Poradna duly
Jana Čurdová
@Khalesi to jo me desi co mi udelaj jizvy po laparoskopii z ledna mam 4 a uz ted nejsou moc pekne ![]()
No plasim no ale jeste dve hodky a vim na cem jsem
Ahoooj tak sem byla u dr maly je o dva dny mladsi nez dle posledni ms by mel byt, ale to odpovida tomu ze mam cyklus 32 dni a uz bylo i srdicko. Dalsi kontrola za dva tydny. ![]()
@jeřáb píše:
Ahoooj tak sem byla u dr maly je o dva dny mladsi nez dle posledni ms by mel byt, ale to odpovida tomu ze mam cyklus 32 dni a uz bylo i srdicko. Dalsi kontrola za dva tydny.
Tak jsi byla u dr.
taky se už těším hlavně az ho uvidím na utz. Můj tam půjde se mnou aby jsme se dojali spolu. ![]()
@123l no ja teda videla jen bublinu a to srdicko ale uz se tesim na ten screaning (nevim jak se to pise) v tom 12 tydnu tam uz je fakt videt male miminko ale to je bohuzel jeste daleko.
Dr me teda trochu zarazila s tim ultrazvukem za 2 tydny pry jestli ma cenu objednavat krevni testy, ona to rekla tak drsne, ale pri odchodu rekla ze je vse ok ze je to jen pro jistotu, ze se muze stat cokoliv.
Pockas tedy do toho 10. Tydne?
@jeřáb Víš my tady máme jen jednu gynekolozku a ta objednává jednou za měsíc. Takze teď by bylo prd vidět a pak bych dlouho čekala. Takhle budu mít fotecku ![]()
@jeřáb tak dobré, to jsem se trochu uklidnila…já totž na kontrole ještě neměla srdíčko a jsem z toho trochu na nerva, čekám na ko do 10.9 ale to budu 7+2 takže předpokládám že to už srdíčko bude. na té první kontrole jsem byla 5+2 takže asi fakt bylo brzo. já jen chci aby tam bylo a byla jsem zase na 5 týdnů v klidu.
5+2 to bylo na srdicko opravdu brzy. Dneska mi kamaradka rekla ze 10.9. Ji naplanovali cisare tak to bude urcite bajecne stastny den ![]()
Asi jo
tak snad tedy další týden…jinak kamarádce držím palce, já ten den budu slavit dcery třetí narozky
takže ať se jí daří ![]()
Ahoj holky.Tak já se hlásím po včerejší kontrole. Prozatím vše o. k.,dle utz odpovídáme 9+4,bublinka má celkem cca 3 cm, vzali mi krev a další kontrola i s hematologií za dva týdny v úterý. Tak jsme prolomili náš kritický týden a snad to tak bude i pokračovat a tentokrát to dotahneme až do zdárného konce!!!Všechny zdravím a přeju co nejvíc zdravíčka vám i prďouskům. Přikládám fotečku našeho štěstíčka! ![]()
@Mber tak to jsou dobre zpravy, fotka je moc pekna, takovi maly vetrelec ![]()
@Mber No to je krásný
ja chci jít taky takhle na desátým týdnu, jeste jsem u dr nebyla. Tak jeste dva týdny a uvidím ho ![]()
Ahojky holky mužu se k vám přidat? Termín mám 5.dubna, jsem v desátém týdnu těhotenství
po dvou letech snažení a pomoci doktoru se nám povedlo přirozeně otěhotnět ![]()