Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kaculina2 no já sem fakt jak střelená
a ti chlapi jsou fakt všeci stejní
já u doktorky byla v pondělí. sem to nevydržela a chtěla sem to mít potvrzený
no i když vidět nic nebylo samozřejmě. Takže na ultrazvuk 18.
tam už by mělo jít prý něco vidět ![]()
Mám zkušenost s prvním dítkem - šla jsem tam 6 dní po vynechání MS a dr.tam viděl tečku, ale pak jsem přišla měsíc po vynechání MS a už bilo srdíčko. tak to nechci ted uspechat, i kdyz zvedava jsem:-) takze pokud nebudu mít nějaké problémy, tak vydrzím tech 14 dní jeste, to budu mít 3 týdnu po MS a to už by snad něco vidět jít mohlo ![]()
@evulkanov jééé,to já budu příští týden, kdy jdu na knotrollu, 10dní od vynechání, takže by mohl být vidět aspoň flíček, skvělý aspoň něco
A dalších 14dní čekat..
![]()
Joooo, to mně už je týden špatně
a nemůžu vůbec spát. To když je úúúplnej začátek takovej, tak se těším, co mě ještě čeká ![]()
Priznaky? Ja 2.11. zacla cvicit s jillian michaels, prvni dva dny byly super a treti jsem sebou malem sekla jak mi bylo zle a je jeste porad.. rano bych nemohla vyrazit bez toho abycch se najedla jinak bych hofila savli hned pri oblikani;D a docela dost me boli bradavky:( joo a dneska jsem naspala asi jen 3 hodiny.. hruuuuza taky jsem zvedava co jeste prijde.. co ty?
@jituliik tak mě začínají pobolívat prsa a dnes cítím vaječníky a začíná mí bílý výtok… bez snídaně ale neudělám nic, takže snídaně je u mě základ a taky hodně piju.. a přestalo mu chutnat kafe a čokoláda - a to jsem na tom ujížděla ![]()
Holky a poboliva Vas sem tam podbrisek jako na ms? Mam docela strach z toho:(
@Vendee jj, to jsou práve ty priznaky. ale kdyby te bolel nejak moc, tak bez radsi k dr.
@evulkanov píše:
@Vendee jj, to jsou práve ty priznaky. ale kdyby te bolel nejak moc, tak bez radsi k dr.
no nastesti moc ne jen tak sem tam:) jinak vytok mam taky ale vetsinou neni ani na intimce jen kdyz nekam jdu tak pak ho mam celkem dost.. jinak jsem ale zcela stastna i pres ty nevolnosti:)
cekas prvni?:)
@Vendee uz druhé. synovi je ted 14 mesicu
ted druhe nám vyslo napoprvé, tak snad bude vše v pořádku:-) ty cekas první?
Je to je hezke:) urcite bude! Jojo ja prvni.. minuly rok jsem 31.10. byla na revizi a ted jsem 6.11. nasla // takze to je jakoby se nam ten andilek vratil:) jina prvni tehotenstvi jsi mela bez problemu?:)
@Vendee tak to je osud;-) krasné;-) dá se říct, že jo - ze začátku jsem teda byla furt unavená, jen bych spala a taky jsem mohla pít jen kojeneckou vodu a hlavně jsem musela jíst pravidelně, ale naštěstí jsem nezvracela. a ke konci mě pak strašně bolel spodek, na to mi dr. napsal magnesium, ale to mi moc nepomohlo… ale dá se říct, že to bylo pohodové těhotenství:-)
ted, myslím, to bude trochu záhul ještě s prckem ![]()
Tak to je super:) zahul to sice bude, ale to spolu urcite zvladnete:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat