Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky včera jsem byla na kontrole, prcek tam pořádně řádil. Doktor si se mnou pohrál a vyzkoušel všechny UTZ coi má, vnější, vnitřní, 3D/4D. Ukazoval dopodrobna kde co má, i prstíky na ruce mi spočítal. Ta fotka z 3D byla krásná, jako živá, ale chtěl za ní 250 Kč, tak to mi přišlo dost, takže mám jen obyč. za 70 Kč. Ještě jdu v pondělí 11.11. na screening, takže třeba se nějaká fotečka naskytne tam. Jinak jsem 11 + 5 a měří 5 cm. Od včera mi začli celodenní nevolnosti, sice bez zvracení, ale celej den je mi blbě. Horší že musím chodit do práce a tvářit se jakoby nic.
@Janča333 Fotka je krásná, já jdu na screening zítra, strašně se těším, jen aby to bylo v pořádku.5 cm? to my měli ve 12+1, rostou neuvěřitelně rychle
U tebe v práci nic nevědí? A co rodina? My jsme se s přítelem minulý víkend shodli, že nás to už nebaví a ani už není důvod to tajit tak jsme během dvou dnů navštívili všechny známé
no a ted už mám doma kompletní výbavičku od tety po synovi.
@Bára 01 Ještě nikdo nic neví, ani rodina. U nás je takovým vodítkem syn, kterému je 6 let. Je to taková kecka, takže by to hned všude ve škole a po kamarádech vykecal. Řeknem to všem až po výsledcích screeningu, na který jdu v pondělí 11.11., až bude jistota že je vše v pořádku. U prvního jsme to řekli rodině už v 8tt a ať to ale nikde zatím dál neříkají. No a tchýně drbe a hned to věděl celý svět, myslím že to pak je nepříjemné kdyby něco. Ten první trimestr je fakt rizikový.
@Janča333 Taky jsme to chtěli vydržet do screeningu, jenže už mi bylo trapné pořád dokola si vymýšlet odpovědi na otázky kdy jdu do práce (jsem na nemocenské) chvíli to šlo, ale potom jsem se do toho začala sama motat, proč si zase nedám kafe, jakto, že nepomůžu babičce stěhovat nábytek…a taky jsem se těšila na reakci, protože jsem věděla, že budou všichni rádi
no a na scr.jdu zítra a všichni vědí, že se ještě něco vyštěnit může. Když jsem to řekla, tak i ze sestry vylezlo, že čekají mimčo. Budeme je mít necelé 2 měsíce od sebe.
Včera jsem byla na screeningu, vše v pořádku, ještě teda nemám zprávu z genetiky. Údaje si náš primář vozí do Německa a tam je dávají do PC kde to vyhodnotí. Ale dle něj je vše v pořádku. Přidávám krásné fotečky z 3D. Jo a ještš mi řekl, že to vypadá na holku (máme doma kluka). Ale 100% mi to řekne až ve 20.týdnu.
To je super gratuluju, mě taky vyšel v pořádku. Tady je to takové mrtvé, nechceš se přidat do této diskuse? https://www.emimino.cz/…ankovani/74/?… Tak je nás víc ![]()
@Bára 01 Jé děkuji, to jsi hodná, ale já už v jedné soukr. skupině jsem a víc už bych asi nestíhala
Ale máte to otevřené, tak třeba někdy mrknu.