Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak sem zjistila 8 zari ze cekam miminko. Mate taky porad bolesti?
Ahojky, já měla // 12. září a bolesti v podbřišku mám taky. Když chvíli nebolí podbřišek, tak bolí zase esíčka. Na gyndu se chystám až tak za 14 dní.
Ahoj holky, já našla // včera. Na gyndu půjdu dnes, abych sestřičku informovala a ona už si mě objedná, jak bude třeba. Bolesti mám, ale nejsou nijak velké, klasické bolesti podbřišku jako před MS. Máte jiné příznaky?
Jo jo, pořád jak kdybych to měla dostat, a v kříži neustále…měla bych být cca 6tt..
@Hadí ocásek A byla si už u gyn.? Někdo říká, že je lepší spíš dříve než později.
Jo jo, byla, v 5tt, za týden jdu zas a prý uz mi řekne přesně a taky kolik děcek to bude
jsem totiž děsnej optimista
já jsem úplně čuměla, co ten doktor na tom ultrazvuku vsechno nevidí, dokonce mi i řekl, z jakýho vaječníku je to vajíčko…:-) možná je to normální, ale čekám první, tak se nestačím divit ![]()
@Hadí ocásek Taky čekám první, tak to čumím, jak to pozná…no doktor že
Kdy má cenu nechat si vyjet fotku z utz?-jako překvapení pro nastávající babičku s dědou ![]()
No já byla u prvního na gyndě hned pár dní po vynechání menstruace a řekla mi tenkrát, že je brzy, že ještě nic neuvidí. Ale už byl vidět 2 mm plod. Tak teď říkám že půjdu až tak v cca 6tt. To už by mělo být vidět srdíčko. Teď bych měla být 4tt.
Bára 01 - no, já bych řekla, že už v tom šestým, sedmým něco málo na tom utz vidět bude.tak my jsme to už oznamovali (beru to tak nějak realisticky, jsme dospělí a když něco, tak to umíme pochopit),navíc z rodiny nemám předpoklady že by měly být nějaký komplikace, doktor si mě taky pochvaloval, že to vypadá moc dobře, tak uvidíme.. my jsme to rodičům oznamovali tak, že jsme koupili miminkovsky ponožky a dali jim je..hned věděli
a jakpak dlouho jste se snažili? my docela krátce, na to, že jsem deset let brala ha…
@Hadí ocásek my si tedy tajemství necháváme zatím pro sebe. V rodině jsou drbny a hned by to věděl celý svět
U prvního jsme to říkali až na výjimky někdy kolem toho 12tt. Doktorka mě tenkrát vystrašila, že 2/3 plodů odchází právě v období těch 3 měsíců. Dodneška mi to zní v hlavě. Já měla vysazené prášky cca po 6 letech od dubna.
No, já vím, oni straší. ale jak říkám, jsem zdravá, všechny ženský v rodině co kam historie sahá donosily hned na první pokus, tak budu optimista. určitě je to lepsi než se celý tři měsíce bát..
@Hadí ocásek My jsme se snažili hodně krátce, 4 měsíce. Rodině to chceme oznámit až dýl, kolem toho 12tt, možná dřív, uvidíme ještě.
My vlastně taky 4 měsíce od toho dubna
U prvního jsme tomu nechávali volný průběh a bylo to asi rok a čtvrt. Tak holky ať nám to všem dobře dopadne ![]()
Musí nám to dobře dopadnout! Odkud jste holky? a kolik Vám je? pokud se můžu zeptat ![]()