Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky…tak sem v 9 týdnu těhotenství…ale teda bývá mi pěkně špatně. Pojďme pokecat a průběhu těhotenství a jak vše snášíte
![]()
@laugher píše:
Ahoj holky…tak sem v 9 týdnu těhotenství…ale teda bývá mi pěkně špatně. Pojďme pokecat a průběhu těhotenství a jak vše snášíte![]()
![]()
![]()
Já mám květňátko 2013, takže jen popřeju ať ti přestane být brzo blbě a ať je mrňousek zdravej
![]()
@laugher to bys měla mít termín v dubnu ne? jinak já mám termín v květnu podle kalkulačky a bylo to mé velké přání mít květňátko, já i přítel jsme narozeni v květnu ![]()
Já sem si podle kalkulačky na netu vypočítala že termín porodu by měl být v dubnu, ale p. doktorka mi napsala květen. Myslím si že sem měla pozdě ovulaci a mimi je malé. V 8 týdnu sem byla na prohlídce, všude čtu že už je slyšet a vidět srdíčko. U mě neviděla. Proto si myslím že to mám vše takhle posunutý.
Já sem si podle kalkulačky na netu vypočítala že termín porodu by měl být v dubnu, ale p. doktorka mi napsala květen. Myslím si že sem měla pozdě ovulaci a mimi je malé. V 8 týdnu sem byla na prohlídce, všude čtu že už je slyšet a vidět srdíčko. U mě neviděla. Proto si myslím že to mám vše takhle posunutý
@laugher jéé tak to já doufám, že mi neposunou termín na červen, ale já měla ovulku posunutou tak o týden, takže bych se měla pořád vejít do května
jinak jsem dnes podle poslední ms 5tt ale k dr. půjdu až příští týden po dovolené.
Ahoj, já mám květnového synka, ale 2012
Je to teda pěknej drak, uf
Momentálně doufám, že další květňátko nebude, měli jsme malou nehodu ![]()
Ahojky taky čekám jestli nebudeme mít nakonec květnátko..jsem 8mí den po ovu a drobet nám to ulítlo v den ovu..žádný příznaky nemam jen jsem nejaká rozezrana a mam nejak divne nafouklý bricho..
test zatím nic neukázal..
Já test radši ani dělat nebudu. Počkám, co se bude dít. Byla jsem 6. den cyklu, tak by to mohlo projít ![]()