Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny maminky, najde se někdo, kdo má taky termín porodu v dubnu 2014 a je z Prostějova a okolí? ![]()
A jak to zvládáš? teď jsem ve 14 tt a jsem čím dál víc unavená a přitom nejsem nijak moc vytížená, tak nevím, jestli je to normální
čekám první mimi, takže je pro mě všecko nové ![]()
Já už druhé o to je to náročnější
jj únava to je mrcha, s 1. mimi jsem byla shcopná odpoledne naspat až 6 hodin
teď jsi taky chodím lehnout když jde spát lumpík
já jsem dnes 13+6
a co čekáš nechala sis to už říct? ![]()
A jak starý je tvůj první prcek?
než jsem otěhotněla, tak jsem chodila spát když brzo, tak o půlnoci.. a teď? kolikrát není ani 20:00 a já si připadám, jako kdybych nespala dva dny
v pondělí jdu na kontrolu, tak nevím, co očekávat, ale myslím, že je ještě brzo na to určit pohlaví, nebo ne? ![]()
28.11. mu budou 2 roky
no já jsem si myslela, že je brzo, ale kámoška je o týden předemnou a na genetice jí to už řekli, mě to doktor říct nechtěl, že by se to mohlo změnit, to co by tam viděl
jj já bych spala celej den
odpoledne s lumpem a večer taky ![]()
Tak to máš doma určitě veselo
a na tu genetiku se chodí jinam než ke svému gynekologovi? Mně dal gynekolog seznam vyšetření, kde je mimo jiné uvedené, že ve 25. - 30. týdnu lze na přání provést ultrazvukové vyšetření pro určení pohlaví dítěte (250 Kč). Není to nějak moc pozdě? Netušila jsem, že se za to platí..
Jj veselo mám
na genetiku se chodí poprvé v 11.-13.tt aby se vyloučil dawnův syndrom a podruhé ve 20.tt dělá vyšetření všech orgánů…chodí se do specializované ordinace, ale to ti všechno má říct tvůj dr. a vypsat ti žádanku a pošle tě kam máš jít. dnes už je tohle vyšetření placené a při tom druhým vyšetření ti řekne co to je když budeš chtít a za to se neplatí, protože to vyšetření nedělá jen kvuli tomu aby zjistil pohlaví ![]()