Termín porodu 17.2.2014

2522
1.10.13 20:10

termín porodu 17.2.2014

Ahojky holky, najde se někdo se stejným datumem porodu na pokec? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
1.10.13 20:12

Sakra, mám až o den dýl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
1.10.13 20:15

:think: Tak ten jeden den by se dal přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
1.10.13 20:20

Počkej, však ještě nevíme, jak se to bude v realitě lišit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
1.10.13 20:24

To máš pravdu třeba to nebude ani únor. A co jinak jakpak se máte s malinkou/ malinkým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.10.13 00:33

Ahojky holky, taky mám podobný termín porodu 16.unora.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
2.10.13 09:13

@Petule 1 Ahojky jsem ráda že je nás zase o kousek více, a už víš copak to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
2.10.13 09:43

Holky mám na vás jednu otázku, pořad mě tak v hlavě šrotuje. Čekám svoje první miminko a pořád ne a ne se ozývat, možná jen večer dvakrát slabě jak kdyby koplo ale jinak nic, tak z toho mám nějak špatnej pocit, cítíte už pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.10.13 10:35

@andousek000 ono je to ze začátku takové nezřetelné, jen jako bublina a když třeba máš víc pohyblivá střeva, tak to ani nezaznamenáš Já taky u prvního dlouho tvrdila, že pohyby nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
2.10.13 10:43

@danyk Tak já ještě chvilku počkám a snad to bude brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.10.13 14:26

Holky jste taky okolo 20-21.týdne? :) Už od začátku jsem se nemohla dočkat jak se to dozvím, jenže se nám nechce moc ukázat..vnitřní pocit mám jakoby to byl chlapeček, ale spíše to bude holčička podle poslední návštěvy u doktorky, za týden se dozvíme už snad něco víc na tom větším UZ ;) Někdy večer cítím jemné štouchnutí v bříšku a přes den občas jak se otáčí dokolečka, je to príma pocit..ale někdy si myslím, že se mi to zdálo..ted je to ještě takové jako motýlci, taky čekám svoje první mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
2.10.13 15:34

@Petule 1 jj sem 20 a 2, naše dítě bylo také tajemné jako hrad v karpatech, mělo nožičky skřížené a mezi nima pupeční šňuru ale doktor nám řekl že na 80% holčička tak uvidíme na další kontrole jestli se více odkryje. Jinak s těma pohybama to mám skoro stejně jako ty, večer cítím jak se pohybuje ale přes den nic. už se nemůžu dočkat až mi dá pořádně najevo že je tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
2.10.13 15:36

Na minulém UZ jsem dostala žádanku na vyšetření na cukrovku, se slovy že to není povinné a že spoustu lidí na to nechodí, tak nevím jestli tam mám jít, protože představa jehle v loketní žíle se mi vůbec nelíbí. A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.10.13 15:54

@andousek000 Taky jsem o tom už slyšela a nevím zda na to jít či ne..je to poslední kolonka ve vyšetřeních, co mi chybí v průkazce a myslím, že s tím brzo příjdou i na mě, jsem tedka ve 21 tt :think: Myslím, že na tom vyšetření je třeba vypít nějakou sladkou tekutinu a potom se měří nějaké hodnoty..je to prý docela důležité vědět, jestli tu těhot. cukrovku někdo má, protože to může mít hodně špatný vliv na mimi..prý se to vůbec nijak neprojevuje a maminka to nepozná, může se to objevit klidně i za měsíc nebo dva a podle mě je divné, že pak už se to netestuje..jenom tedka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
2.10.13 16:01

@Petule 1 No já myslím že kdyby to mělo nějakej špatnej vliv na mimčo, tak že mě doktoř řekne, že bych na to měla jít a neříkal by mi že je to čistě jen na mě tak nevím. Jinak vyšetření trvá 3 hodiny, odběr z loketní žíle, pak po nějaké době vypíttekutinu (cukrová bomba) a pak opět odběr z loketní žíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí