. Ale to fakt nevím jak stihnu.Ten angelsound pořídím kde a kolik stojí? To ani nevím, že existuje
A co partner, těší se na mimi?
Jo tak k zubnímu zajdu, až přestanu mít tyhle stavy
jsem zvědavá, kdy to bude. Většinou píší, že to zmizí s koncem 1. trimestru, ale jsou některé, které trpěly déle, ne-li do konce těhotenství
jinak ten angelsound stojí cca 1300,–, ale jsou na www.bazos.cz od maminek, které ho prodávají. Já koupila za 700,– i s poštovným a jsem max. spokojená ![]()
Poslední dobou zvracím i po jídle, takže když zrovna udržím v sobě jídlo, beru to jako svátek
doufám, že to nějak neovlivní růst miminka ![]()
Ahoj já mám jeden termín 12.6.
včera jsem byla u doktorky a ta říkala, že mimi roste asi nějak rychle tak mám druhej termín 8.6
za dva týdny jsu na 3D utz tak tam se asi dozvím další termín
špatně mi je pořádně, ani tak nazvracim, ale od 5tt. mě hrozně bolí žaludek
nic nepomáhá… ale jak jsem včera viděla ty ručičky a nožičky a srdíčko tak jsem si řekla, že to za to stojí
je to moje druhé těhotenství a je rozhodně horší než to první, ale co máma neustojí pro svoje drobečky, že ![]()
Jé, to je krásné
já už se taky nemohu dočkat, až toho drobka uvidím
já jdu za 3 týdny na 1. velký UTZ a je to hrozné čekání ![]()
Jo bylo to super… u prvního těhu jsem si tohle vůbec neužívala…bylo mi 19 a zjistila jsem to až celkem pozdě… taky se nemůžu dočkat toho 3D UTZ už aby to bylo jsem hrozně zvědavá ![]()
Ahoj, já mám tedy termín až 30. června, v pátek jdu na kontrolu, to bych měla být 7+4, tak snad už bude srdíčko, špatně mi zatím není, jen jsem hrozně unavená
A ten 3D ultrazvuk ti doporučí doktor nebo si sama zajdeš do nějaké nemocnice? já vůbec o tom nevím ![]()
@sabinasa Pokud bys zvracela často, je lepší jít do špitálu na dva-tři dny na kapačky, to pomůže moc, hlavně se toho nebát. Ale snad to přejde
Jak vstávám ve 4hod.do práce a musím jet 40minut busem, už jsem orosená, raději sebou nosím sáčky ![]()
Děvčata, co změny nálad? Trápí to některou?
Ahoj holky.. můžu se přidat??? My máme TP 21.6..
Jinak jsme dnes 8+5. V úterý jsem byla u doktora, tak už máme i fotečku…
teď už jen počkat na screening v 11tt a můžeme začít oslavovat zdravé miminko…
jinak jak se tak dívám, tak jsme asi nejmladší, co??? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat