Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím Vás ![]()
Před týdnem jsem našla //,podle těhotenské kalkulačky mám termín v červenci 2014:-)
Bude nás tu víc?:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no to doufám
jelikož jsem těhotná poprvé určitě budu potřebovat poradit
už ted jsem z toho dost vyplašená ![]()
To Kaculina2 - joooooo, tak to jsme dvě
taky jsem jaksi ze všeho vyplašená ![]()
Ahoj, já objevila // tento týden:-D a dle kalkulačky mi taky vychází termín na červenec 2014… kdy se chystáte k dr.? já asi až za 14 dní. ale nevím, jestli to tak dlouho vydržím, tak možná už za týden:-)
@kaculoska Furt koukám co smím a co ne…a každý tady říká něco jiného tak z toho nejsem moc moudrá ![]()
@Kaculina2 píše:no to doufám
jelikož jsem těhotná poprvé určitě budu potřebovat poradit
už ted jsem z toho dost vyplašená
taky jsem poprvé těhotná a taky nevím co třeba můžu a nemůžu..
pořád jsem doma peskovaná, že nemám ani nosit koš s prádlem, přítel má větší strach než já.
![]()
@evulkanov píše:
Ahoj, já objevila // tento týden:-D a dle kalkulačky mi taky vychází termín na červenec 2014… kdy se chystáte k dr.? já asi až za 14 dní. ale nevím, jestli to tak dlouho vydržím, tak možná už za týden:-)
ahoj:) ja pujdu k dr. asi uz v pondeli, jelikoz jsem uz jednou potratila a rikal, ze mam prijit hned s pozitivnim testem:) a navic jsem mela posledni dobou dost rozhazeny cyklus tak nevim ani kdy jsem mela ovu:( jak se citis?
@evulkanov Já budu zítra volat a uvidím co mi řekne…nerada bych tam šla brzo, pak nervy z toho jestli už tam bude srdíčku
já raději počkám ![]()
@Kaculina2 píše:
@Vendee Tak gratulujujá to ořvala
Taky mi stekly slzy kdyz jsem videla tu prekrasnou druhou carku, jeste ted mi leze mraz po zadech kdyz si vzpomenu:) diky a tobe taky:) doufam, ze nam to dobre dopadne:)
jinak mne take pritel porad peskuje za kraviny:D
Taky koukám ještě nikdo nebyl u doktora a já tam už chtěla naklusat včera.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat