Rodíme v dubnu 2014 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3220
7.10.13 17:24

@Zuzala no okolo mě jsou kluci i holky, takže, kluka bych chtěla aby ochraňoval tu holčičku, ale kdyby byla první holčička, tak bych se nebránila, bych měla malou princezničku s culíčkama…

já mám doktora ještě na severu čech, takže tam ani nikdo nechce nutit maminy na placený screening, je to chudý kraj, lidi nemaj peníze, a taky se tam rodí o sto šest… a doktor mi řekl, že se vše ukáže v nějakém triple testu, tak uvidím, ale při poslední kontrole bylo vše v pořádku… tak doufám, že bude i nadále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 17:36

@akasha143 Určitě bude, od toho chodíme k doktorům ;)
Tak já tu culíkatou mám doma, má vlasy skoro až po pas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 17:39

@Zuzala jeee,tak to závidím… ale když si vzpomenu na sebe, jak jsem řvala, když mě česali.. hrůza… tak mě máma vždy stříhla na mikádo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 17:43

@akasha143 Tak ona to bere statečně, drží, nechá si česat culíky, copánky.. na toto je šikovná.. jasně že někdy řve mamíí auu, ale to spíš z nudy :-D
Já jsem mívala taky dlouhé vlasy a mám.. ale jako malá jsem řvávala, když mě mamka česala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 17:43

A už vymýšlíte jména pro dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 17:51

@Zuzala no já mám taky dlouhé vlasy, a někdy řvu i teď :mrgreen:
no, jména máme, teda respektive mám už od svých 16ti, je mi 31, no a přítelovi se líbí jméno na kluka ale ne na holku… tak prý najde jiný… tak jsem zvědavá… a vy už máte jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 18:21

@akasha143 TaK mám dítě okoupané, sedí u tv a čučí na krtečka.
Se jménama to bude horší, co se líbí mně, nelíbí se manželovi a naopak. Když jsme vybírali na malou, hledala jsem zoufale na netu až se nám oběma zalíbila Ella, tak jsem ju dali. Na kluka jsme měli Filipa.

Mně je 30 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 18:25

@Zuzala Ella je moc hezké jméno! no já měla Filípka všechno od mala, a to mi dělalo problém písmeno F hihi, ale moje první miminko bylo Filípek a i můj plyšáček a pak i papoušek…

a necháte si říct pohlaví? my teda zatím chceme oba překvapení, ale okolí tlačí, že to stejně poznám na ultrazvuku a že je lepší pak při koupi výbavičky… tak nevím… ale zatím to nevím a je mi to jedno… ale četla jsem, jak se to dá poznat, tak jsem zvědavá, zda to je fakt, nebo pověra… hihi.. prý podle krve, že se mění jednou za sedm let, a čí je starší krev, toho pohlaví to bude… tak jsem zvědavá hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 18:31

A tady kousek od nás mají jedni psa Filipa :)
U Ellinky jsme si nechali říct, u tohoto si necháme taky. Ale nikomu to neřekneme, aby to bylo překvápko ;)
Tak já bych to asi ne utz nepoznala, dnes jak doktorka říkala sestře co zapisovala kde co to miminko má, tak jako poznala bych možná tak hlavičku :-)

Musíš jedině kupovat neutrál.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 18:33
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 18:40

@Zuzala jeeee, ty máš hezkou prďolku :srdce: a ty vlásky a kukadla, páni… to budete mít za pár let co dělat hihi

kámoška je těhu, a taky to nechtěla vědět, a jak se koukala na ultrazvuk, tak tam zahlídla pindíka, hihi, tak se bojím že to taky poznám… ale můj dr má blbý ultrazvuk, takže na něm sotva vidím tu hlavičku… ale on už viděl čelíčko a bradičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 18:50

můj mimísek

Jsem to musela trochu ztmavit, byl moc jasný ten ultrazvuk… noo, ale je to ještě prcek, hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 18:53

@akasha143 krásně jde vidět náhodou :pankac: já zítra jak budu mít čas tak ti sem dám fotku taky.
Lindo a chodíš do práce nebo jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 18:57

@Zuzala no ze začátku jsem špinila, pak jsem řekla dr co dělám za práci, a on hned že mi dá rizikové, tak jsem ho poprosila ještě o měsíc navíc, jelikož jsem v tom měla dovolenou, tak že hned z dovolené jsem šla marodit… sice je to na palici, ale zase jsem v klidu… ale ty jsi ještě doma s malou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 19:02

Jj, já jsem s malou doma, ale i při ní jsem marodila. A cos dělala za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí