Termín porodu dnes 18.9.2013

120
18.9.13 10:26

Termín porodu dnes 18.9.2013

Ahoj holky,
tak dnes mám termín porodu. Poslíčky mám asi už měsíc, poslední týden silnější. A stále nic.
Všude píší, že druhé mimi se nepřenáší, tak uvidím, třeba se to dnes rozjede. První kluk byl týden „po“.
Ach jo, už je to náročný jen čekat. Člověk neví, co si může dovolit, co ne.
Máte dnes taky někdo TP?
Pa Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2583
18.9.13 10:34

@JitkaT ahoj, pravidlo to není. Kamarádka přenášela čtvrté dítko :lol:
Držím pěsti, ať se to co nejdřív rozjede :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.9.13 10:43

@JitkaT Ahoj, já mám termín zítra, jestli nevadí? :D Teď už je každý den znát, co? Já měla poslíčky předevčírem poprvé a včera v noci jsem sem tam taky něco cítila, ale tak nějak jsem to zaspala :andel: Ale já čekám první dítě, holčičku, co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.9.13 10:58

Já čekám druhého kluka. První má 8 let (viz. metřík).
Byl týden po termínu a vážil 3950 g. Z přenášení druhého dítěte mám obavy hlavně z vyšší porodní váhy, protože mimča přibírají do konce :roll: A kdo to má potom rodit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.9.13 11:21

Ahojky. Taky mam dnes termin… poslicky asi tri tydny a kazdou noc behem posledniho tydne cekam ze UZ a porad nic… u prvniho mimca jsem vubec nevedela co to jsou poslicci… bolesti zacaly dve hod po pulnoci v zen terminu… dnes v noci ale nic… tak uvidime… tehdy jsem byla 7:20 prijata v nemocnici a 7:44 byla mala venku… ted s tema poslickama mam strach abych to podchytila zavcas… tak uvidime ktera ho vyzenem driv :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
18.9.13 11:39

@JitkaT Já měla první před termínem a druhé přenášela 8 dní. Dělali mi Hamiltona, vůbec se to nechystalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.9.13 11:51

Prvního kluka mi vyvolávali, takže taky moc dobře nevím, kdy se vydat do porodnice. Poslíčky mám občas silné, ale zatím vždycky nakonec nic.
No uvidíme. Zkoušela jsem o víkendu burčák, masáž zad třezalkovým olejem - a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
18.9.13 12:08

@JitkaT To poznáš, neboj ;) Dělali ti Hamiltona? Jinak mě říkala doktorka, že 10.den přenášení se musí vyvolávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.9.13 12:11

Mě doktor ani nic moc neřekl, jen že mám přijít v pondělí, když neporodím a pak když tak ještě jednou a pak teprve by se vyvolávalo :zed: Já doufám, že už tu pondělní kontrolu nestihnu :D

@sisinkaaa Teda to byl rychlý porod! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.9.13 12:25

Hamiltona mi dělali u prvního. Celý týden jsem krvácela, měla velké bolesti (skoro lezla po zdi) a ke spontánnímu porodu to samo nedospělo. :? Takže tento zásah mě opravdu neláká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.9.13 13:10

Ahoojj holky ja mam termin v nedeli. Poslicky nemam obcas me boli v podbrisku jako u MS jinak nic zvlastniho. To cekani je hrozny ten possledni mesic vazne neuti uz aby byla mala venku. Jinak jsem prvorodicka tak mam docela strach :/ jinak skacu na mici, vytiram po 4 chodim po schodech a furt nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.9.13 13:43

Tak já jsem byla prvorodička a 10 den přenášení mi ho vyvolávaly, vůbec se k tomu neměl jít na svět, poslíčci, bolesti žádné, nic. Jako by se nemělo nic dít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.9.13 14:57

Tak doktorovi se dnes nelibil nas graf. Zitra v 9 mam nastup na vyvolani a doufat ze me vezmou. Jelikoz jsem zitra uz treti na vyvolani a pokud jim dovezou dalsi dve rodicky tak jdu zase s taskou go home. Pritom ale mimco by melo jit co nejdriv ven… tak moc me neuklidnili ha haaa tak snad to klapne… byly jste nektera na vyvolani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.9.13 15:37

@sisinkaaa On se jim nelíbí monitor a pošlou tě klidně domů??? 8o To je masakr!!! Tak ti přeju hodně štěstí, ať vás vezmou a porod proběhne v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.9.13 18:23

No to mi jeste dr. rekl ze by me tam poslal hned, ale ze by ho na porodnim nepochvalili ze uz takhle odpo chteji klid… no ulet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí