Poradna duly
Jana Čurdová
Kdo má termín v dubnu 2014, sem!
Skupina je neuzavřená, takže jste vítané všechny, jak ke čtení, tak psaní. ![]()
No ja to jeste nemam potvrzene od dr ale mela bych mit termin okolo 22.dubna. Pisu si i diskuzi pozitivni ttsrpen jestli neva.
@123l ty uz si u dr byla? Ja se toho hrozne bojim hlavne se mi teda pomalu vraci vzpominky na porodnici a z toho mi je ouvej
Jmena nemam nechci nic resit tak do 13. Tydne v minulem tehu sme vybrali jmeno az v porodnici a to sem rodila ve 42.tydnu ![]()
Nevadí asi se tam na vas taky pujdu mrknout. Já pujdu k dr az na desátém týdnu, dnes jsem 8+0.
Zravím vás holky, držím vám palce at to dovedete do zdárného konce:-) Rodila jsem v dubnu 2013 a už mám 4,5 měsíčního chlapečka. Držte se… ![]()
Ahoj holky, pripajim se k vam. Termin porodu mam 17.4.
![]()
Jsem docala zvedava, jaka jmena padnou. Mam jenom pro kluka - Patrik a pro holcicku ![]()
@maminkajajis 17.4.2013 se mi narodila holčička přesně na den v termínu ![]()
@123l no snad tam ani ted nechod akorat tam jedna holka psala ze de na revizi ![]()
Ja mam ted desny strach v minulem tehu sem mela vse ok az do porodutak se bojim abych si to nevyzrala ted.
Jinak mas teda dobry nervy ja se dusovala ze taky pudu k dr pozdeji ale v patek sem to nevydrzela a objednala sem se na stredu. Chci uz vedet zda to je tam kde ma.
No 42 tt mi snad uz nehrozi ale uz se mi o tom i zdalo. Mam kluka a pokud se zadarilo tak termin porodu budu mit jen o den pozdeji nez mel syn:) nahoda je blbec navic je to dva dny po mejch narozeninach tak si snad nadelim pekny darek k tricatinam:)
@maminkajajis pro holcicku jsem mela minule nelu a nebo leu ale tech je ted moc.
Tady taky duben
buď 18 nebo 25…což je dva dny před mýma narozkama takže si asi taky nadělím dáreček
a nebo, jako většina tady koukám, si to střihnu do 42 týdne. i já
mladý se nechtělo ven.
jména teda už máme, máme je od prvního těhotenství ale tentokrát jsou tajná a neveřejná a zůstanou tak až do porodu. ![]()
@Kapřík90 Nam se 6.4.2011 narodila holcicka Dominika. Chtelo by to bratricka
Ale dalsi holcicka by mi nevadila
Uvidime casem…
@maminkajajis tak ja ma syna damiana a narodil se 3.5.2011 takja bych ted chtela tu holcicku prosim ![]()
@maminkajajis My máme taky zatim jen pro kluka-Mikuláš. Patrik je moc hezký jméno.