Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
zacinam prave 5 ty tyden tehotenstvi
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Linda RICCIONE : ahojky, no ty si teda rychlík. Mě běží pátý týden těhu, tak to máme stejné ![]()
Ahoj holky, já sem 5+4 - mohu se přidat?:-)))) JInak gratuluji k těhu ![]()
@lpetra Ahojky…já sem byla na kontrole včera - na prvním UTZ - zatím jen,,tmavý hrášek´´ na další jdu až za tři týdny..
to nevydržím:-)) ale to žu bych měla být 8+5 tak doufám že už uvidíme i ![]()
Ahoj holky, jen se zeptám co znamená 5+4 nebo 5+5? Nějak se v těch termínech ještě nevyznám
@Martinka1988 píše:
Ahoj holky, jen se zeptám co znamená 5+4 nebo 5+5? Nějak se v těch termínech ještě nevyznám
5tt + 4 dny = 5+4 ![]()
Ahoj holky, ja jsem 4tt presne dnes, na uz jdu ve stredu..otehotnela jsem po 1.iui v caru u apolinare
sestricka mi rekla, ze jsem dite stesteny..sance je 15%,snazili jsme se 2roky…
Jak jste na tom s priznakama? me boli podbrisek podobne jako u ms, tak me to trosku znervoznuje, ale pry je to normalni, vytok, ale nespinim a na prazdny zaludek je mi zle a obcas me berou zada, jinak mam dnes volno a citim se, ze me prejel nakladak, lina, unavena..no nic moc
Ahoj @lucynka25)) Já mám podobné příznaky-nebo teda ty bolesti bříška sem měla taky tak nějak ve 4tt teď už se ozve jen občas..ale musím pořád něco jíst, sice mi stačí maličko ale jakmile pravidelně nehejbu pusou tak mi hnedka kručí v břiše:-)) a záda mě bolí taky, akorát ty prsa, co každý cítí tak já ne:-) ale ani mi to nevadí
třeba to ještě přijde ![]()
@berunice tak to jsem rada, ze je to brisko v pohode, me to nervuje, furt si hlidam kalhotky
kdy te to preslo? Ja zase naopak, me sice kruci taky, ale absolutni odpor k jidlu
Ja prsa taky jeste nic, ale to asi teprve prijde..ty uz mas pekny naskok
chodis do prace? ja planuju od uz pristi tyden, kdyz to bude ok a verim, ze bude-musi neschopenku, mam strasny stres z prace a prece jen jsme cekali 2roky a mame to s pomoci..
@lucynka25 Noo nemám mco náskok:-)) jen týden..to je jak prd:-))) s tou neschopenkou tě chápu a určitě s tebou souhlasím..já mám v práci taky trochu stres ale tak když vím, že tam už dlouho nebudu tak je mi to jedno:-)) a chodit budu -samozřejmě pokud by to bylo nutné, taky bych šla na neschopenku..jen ať máš pěkně klídeček:-) Hele to břicho mě přestalo tak nějak před třemi dny…ten,,výtok´´ je hrozný vid? Já se taky furt chodím kontrolovat…ještě mě vystrašila trochu kamarádka že prej se může stát že to dostanu jakoby další měsíc, že jako se na to nemám upínat..ona to nemyslela zle, ji se to stalo právě..ale docela mě,,naštvala´´
tak prostě musím vydržet do té další kontroly a pak už se snad budu jen radovat:-)) ![]()
@berunice jezis to bych ji teda podekovala
stat se muze cokoliv a kdykoliv, ale my tehu to nechcem slyset ani si to pripoustet, ze?
Aha ja to cetla blbe, ze jsi v 8tt a to jdes na kontrolu, ja jdu pristi tyden to je 5tt a pak teda az kdy? ![]()
Mas tehu prukazku, nebomto je az od 3.mes?
Nenee… @lucynka25 já sem 5+4 tt dneska…byla jsem na ko včera..a to byl jen černý hrášek:-))) a na další jdu právě za tři týdny a to budu 8+5:-) tak…a průkazku co já vím tak se u nás dává až nejdřív v 10tt:-)) ale hele každý doktor to má jinak:-)) třeba si tě budou zvát častěji a dostaneš i průkazku dříve
co já sem tu četla tak některé holky dostali už v šestém týdnu:-)) asi záleží na doktorovi:-*
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat